Genel Başkan Yardımcısı Sorgun’dan Başkan Zolan’a ziyaret 2017-03-22
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
CUMHURBAŞKANI GELİYOR, DENİZLİ KAZANIYOR 2017-03-22
Denizli’ye 25. resmi ziyaretini gerçekleştirecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Mart 2017 Cuma günü saat 14.00’de 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda düzenlenecek toplu açılış törenine katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli Büyükşehri Belediyesi’nin 47 dev yatırımından oluşan yaklaşık 700 milyon TL’lik tesisin açılışını gerçekleştirecek.
Daha yeşil bir Denizli için 2017-03-21
Daha yeşil bir Denizli için bugüne kadar milyonlarca fidanı toprakla buluşturan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 21-26 Mart Orman Haftası dolayısıyla "Ağaç Dikim Günleri" düzenledi. Teleferik alt istasyonunda 1.000’den fazla fidanın toprakla buluştuğu törene katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizlimiz havasıyla, suyuyla, yeşil alanlarıyla başka illere, başka ülkelere örnek olmaya devam edecek” dedi.
Farkındalık için buluştular 2017-03-21
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü’nde Denizli Büyükşehir Belediyesi Down Kafeterya’da özel çocuklarla bir araya geldi.
Büyükşehir otobüsleri Cuma günü ücretsiz 2017-03-21
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Mart Cuma günü Denizli’de katılacağı toplu açılış töreni dolayısıyla Denizli Büyükşehir Belediye otobüslerinin ücretsiz olacağı açıklandı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, cuma günü saat 14.00’de tüm Denizlilileri 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’na davet etti.
Güney – Ertuğrul’un içme suyu sorununa neşter 2017-03-20
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Güney İlçesinin Ertuğrul Mahallesi’nde vatandaşların daha nitelikli ve yeterli suya kavuşması için alt yapı atağı başlattı. Ertuğrul Mahallesi’nde 2 mevcut içme suyu kaynağı yenilenmesi, 1 içme suyu biriktirme deposu ve 4 bin 500 metre içme suyu hattının döşenmesi projesi başlatıldı.
Büyükşehir'den Çanakkale Zaferi Özel Programı 2017-03-19
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çanakkale Zaferi'nin 102. yıldönümü dolayısıyla özel bir anma programı düzenledi. Kahramanlık türkülerinin dillerden düşmediği Çanakkale Zaferi Özel Programı’nda vatandaşlar gece boyunca Türk bayraklarını ellerinden bırakmadı.
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü 2017-03-17
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Düşmanca tavır ve tutumlarıyla bu ülkenin evlatlarını yıldıracağını sananların yine aynı gaflete düştüğünü vurgulayan Başkan Zolan, “Bu millet 102 yıl önce nasıl tek yumruk olduysa bugün de aynı asil duruşunu sergilemektedir” dedi.
Suyun önemini eğlenerek öğreniyorlar 2017-03-16
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, suyu önemi ve su tasarrufunu yeni nesillere aşılamak amacıyla “Minik Minik Ellerim, Susuz Büyümez Düşlerim” adlı proje başlattı.
Büyükşehir Almelo ile kardeş şehir protokolünü iptal etti 2017-03-16
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Hollanda’nın Almelo kenti ile yaptığı kardeş şehir protokolünü oy birliğiyle iptal edilmesine karar verdi.