Başlıklarda Özetlerde İçeriğin Tamamı

Başkan Zolan, Büyükşehir’in hizmet destanlarını anlattı 05.08.2022
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin katıldığı toplantıda Büyükşehir Belediyesinin Denizli’de hayata geçirdiği hizmet destanlarını anlatan Başkan Zolan, “Vermiş olduğumuz tüm sözleri yerine getirmek için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki’den Başkan Zolan’a ziyaret 05.08.2022
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, bir dizi ziyaret ve program için geldiği Denizli’de Başkan Zolan'ı ziyaret etti. Denizli’de yıllardır belediyecilik anlayışının hakim olduğunu vurgulayan Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, “Denizli’de güzel işler yapılıyor” dedi.
Zolan çifti kadınlarla buluştu 04.08.2022
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nin geleneksel olarak düzenlediği Cankurtaran Yaz Kampı'nda kadınlarla buluşan Başkan Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlar için tüm imkanlarını seferber ettiklerini vurgulayarak, “Kadın demek, başarı demektir” dedi.
Büyükşehir ile Acıpayam Kanyonu’na konforlu ve güvenli seyahat 04.08.2022
Doğa harikası Acıpayam Kanyonu’nu da içine alan Benlik-Olukbaşı Mahallesi arasındaki güzergahın asfaltla buluşturulduğunu müjdeleyen Başkan Zolan, Acıpayam’da hayata geçirdikleri projeleri inceledi. Denizlililerin artık Acıpayam Kanyonu’na konforlu ve güvenli seyahat edebileceğini vurgulayan Başkan Zolan, ulaşımın rahatlamasıyla bölgedeki ekonominin de hareketleneceğini söyledi.
Başkan Osman Zolan’la halk gününe yoğun ilgi 03.08.2022
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın her ayın ilk çarşamba günü gerçekleştirdiği ve vatandaşların istek, öneri ve sorunlarını dinlediği halk günü buluşmasına Denizlililer yoğun ilgi gösterdi.
Ege’nin en modern tıbbi atık tesisi 03.08.2022
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Ege’nin en modern tıbbi atık sterilizasyon tesisinde günlük 7.000 kilogram hastalık ve virüs taşıyan tıbbi atığı zararsız hale getiriyor. Başkan Osman Zolan, kentteki 700 sağlık kuruluşundan toplanan tıbbi atıkların evsel çöplerden ayrı olarak Ege’nin en modern tıbbi atık tesisinde bertaraf edildiğini belirtti.
Büyükşehir’den gençlere YKS Tercih Danışmanlığı 02.08.2022
Denizli Büyükşehir Belediyesi, YKS'ye giren gençlere yönelik YKS Tercih Danışmanlığı hizmetine başladı. Gençlerle bir araya gelen Başkan Osman Zolan, “Üniversite sınavı gençlerimiz için çok önemli bir yol ayrımı ve hayata atılmalarının en önemli adımlarından birisi” dedi
Büyükşehir destekleriyle ekilen tarlalar muhteşem bir güzelliğe kavuştu 02.08.2022
Denizli Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle yağlık ayçiçeği tohumu ekilen tarlalar hasat için gün saymaya başladı. Muhteşem manzarasıyla adeta doğal fotoğraf stüdyosuna dönüşen ayçiçeği tarlasında incelemede bulunan Başkan Zolan, üreticinin her zaman yanında olduklarını vurgulayarak, “Denizli’de ilklere imza attık” dedi.

+90 (258) 280 20 20     +90 (258) 280 29 99     denizli@denizli.bel.tr
denizlibuyuksehirbelediyebaskanligi@hs01.kep.tr