Başlıklarda Özetlerde İçeriğin Tamamı

Büyükşehir Korosu, İzmir Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne damga vurdu 29.05.2024
Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Çoksesli Korosu ve Çocuk Korosu, İzmir Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’nde sahne aldı. 14 ayrı dalda müzikal ödüllerinin verildiği festivalde Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2 özel başarı ödülü almaya hak kazandı.
Genç Denizli’den Karma Fotoğraf Sergisi 29.05.2024
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Fotoğrafçılık Kulübü’nde “Temel Fotoğrafçılık Eğitimi ve Fotoğraf Çekimi” kursunda başarılı olan 22 kursiyerin 60 eseri Karma Fotoğraf Sergisi’nde beğeniye sunulacak.
En özel sergi 30 Mayıs’ta kapılarını kapatıyor 28.05.2024
Denizli Büyükşehir Belediyesinin cam boncuktan seramiğe, kağıt rölyeften tel kırmaya 53 farklı branşta verdiği ücretsiz kurslarda eğitim alan 1.185 kursiyerin binlerce eserinin beğeniye sunulduğu en özel sergi 30 Mayıs’ta kapılarını kapatıyor.
BÜYÜKŞEHİR’DE “HASAT” ZAMANI 27.05.2024
Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Halk Oyunları Topluluğu “Hasat” adlı yılsonu gösterisi ile muhteşem bir geceye imza attı. 5’den 50 yaşına kadar 250 dansçının sahne aldığı gecede engelli çocukların dans gösterisi de büyük beğeni topladı.
Başkan Çavuşoğlu’ndan Ulaşım AŞ’ye ziyaret 25.05.2024
Şehir içi ulaşım hizmeti veren Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ’yi ziyaret eden Başkan Çavuşoğlu, şoförler ile araç servis ve bakım çalışması yapan personelle bir araya gelerek, “El birliği ile bu şehirde çok güzel şeyler yapacağız” dedi.
Genç kursiyerin Denizli’den İtalya’ya uzanan başarı hikayesi 25.05.2024
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 4 yıllık El Becerileri ve Kurs Merkezi öğrencisi Gülizar Ermiş, “Geri dönüşüm ve sürdürülebilir moda” alanında İtalya’nın Milano kentindeki dünyaca ünlü Cattolica del Sacro Cuore Üniversitesi’ni tam burslu kazandı.
Denizli’nin en özel ve güzel sergisi açıldı 24.05.2024
Denizli Büyükşehir Belediyesinin cam boncuktan seramiğe, kağıt rölyeften tel kırmaya 53 farklı branşta verdiği ücretsiz kurslarda eğitim alan 1.185 kursiyerin 5 bin adet el emeği göz nuru eseri göz kamaştırdı. Başkan Çavuşoğlu, 30 Mayıs’a dek ziyarete açık olacak sergiye tüm hemşehrilerini davet etti.
BAŞKAN ÇAVUŞOĞLU HIZLI BAŞLADI 23.05.2024
Göreve başladığı ilk 50 günün 21’i bayram ve hafta sonu gibi resmi tatillere rastlayan Başkan Çavuşoğlu, buna rağmen suda indirim, emeklilere ikramiye, yeni doğum yapan annelere destek ve Horoz Kart sözlerini yerine getiriyor. Sözlerini tutarken, israf ve şatafata son veren kararlara da imza atıklarını vurgulayan Başkan Çavuşoğlu, “Bu şehrin kaynakları, bu şehrin insanlarına harcanacak” dedi.

+90 (258) 280 20 20     +90 (258) 280 29 99     denizli@denizli.bel.tr
denizlibuyuksehirbelediyebaskanligi@hs01.kep.tr