Başlıklarda Özetlerde İçeriğin Tamamı

TÜFAD’dan Başkan Osman Zolan’a ziyaret 03.11.2020
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) Denizli Şube Başkanı Bülent Fil ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret ederek, spora verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.
"Beyağaç’taki hizmet destanı devam ediyor" 03.11.2020
Alt yapısını tamamen yeniledikleri Beyağaç ilçesinde başladıkları sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan, "Vatandaşlarımızın nerede neye ihtiyacı varsa gidermeye devam ediyoruz. Beyağaç’taki hizmet destanı devam ediyor. Denizlimiz her şeyin en güzelini hak ediyor" dedi.
Büyükşehir’den örnek bir kavşak düzenlemesi daha 02.11.2020
Denizli Büyükşehir Belediyesinin Ali Marım Bulvarı, Hasan Gönüllü Bulvarı, Başkarcı Yolu ve Göveçlik Yolu kesişiminde başlattığı kavşak düzenlemesinde sona gelindi. Çalışmaları inceleyen Başkan Zolan, örnek bir kavşak düzenlemesi daha gerçekleştirdiklerini söyledi.
Prof. Dr. Haytoğlu: "Azerbaycan, davasında sonuna kadar haklıdır" 02.11.2020
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, "Azerbaycan-Ermenistan İlişkilerinin Dünü ve Bugünü" konulu online söyleşi düzenledi. Ermenistan’ın uluslararası hukuku hiçe sayarak masum sivillere saldırdığını anlatan Prof. Dr. Haytoğlu, “Azerbaycan, davasında sonuna kadar haklıdır" dedi.
Başkan Zolan deprem bölgesinde 01.11.2020
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, depremde yoğun hasar alan İzmir'in Bayraklı ilçesini ziyaret ederek kurtarma çalışmalarını inceledi. Bölgede görev yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerinden bilgi alan Başkan Zolan, "Tüm imkanlarımızla İzmir'in yanındayız" dedi.
Büyükşehir ekipleri İzmir'de 31.10.2020
İzmir'de yaşanan depremin hemen ardından bölgeye sevk edilen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri Bayraklı ilçesindeki Yağcılar Apartmanı'nda arama-kurtarma faaliyetlerine katılıyor.
BÜYÜKŞEHİR'İN 144. GURUR YILI 30.10.2020
Denizli'de 1876 yılında kurulan belediye teşkilatının 144. yıldönümü törenle kutlandı. Denizli’nin artık dünya kentleri ile yarıştığını vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Bu şehre hizmet etmek, hizmetkar olmak onurların, şereflerin en büyüğüdür" dedi.
ALKIŞLAR BÜYÜKŞEHİRE 29.10.2020
Cumhuriyetin ilanının 97. yıldönümünün coşkusu ve mutluluğu Denizli Büyükşehir Belediyesi ile tüm kenti sardı. Bayram coşkusunu, hazırlanan Cumhuriyet Bayramı TIR’ı ve mobil araçlarıyla Denizli’ye yaşatan Denizli Büyükşehir Belediyesi büyük takdir topladı.

+90 (258) 280 20 20     +90 (258) 280 29 99     denizli@denizli.bel.tr
denizlibuyuksehirbelediyebaskanligi@hs01.kep.tr