Başlıklarda Özetlerde İçeriğin Tamamı

Muhteşem gösteri bir kez daha sahnede 03.06.2024
Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Halk Oyunları Topluluğu’nun Milli Mücadeleyi anlatan muhteşem dans tiyatrosu “Asrın Zaferi” yoğun istek üzerine bir kez daha sahnelendi.
Aşk ve Gurur Büyükşehir sahnesinde 02.06.2024
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu sezonun kapanış oyununu “Aşk ve Gurur” adlı eser ile yaptı. Oyunun çok keyifli olduğunu belirten Başkan Çavuşoğlu, “Tüm sokaklarının sanatla barıştığı, sanatla yaşadığı ve daha da güzelleştiği bir şehri hep beraber inşa edelim istiyoruz” dedi.
Başkan Çavuşoğlu: “Denizli’nin meydanları, Denizli halkına aittir” 02.06.2024
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Bayramyeri Meydanı’nda vatandaşların geçişini engelleyen stant, araç parkı ve benzeri yapıları kaldırarak bölgeye nefes aldırdı. Denizli’nin meydanlarının, Denizli halkına ait olduğunu vurgulayan Başkan Çavuşoğlu, kenti bir sanat şehri haline getireceklerini belirterek, meydanları kültür ve sanatla buluşturacaklarını söyledi.
Büyükşehir’den Karma Fotoğraf Sergisi 01.06.2024
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Fotoğrafçılık Kulübü’nde “Temel Fotoğrafçılık Eğitimi ve Fotoğraf Çekimi” eğitimi alan kursiyerlerin eserleri sanatseverlerle buluştu. Serginin açılışını yapan Başkan Çavuşoğlu, Denizli’nin sokakları, caddeleri ve meydanlarının sanatla buluşacağını söyledi.
Büyükşehir’den usta şair ve yazar Nazım Hikmet’e vefa 01.06.2024
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türk şiirinin evrensel ve unutulmaz ismi Nâzım Hikmet’i ölümünün 61. yıldönümünde anacak. Büyükşehir Belediyesi usta şair ve yazar için karikatür sergisi düzenleyecek.
Büyükşehir Belediyespor’da milli heyecan 31.05.2024
Denizli Büyükşehir Belediyespor bir kez daha milli heyecan yaşıyor. Judo Takımı’ndan 4, Karate Takımı’ndan ise 2 sporcu Balkan ve Avrupa kupalarında Denizli ve Türkiye’yi temsil edecek.
Asrın Zaferi yoğun istek üzerine yeniden sahnede 31.05.2024
Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Halk Oyunları Topluluğu’nun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda sahneye taşıdığı muhteşem dans tiyatrosu “Asrın Zaferi” yoğun istek üzerine bir kez daha Denizlililerle buluşacak.
Büyükşehir’den kuş yavrularına anne şefkati ile bakım 30.05.2024
Yaban hayatına da el uzatan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi, 3 baykuş ve 1 kerkenez yavrusuna sahip çıktı. Anne şefkatinde bakımı yapılan yavruların besinleri, yabancılık çekmemeleri için gagaya benzeyen cımbızla yedirilmeye başlandı.

+90 (258) 280 20 20     +90 (258) 280 29 99     denizli@denizli.bel.tr
denizlibuyuksehirbelediyebaskanligi@hs01.kep.tr