Başlıklarda Özetlerde İçeriğin Tamamı
duyuru için 40 kayıt bulundu

Büyükşehir DESKİ'den duyuru 2019-05-13
Denizli Bükşehir Belediyesi DESKİ, sosyal medya üzerinden içme suyuyla ilgili kaynağı belirli olmayan yazıların gerçeği yansıtmadığını belirterek, "İçme suyumuz aralıksız olarak DESKİ Genel Müdürlüğümüzce kontrol edilmekte, Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Kurumu tarafından da İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkında Yönetmelik doğrultusunda sürekli olarak denetlenmektedir. İçme sularımızın güvenle tüketilmesinde hiçbir sakınca yoktur” açıklaması yaptı.
TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ MECLİS ÜYESİ SEÇİMİ DUYURUSU 2019-04-26
DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI, DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ VE İLÇE BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİNE
Basım, Tanıtım ve Duyuru Hizmeti Alınacaktır 2018-11-12
Dijital Baskılı Branda Afiş Yaptırılması hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Basım, Tanıtım ve Duyuru Hizmeti Alınacaktır 2017-12-21
Dijital Baskılı Branda Afiş Yaptırılması İşi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Büyükşehir DESKİ'den vezne duyurusu 2017-08-25
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün merkez otogar ile ilçe vezneleri 28-29 Ağustos'ta tam gün 31 Ağustos'ta ise yarım gün hizmet verecek.
Bildiri Çağrısı (1.Duyuru) 2017-07-21
FIG KONGRESİ 2018 İstanbul, Türkiye 6-11 Mayıs 2018
Turizm Yatırımcılarına Kamu Taşınmazı Tahsis Duyurusu 2016-03-09
Denizli Termal Kültür Ve Turizm Koruma Ve Gelişim Bölgesi (Akköy Gölemezli Kesimi) Denizli, Pamukkale, Gölemezli Köyü, Cinderesi Mevkii 2 adet özel parsel ile Denizli Termal Kültür Ve Turizm Koruma Ve Gelişim Bölgesi (Akköy Gölemezli Kesimi) Denizli, Pamukkale, Gölemezli - Çeşmebaşı Köyleri, Ömerölen Mevkiinde 10 adet özel parsel Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yatırımcılara tahsis edilecektir