Başlıklarda Özetlerde İçeriğin Tamamı

Büyükşehir yeni dönem spor kurs kayıtları başladı 16.11.2020
Denizli Büyükşehir Belediyesinin yeni dönem spor kursu kayıtları başladı. Pandemi kurallarının titizlikle uygulandığı spor kurs kayıtları sadece online olarak www.denizli.bel.tr'den yapılıyor.
Başkan Osman Zolan: "Kayak merkezimiz yol kalitesiyle de dünya standartlarında" 15.11.2020
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın kentin kış turizminde de önemli bir cazibe merkezi olması hedefiyle hayata geçirdiği Denizli Kayak Merkezi, yol kalitesiyle dünya standartlarına kavuştu. 12 kilometre sıcak asfalt çalışması tamamlanan yolda trafik güvenliğini had safhaya çıkartacak tüm önlemler de alındı.
Büyükşehir otobüsleri EKPSS’ye gireceklere ücretsiz 13.11.2020
Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri 15 Kasım 2020 Pazar günü EKPSS'ye girecek memur adayları, refakatçileri ve sınav görevlileri için ücretsiz olacak.
Büyükşehir DESKİ'de online abonelik dönemi 13.11.2020
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü, Kovid-19 tedbirleri kapsamında içme suyu aboneliği başta olmak üzere birçok işlemin başvurusunu online olarak alıyor. Başvurudan sonra Büyükşehir DESKİ vatandaşların ayağına giderek içme suyu abonelik işlemlerini tamamlıyor.
Büyükşehir'den tarihe bir vefa daha 12.11.2020
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 700 yıllık Germiyanoğulları Hamamı ile Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli ziyaretinde konakladığı evin ortaya çıkartılıp aslına uygun bir şekilde korunması için başlattığı çalışmada sona geldi. Çalışmaları inceleyen Başkan Zolan, "Ecdadımızın mirasına sahip çıkıyoruz" dedi.
“Bugün Fidan, Yarın Nefes” 11.11.2020
Denizli’de 31.900 fidan toprakla buluşuyor... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Denizli’de 26 ayrı noktada 31.900 fidan toprakla buluşacak. Denizli’de ilk fidanlar Vali Atik ve Başkan Zolan tarafından dikildi.
Başkan Zolan, İHH ve AKUT’u ziyaret etti 11.11.2020
İzmir'de yaşanan depremde arama-kurtarma çalışmalarına katılan İnsani Yardım Vakfı (İHH) ile Arama Kurtarma Derneği (AKUT)’u ziyaret eden Başkan Zolan, "Bir hayatın kurtulmasına vesile olmak, dünyayı kurtarmak demektir. Allah’ım hepinizden razı olsun" dedi.
Başkan Zolan, kahraman itfaiyecilerle bir araya geldi 10.11.2020
"Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır " İzmir'de yaşanan depremin hemen ardından bölgede arama-kurtarma çalışmalarına katılan Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekibini ziyaret eden Başkan Zolan, "Her türlü riski alarak insanlarımıza ulaşmak için gayret sarf ettiniz, sizlerle ne kadar gurur duysak azdır" dedi.

+90 (258) 280 20 20     +90 (258) 280 29 99     denizli@denizli.bel.tr
denizlibuyuksehirbelediyebaskanligi@hs01.kep.tr