Başlıklarda Özetlerde İçeriğin Tamamı

EVDE SAĞLIK, 3 YAŞINDA 19.11.2020
Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'nin "Sağlık Birimi" 3 yaşına girdi. Bugüne kadar 13.500 vatandaşa muayene, enjeksiyon ve pansuman gibi hizmetler veren sağlık birimi, 5.000 kişinin de hasta naklini yaptı. “Denizli'de kimse sahipsiz kalmayacak” diyen Başkan Zolan, onbinlerce vatandaşa evde bakım ve sağlık hizmeti verdiklerini söyledi.
Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'na Kovid-19 düzenlemesi 19.11.2020
Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası İçişleri Bakanlığı'nın Kovid-19 genelgesi kapsamında 21 Kasım 2020'den itibaren hizmetlerine ara verecek.
Büyükşehir 2021 yılı bütçesi onaylandı 18.11.2020
Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi DESKİ'nin 2021 yılı bütçeleri onaylandı. Toplam 1 milyar 431 milyon TL’lik bütçenin kente güzellikler getirmesini dileyen Başkan Zolan, “Bugüne kadar çok güzel hizmetler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz . Aynı şevk ve heyecanla Denizli’de yaşayan 1 milyon 40 bin vatandaşımıza hizmet etmeyi sürdüreceğiz" dedi.
Muhtelif mahallelerde su kesintisi 18.11.2020
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ’nin içme suyu altyapı çalışmaları nedeniyle 19 Kasım 2020'de Çivril ilçesinin muhtelif mahallelerinde su kesintisi yapılacaktır.
Büyükşehir'den Türk-İslam kültürüne büyük hizmet 18.11.2020
Denizli Büyükşehir Belediyesinin restore ettiği Adil Beştaş Evi'nin Türk-İslam Medeniyetleri ve Kent Belleği Düşünce Merkezi olmasına yönelik protokol imzalandı. Türk-İslam tarihi noktasında büyük bir çalışma yaptıklarını vurgulayan Başkan Zolan, "Attığım bu imza beni en çok mutlu eden imzalardandır" dedi.
Büyükşehir Deprem ve Doğal Afet Komisyonu kuruldu 17.11.2020
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, deprem başta olmak üzere Denizli'nin doğal afetlerden korunması amacıyla Deprem ve Doğal Afet Komisyonu kurulduğunu açıkladı.
Muhtelif sokaklarda su kesintisi 17.11.2020
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü'nün içme suyu iletim hatları üzerinde yapacağı çalışmalar nedeniyle Mehmetçik Mahallesi ve Kınıklı Mahallesi'nin muhtelif sokaklarında su kesintisine gidilecektir.
Başkan Zolan'dan teşekkür 16.11.2020
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İzmir ile Antalya’yı birbirine bağlayacak Denizli-Aydın Otoyolu'na ilk kazmanın vurulmasının ardından teşekkür mesajı yayımladı. Bugüne dek verdikleri tüm sözleri tek tek yerine getirdiklerini vurgulayan Başkan Zolan, "Durmak yok hizmete devam" dedi.

+90 (258) 280 20 20     +90 (258) 280 29 99     denizli@denizli.bel.tr
denizlibuyuksehirbelediyebaskanligi@hs01.kep.tr