BÜYÜKŞEHİR'DEN DENİZLİ'YE BÜYÜK KAYNAK 2018-11-18
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından, elektrik enerjisi üretilmesi için kiraya verilen Sarayköy ilçesinin Tekke Mahallesi'nde yer alan jeotermal sahada 3901 metre derinlikte ilk rezerve ulaşıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente yapacağı yatırımlar için milyonlarca liralık getiri sağlayacak jeotermal sahadan toplamda 2 milyar TL kaynak sağlanacak.
Başkan Osman Zolan'dan Mevlid Kandili Mesajı 2018-11-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
4. Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçları açıklandı 2018-11-16
Denizli il sınırları içindeki parklar, göller, antik kentler ile kentin eski meslekleri ve kent merkezindeki yaşamı anlatan binlerce karenin yarıştığı Denizli Büyükşehir Belediyesi 4. Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçları açıklandı.
EVDE SAĞLIK, 1 YAŞINDA 2018-11-16
“Denizli'de kimse sahipsiz kalmayacak” sloganıyla faaliyete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'nin sağlık ve hasta nakil birimi 1 yaşına bastı. Merkezin sağlık birimi 1 yılda 5 binden fazla vatandaşın imdadına koşarken, hasta nakil ve sağlık alanında bugüne kadar 104 bin 201 kez hizmet verdi.
Gümüşsu Şelalesi’nde sona doğru 2018-11-15
Denizli Büyükşehir Belediyesi, doğa harikası Gümüşsu Şelalesi’nde düzenleme çalışmalarında sona yaklaştı. Çivril ve Denizli'nin önemli değerlerinden biri olan Gümüşsu Şelalesi’ni Denizli turizmine kazandıracaklarını ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizlimiz 4 mevsim turizmin merkezi olacak” dedi.
Denizli Tabib Odası’ndan Başkan Osman Zolan’a ziyaret 2018-11-15
Denizli Tabib Odası Başkanı Dr. Meral Alten ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Evi, oğlu tarafından yakılan Feride Ağan'a Büyükşehir Sevgi Eli sahip çıktı 2018-11-14
Evi oğlu tarafından yakıldıktan sonra sokakta kalarak komşularına sığınmak zorunda kalan 65 yaşındaki kanser hastası Feride Ağan'a Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli sahip çıktı. Kendisi için kiralanan evde yeni eşyalarına kavuşmanın heyecanıyla gözyaşlarına boğulan Feride Ağan, “Şu an çok mutlu ve heyecanlıyım. Osman Zolan Başkanımızdan ve Sevgi Eli’nden Allah razı olsun” diye konuştu.