Başkan Osman Zolan'dan 1 Mayıs mesajı 2017-04-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Zolan, “Biz ki, ‘İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz’ diyen bir Nebinin ümmetiyiz” dedi.
Evlilik Okulu’nda 32. dönem başladı 2017-04-30
Denizli Büyükşehir Belediyesinin "Ailemi Seviyorum" projesi kapsamında düzenlediği Evlilik Okulu'nda 32. dönem başladı.
Büyükşehir’den Baklan’a dev yatırımlar 2017-04-28
121 Dev Proje kapsamında yapımına başlanan Baklan Kültür Merkezi ve Sosyal Tesisi ile Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Gürpınar Parkı'nı inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Baklanlılara alt yapı müjdesi verdi.
Genç Denizli Türk kültür mirasına sahip çıkıyor 2017-04-28
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Geleneksel Türk El Sanatları Kulübü'nün davetlisi olarak Denizli'ye gelen ünlü ebru ve minyatür sanatçısı Suna Selma Koçal, gençlerle bir araya geldi. Koçal, düzenlediği ücretsiz geleneksel Türk el sanatları kursları ile Türk kültür mirasına sahip çıkan Denizli Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.
Büyükşehir'de masa tenisi turnuvası heyecanı 2017-04-28
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin çalışanlarına yönelik düzenlediği ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Denizli Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi Turnuvası büyük heyecana sahne oldu.
Çocuklara Hz. Peygamber'in hayatı anlatıldı 2017-04-28
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Bilgi Evi ve Kurs Merkezlerinde eğitim gören çocuklara Hz. Peygamber'in hayatı anlatıldı.
Büyükşehir Ayaz'daki su sorununa son verdi 2017-04-28
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Serinhisar İlçesinin Ayaz Mahallesi'nde başlattığı alt yapı çalışmasını tamamladı. Proje ile bölgedeki kuraklıktan dolayı Ayaz Mahallesinde yaşanan su sıkıntısına son verildi.
Gençlerden alkışlanacak proje 2017-04-28
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Geleceğe Değer Projesi kapsamında Çal İlçesinin Sazak Mahallesi'ndeki Sazak İlkokulunu ziyaret etti. Okul duvarlarına Türk masal ve mizah kahramanlarını resmeden gençler okul bahçesine ise çocuklar için oyun alanları çizdi.
Honaz'da da yüzme bilmeyen kalmayacak 2017-04-28
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın 121 Dev Projesi içersindeki 7 yüzme havuzundan biri olan Honaz Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı başladı. İçerisinde 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 1 adet eğitim havuzu, 2 adet spor salonu ve 1 adet de kafe yer alacak olan tesis ile Honaz'da da yüzme bilmeyen kalmayacak.
Toptancı Hal Tesislerinde İşyeri Kiralama İhale İlanı 2017-04-28
Mülkiyeti Denizli Büyükşehir Belediyesine ait 1 adet işyeri ile 3 adet kavun karpuz satış yeri kiralama ihalesi yapılacaktır.