Değirmenönü'nde iftar bereketi 2018-05-26
Denizli Büyükşehir Belediyesinin iftar sofrası geleneği Değirmenönü Mahallesi'nde kuruldu.
Başkan Zolan, sahur sofrasında gençlerle bir araya geldi 2018-05-26
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin düzenlemiş olduğu sahur programına katıldı. Başkan Osman Zolan, Ramazan ayının manevi ikliminin güzelliklerini paylaştıkları için Gençlik Meclisi üyelerine teşekkür etti.
BÜYÜKŞEHİR İLE DAHA TEMİZ BİR ÇEVRE 2018-05-25
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Acıpayam ilçesinin en önemli ihtiyaçları arasında bulunan atıksu arıtma tesisini tamamlayarak, faaliyete geçirdi. İleri biyolojik arıtma olarak inşa edilen Acıpayam Atıksu Arıtma Tesisi'nin içerisinde Dalaman Çayı'nın da bulunduğu Batı Akdeniz Havzası'ndaki atıksu kirliliğinin önlenmesinde çok önemli bir rolü olacağı vurgulandı.
Büyükşehir'den sınav stresi ve motivasyon semineri 2018-05-25
Denizli Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde hizmet veren Sosyal Etkinlik Merkezlerinde eğitim gören 8. sınıf öğrencilerine yönelik sınav stresi ve motivasyon semineri düzenledi.
Büyükşehir'den iş dünyasına dev destek 2018-05-25
Denizli Büyükşehir Belediyesinin, DTO, DSO ve DTB tarafından yaptırılacak ortak hizmet binası için hibe ettiği 7100 metrekarelik arsanın protokolü imzalandı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizli'nin en büyük artısı birlik ve beraberliğidir" dedi.
Büyükşehir çalışıyor, Denizli kazanıyor 2018-05-24
Denizli Büyükşehir Belediyesinin yapımını tamamladığı Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Komplesi'nin açılışı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla yapıldı.
"Geleceğe dair" projesi gençleri ve çocukları bir araya getirdi 2018-05-24
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve PAÜ Genç Bilgeler Topluluğu’nun düzenlediği "Geleceğe Dair" projesi kapsamında gençler ve çocuklar bir araya geldi. Denizli Ticaret Odası Ahi Sinan İlköğretim Okulu’nda boyama etkinliği düzenleyen çocuklar ve gençler keyifli bir gün geçirdi.
700 ARAÇLIK OTOPARKA MUHTEŞEM AÇILIŞ 2018-05-23
Denizli Büyükşehir Belediyesinin yapımını tamamladığı 15 Mayıs Katlı Otoparkı'nın açılışı muhteşem bir organizasyonla yapıldı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreninde binlerce Denizlili, 700 araçlık otoparkın terasında düzenlenen iftarda buluştu.
Büyükşehir'den öğrencilere atık yönetimi eğitimi 2018-05-23
Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Kent Konseyi'nin düzenlediği organizasyonda öğrencilere atık yönetimi konusunda eğitim verdi.