Başlıklarda Özetlerde İçeriğin Tamamı

BAŞPEHLİVANLARDAN DENİZLİ YAĞLI GÜREŞLERİNE DAVET 28.07.2022
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale Belediyesi işbirliği ile düzenlediği Denizli Yağlı Güreşleri’ne katılacak olan altın kemerli başpehlivanlar 31 Temmuz Pazar günü Geleneksel Türk Spor Oyunları Kompleksi'nde düzenlenecek muhteşem buluşmaya Denizlili güreşseverleri davet etti.
Büyükşehir’den zeytin üreticilerine destek 28.07.2022
Denizli’de daha sağlıklı, kaliteli ve verimli üretim için haşerelere karşı biyoteknik mücadeleye büyük destekler veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, zeytin üreticilerini de unutmadı. Başkan Zolan, zeytin sineği haşeresine karşı destek verdikleri üreticilerle bir araya gelerek zeytin bahçesinde biyoteknik mücadele çalışmasına katıldı.
Büyükşehir DESKİ’den Beylerli’ye doğal atık su arıtma tesisi 27.07.2022
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ çevre yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek, Çardak ilçesinin Beylerli Mahallesi’ne 750 kişi kapasiteli doğal atık su arıtma tesisi inşa ediyor.
Büyükşehir kırsal kalkınma hamlesini sürdürüyor 27.07.2022
Kırsal kalkınma projeleriyle üreticiye büyük destekler veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, küçükbaş hayvan yetiştiricilerinin önemli bir sorununa daha el atıyor. Projeyle, hayvanlarda hastalıkların artmasını önleyerek üreticinin daha fazla kazanmasını sağlamak amacıyla “Küçükbaş Hayvan Yıkama Makinesi” desteği verilecek.
Büyükşehir'den rekor öğrenim yardımı 26.07.2022
Denizli Büyükşehir Belediyesi her yıl düzenli olarak lise ve dengi okul düzeyinde eğitim alan öğrencilere verdiği öğrenim yardımını rekor düzeyde artırdı. Büyükşehir Belediyesi yeni dönemde kent genelindeki 5.000 öğrenciye aylık 250 TL olmak üzere 10 ay boyunca toplamda 12,5 milyon TL öğrenim yardımı yapılacak.
Kefe Yaylası, çadır ve karavan kampı ile sizleri bekliyor 26.07.2022
Denizli Büyükşehir Belediyesinin yenileyerek hizmete sunduğu Kefe Yaylası, çadır ve karavan kampı ile sizleri bekliyor. Serinliği, huzur veren havası ve muhteşem doğası ile Kefe Yaylası’nın eşine az rastlanan bir yer olduğunu belirten kampseverler, herkesi bu güzelliği görmeye davet etti.
Başkan Zolan basın çalışanlarının bayramını kutladı 25.07.2022
24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla DGC’yi ziyaret eden Başkan Osman Zolan, gazetecilerin kutsal bir görevi yerine getirdiğini belirterek, medya mensuplarının milletin haber alma hakkını yerine getirmek için gece gündüz çalıştıklarını kaydetti.
YAĞLI GÜREŞLERİN ŞAMPİYONLARI DENİZLİ'DE 25.07.2022
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale Belediyesi işbirliği ile yağlı pehlivan güreşleri düzenleyecek. 43’ü başpehlivan olmak üzere 500 pehlivan 31 Temmuz’da Geleneksel Türk Spor Oyunları Kompleksi'nde mücadele edecek. Kırkpınar pehlivanlarını Denizli’de ağırlayacaklarını belirten Başkan Zolan ve Başkan Örki, ücretsiz organizasyona tüm hemşehrilerini davet etti.

+90 (258) 280 20 20     +90 (258) 280 29 99     denizli@denizli.bel.tr
denizlibuyuksehirbelediyebaskanligi@hs01.kep.tr