Başlıklarda Özetlerde İçeriğin Tamamı

60 halk dansçısı Kafkas göçünü anlatacak 12.06.2024
Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Kafkas Halk Dansları Topluluğu, Kafkasların Anadolu’ya göçünü 60 halk dansçısının yer aldığı muhteşem bir programla sahneye taşıyacak.
Haydi çocuklar yaz okuluna 11.06.2024
Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilk ve orta öğretimde eğitim alan çocukların yaz tatillerinin daha verimli ve kaliteli geçirmeleri için yaz okulu düzenleyecek. Sosyal etkinlik merkezlerinde düzenlenecek yaz okulu için kayıtlar 5 Temmuz’a kadar yapılacak.
Büyükşehir Çocuk Korosu’na en değerli ödül 11.06.2024
Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Çocuk Korosu, Korofest Denizli Korolar Festivali’nde en değerli ödül olarak gösterilen “Homojenlik, Koro Tınısı” ödülü almaya hak kazandı.
Hedef: Çocuklara çevre bilinci kazandırmak 10.06.2024
Türkiye Çevre Haftası kapsamında çocuklara çevre bilinci kazandırmayı amaçlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, katı atık bertaraf tesisi ile atık su arıtma tesisi gezisi düzenleyerek, öğrencilere atıklardan nasıl faydalanıldığını gösterdi.
Büyükşehir ile kültür ve sanat rüzgarı esiyor 10.06.2024
Denizli Büyükşehir Belediyesinin hafta sonu cadde, meydan ve parklarda düzenlediği kültür ve sanat etkinlikleri vatandaşlardan tam not aldı. Denizli’nin yüzünün güldüğünü görmekten büyük bir memnuniyet duyduğunu kaydeden Başkan Çavuşoğlu, kentin bir sanat şehri olması için yola çıktıklarını söyledi.
Meydanlar kültür ve sanatla buluşmaya devam ediyor 08.06.2024
Denizli Büyükşehir Belediyesi Bandosu, Bayramyeri Meydanı’nda vatandaşlara konser sürprizi ile keyifli anlar yaşattı. Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu da keyifli anlar yaşayan hemşehrilerinin konser coşkusuna ortak oldu.
Büyükşehir’den Gençlerle Bilim Buluşması 08.06.2024
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Gençlerle Bilim Buluşması programı kapsamında Prof. Dr. Muzaffer Adak’ı ‘Yerçekimi ve yerçekimsiz ortam nedir?’ konulu sunumuna ev sahipliği yaptı. Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu burada yaptığı konuşmada, “Ben diyenler değil, biz diyenler kazanır” dedi.
Büyükşehir’den Mini Voleybol Şenliği 08.06.2024
Denizli Büyükşehir Belediyesi kentte faaliyet gösteren 10-11 yaş grubu 23 voleybol takımının 300 sporcu ile katıldığı ‘Mini Voleybol Şenliği’ düzenledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu da turnuvada mücadele eden minik sporcuların heyecanına ortak oldu.

+90 (258) 280 20 20     +90 (258) 280 29 99     denizli@denizli.bel.tr
denizlibuyuksehirbelediyebaskanligi@hs01.kep.tr