Başlıklarda Özetlerde İçeriğin Tamamı

Büyükşehir İtfaiye ekipleri Kütahya’da 25.07.2022
Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Kütahya’nın Emet ilçesinde çıkan orman yangını söndürme faaliyetlerine destek olmak için ekiplerini sevk etti.
Başkan Zolan’dan 24 Temmuz mesajı 24.07.2022
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk basınında sansürün kaldırılışının 114. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı.
Büyükşehir’in örnek projesi Tarla Günü ile kutlandı 23.07.2022
Denizli Büyükşehir Belediyesinin başarıyla sürdürdüğü “Salkım Güvesi İle Biyoteknik Mücadele Projesi” Tarla Günü ile kutlandı. Denizli’de toplamda 1500 dekar alanda destek verdikleri proje ile daha ekonomik, sağlıklı ve ekolojik ürün elde edildiğini vurgulayarak, Büyükşehir Belediyesinin 50’yi aşkın kalemde üreticiye destek olduğunu açıkladı.
Benim Mahallem ile Cankurtaran Yaz Kampı devam ediyor 22.07.2022
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından hayata geçirilen Benim Mahallem Projesi kapsamında düzenlenen Cankurtaran Yaz Kampı devam ediyor. Proje ile misafir edilen Akçeşme, Sümer ve Sevindik Mahallesi sakini kadın ve çocuklar keyifli bir gün geçirdi.
Büyükşehir ile Acıpayam’da hizmet destanı sürüyor 22.07.2022
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam ilçesinde hayata geçirdikleri yatırımları inceleyerek vatandaşlarla kucaklaştı. Halı sahada gençlerle futbol oynayan Başkan Osman Zolan, ilçe merkezinde başladıkları asfalt yenileme çalışmalarını inceledi.
Denizli Kayak Merkezi yatırımcılarını bekliyor 21.07.2022
Denizli’de kış sezonu yurt içi ve yurt dışından turist akınına uğrayan Denizli Kayak Merkezi’nde bulunan yaklaşık 26.000 m2 hazine arazisi 300 yataklı 3, 4 veya 5 yıldızlı otel yapılmak üzere turizm yatırımcılarına tahsis edilecek. Vatandaşların bölgedeki yoğun konaklama talebi üzerine alınan kararı paylaşan Başkan Zolan, turizm yatırımcılarına çağrıda bulunarak bu fırsatı kaçırmamalarını istedi.
Başkan Zolan’dan Bekilli’ye müjde üstüne müjde 21.07.2022
Bekilli’de bulunan 46.600 m2'lik alanı vatandaşların nefes alacağı mesirelik olarak düzenleme çalışmalarına kısa süre içinde başlayacaklarını müjdeleyen Başkan Osman Zolan, ilçeye kazandırılacak Gençlik Merkezi ve Spor Salonu yapım protokolünü de imzaladı. Başkan Zolan, tarihi yatırımların altına imza attıklarını vurguladı.
Güney, Büyükşehir ile daha güzel 20.07.2022
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin Güney ilçesinde gerçekleştirdiği yatırım ve asfalt çalışmalarını inceledi. Çamrak, Eziler, Koparan, Karagözler ve Haylamaz Mahallesi’nde hemşehrileriyle buluşan Başkan Osman Zolan, “Her nerede, ne ihtiyaç varsa yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

+90 (258) 280 20 20     +90 (258) 280 29 99     denizli@denizli.bel.tr
denizlibuyuksehirbelediyebaskanligi@hs01.kep.tr