Tarihe yolculukta 4. kafile uğurlandı 2018-09-20
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 50-75 yaş arası vatandaşlar için düzenlediği Bursa-Çanakkale gezisi güz dönemi 4. kafilesi 19 Eylül Gaziler Günü'nde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından uğurlandı.
Genç Denizli’de yeni dönem kayıtları başladı 2018-09-20
Türkiye’nin en önemli gençlik projelerinden biri olarak seçilen Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli bünyesinde kurulan gençlik kulüplerinin yeni dönem kayıtları başladı. Gençlerin yeteneklerini ortaya çıkarmayı hedefleyen projede tiyatro, resim, müzik, karikatür gibi sanat dallarının yanında geleneksel Türk el sanatları kulüpleri de yer alıyor.
ÜÇGEN İLE DENİZLİ YENİ BİR YEŞİL ALANA DAHA KAVUŞUYOR 2018-09-19
Denizlililerin uzun yıllardır hayalini kurduğu Üçgen Köprülü Kavşakları trafiğe açılmasının ardından yoğun bir şekilde devam ettirilen peyzaj ve yaya geçitleri çalışmalarında sona gelindi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Üçgen ile Denizli’nin sadece köprülü kavşaklara değil, aynı zamanda dinlenip vakit geçirebilecekleri yeni bir yeşil alana daha kavuştuğunu ifade etti.
Büyükşehir, Türkiye şampiyonasına ev sahipliği yapacak 2018-09-19
Denizli Büyükşehir Belediyesinin Türk sporuna kazandırdığı, Denizli Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Spor Oyunları Kompleksi ve Atletizm Sahası, 21-23 Eylül 2018 tarihleri arasında 2018 Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası'nın final karşılaşmalarına ev sahipliği yapacak.
Ahilik Haftası kutlanıyor 2018-09-18
Ahilik Haftası dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret eden Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turgut Devecioğlu, "Bugüne kadar esnaf teşkilatının yanında oldunuz, bizler de tüm esnaf teşkilatı olarak sizlerin yanınızdayız" dedi. Başkan Osman Zolan ise, "Denizli eğer bugün gelişmişse, girişimciliği varsa, çalışkan insanları varsa, hem güler yüzlü hem de dürüst ise bunun temelinde ahilik vardır" dedi.
Muhtelif Mahallelerde Su Kesintisi 2018-09-18
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün yaptığı içme suyu hat bağlantısı nedeniyle 20 Eylül Perşembe günü muhtelif mahallelerde su kesintisine gidilecektir.
MİRYOKEFALON ZAFERİNİN 842. YILDÖNÜMÜ 2018-09-18
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 842 yıl önce Denizli'de gerçekleşen ve Anadolu’nun kesin olarak Türk yurdu olmasını sağlayan Miryokefalon Savaşı anma programları kapsamında panel düzenledi. Gerçekleştirilen panelde Miryokefalon Zaferi’nin Denizli’nin Çivril İlçesi’nde olduğuna dair önemli bulgu ve tespitler olduğu ifade edildi.
Başkan Osman Zolan’dan 19 Eylül Gaziler Günü mesajı 2018-09-18
19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk milletinin var olduğundan bu yana vatanına, milli ve manevi değerlerine canı pahasına sahip çıkarak, bu uğurda gözünü kırpmadan kanını döktüğünü söyledi.
Şehir içi otobüs saatlerinde değişiklik 2018-09-17
Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. kış dönemine girilmesi dolayısıyla şehir içi otobüslerin hareket saatlerinde düzenlemeye gitti.