Başlıklarda Özetlerde İçeriğin Tamamı

Başkan Zolan’dan halk gününe davet 01.08.2022
Denizli’de her ayın ilk çarşamba günü vatandaşların istek, öneri ve dertlerini dinlediği halk günü buluşmalarına devam eden Başkan Osman Zolan, 3 Ağustos Çarşamba günü saat 09.00'da hemşehrileriyle bir araya gelecek.
Büyükşehir yaz konserleri başladı 01.08.2022
Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği yaz konserleri başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçılarının Adalet ve İncilipınar Parkı’nda sahne aldığı yaz konserleri 9 Eylül’e dek her cuma ve cumartesi günü düzenlenecek.
ALTIN KEMER SAHİBİNİ BULDU 01.08.2022
Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Pamukkale Belediyesi işbirliğinde düzenlenen Denizli Yağlı Güreşleri nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Kıran kırana müsabakaların yaşandığı dev organizasyonun finalinde, son Kırkpınar Yağlı Güreşleri şampiyonu Cengizhan Şimşek’i mağlup eden Orhan Okulu altın kemeri almaya hak kazandı.
ŞAMPİYON GÜREŞÇİLER DENİZLİ ER MEYDANINDA 31.07.2022
Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Pamukkale Belediyesi işbirliğinde düzenlenen, 43’ü başpehlivan olmak üzere 500 pehlivanın mücadele edeceği Denizli Yağlı Güreşleri başladı. Onbinlerce vatandaşın izlediği muhteşem bir şölene dönüşen dev organizasyon Denizli er meydanına çıkan güreşçilerin kıyasıya mücadelesine sahne oluyor.
Başkan Zolan çoban kepeneği giydi, koyun kırktı 29.07.2022
Denizli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği'nin düzenlediği koyun kırkım şenliğine katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çoban kepeneği giydi, koyun kırktı. Renkli görüntülerin yaşandığı programda konuşan Başkan Zolan, “Üreten insanlarımız başımızın tacıdır” dedi.
Büyükşehir otobüsleri KPSS’ye gireceklere ücretsiz 29.07.2022
Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri 31 Temmuz 2022 Pazar günü yapılacak KPSS’ye gireceklere ücretsiz olacak.
Büyükşehir’in asfalt seferberliği sürüyor 29.07.2022
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kentin dört bir tarafında sürdürdüğü asfalt seferberliği Çal ilçesinde devam etti. Vatandaşlarla bir araya gelerek asfalt döküm çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan, “Çal’a her zaman artı değer katmaya çalışıyoruz” dedi.
MHP İl Teşkilatı'ndan Başkan Zolan’a tam kadro ziyaret 28.07.2022
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, MHP Denizli İl Başkanı Yusuf Garip ile birlikte MHP’nin 19 ilçe başkanını ağırladı. Birlik ve beraberlik içinde olmanın kendilerine güç verdiğini vurgulayan Başkan Zolan, "Ülkemizi, vatanımızı daha ileriye, daha güzele hep birlikte götüreceğiz" dedi.

+90 (258) 280 20 20     +90 (258) 280 29 99     denizli@denizli.bel.tr
denizlibuyuksehirbelediyebaskanligi@hs01.kep.tr