Başlıklarda Özetlerde İçeriğin Tamamı

Büyükşehir yine dünyanın en iyilerinden 27.11.2020
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı İncilipınar Parkı bu yıl da Yeşil Bayrak ödülü almayı başardı. Dünyanın en iyi parkları arasında olduğu bir kez daha tescillenen İncilipınar Parkı, Türkiye'nin ilk ve tek Yeşil Bayrak ödülü alan yeşil alanı unvanını koruyor.
Bu altyapı hatlarının içinden otomobil geçiyor 26.11.2020
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ’nin 230 milyon liranın üzerinde bir yatırımla 2 farklı etapta sürdürdüğü altyapı çalışmalarında döşenen dev hatlar dikkat çekiyor. Başkan Zolan, içerisinden otomobillerin geçebildiği dev hatların kent altyapısı için hayati öneme sahip olduğunu söyledi.
Büyükşehir'den uçak konforunda hizmet 25.11.2020
Denizli şehir merkezi-Çardak Havalimanı arasında yolcu taşımacılığını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine standart yolcu taşımacılığının yanı sıra kişiye özel ulaşım hizmeti başlattı. VIP hizmet ile yolcular adreslerinden alınıp havaalanına, havaalanından ise adreslerine ulaştırılıyor.
Büyükşehir üretiyor, Türkiye kazanıyor 24.11.2020
Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Kumkısık Katı Atık Bertaraf Tesisi'nde çöpten üretilen elektrik enerjisi miktarı 5 kat arttı. Ayda 25.000 hanenin elektrik ihtiyacının karşılayacak yatırımın lisansı EPDK’dan alınarak üretime başlandı.
Büyükşehir DESKİ ile Hisar'ın içme suyu sorunu çözüldü 23.11.2020
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Acıpayam ilçesinin Hisar Mahallesi’nde başlattığı içme suyu kaynak çalışmasını tamamladı. Çalışmayla saniyede 15 litre debiye sahip içme suyu elde edildi.
Başkan Zolan’dan Öğretmenler Günü mesajı 23.11.2020
Öğretmenlerin tüm zorluklara rağmen eğitim-öğretim için canla başla çalıştığını belirten Başkan Osman Zolan, "Büyük bir özveri ve fedakârlık ile evlatlarımıza emek veren, yarınlarımızın mimarı tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutlarım" dedi.
Büyükşehir, Atatürk Stadyumu'nu dezenfekte etti 21.11.2020
Denizli Büyükşehir Belediyesi bugün oynanacak Yukatel Denizlispor – Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşması öncesi Denizli Atatürk Stadyumu’nu dezenfekte etti.
Kent Konseyi'nden Akşam Buluşmaları 21.11.2020
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, online olarak devam ettiği "Akşam Buluşmaları" programı kapsamında, "Balkan Savaşlarından Lozan Barış Antlaşmasına Ege Denizi'ndeki Adalar Üzerinde Türk-Yunan İhtilafı" konulu online söyleşi düzenledi.

+90 (258) 280 20 20     +90 (258) 280 29 99     denizli@denizli.bel.tr
denizlibuyuksehirbelediyebaskanligi@hs01.kep.tr