“Hayri Dev unutulmayacak” 2018-07-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, UNESCO tarafından Yaşayan İnsan Hazinesi seçilen, üç telli cura ustası Hayri Dev'in vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.
Honaz'ın Afşinbey ve Haydar mahallelerinde su kesintisi 2018-07-18
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün içme suyu hat bağlantı çalışması nedeniyle 19 Temmuz'da Honaz ilçesinin Afşinbey ve Haydar mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacaktır.
Geleceğin sporcuları bu tesislerde yetişecek 2018-07-18
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede yaptığı 7 kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksinden biri olan Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmet vermeye başladı. Vatandaşlar ilk günden dev komplekse yoğun ilgi gösterirken, geleceğin sporcularının bu tesislerde yetişeceğine vurgu yapıldı.
Büyükşehir otobüsleri KPSS’ ye gireceklere ücretsiz 2018-07-18
Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri 22 Temmuz 2018 Pazar günü yapılacak Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) gireceklere ücretsiz olacak.
Yeni İlçe Otogarı Çameli'ye çok yakıştı 2018-07-17
Denizli Büyükşehir Belediyesinin ilçelere kazandırdığı modern terminal binaları tek tek hizmete giriyor. Bu kapsamda hizmete giren Çameli İlçe Otogarı'nın ilçeye çok yakıştığını söyleyen Çamelililer, yapılan yatırımlar için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.
Dokuma Atölyesi ilk mezunlarını verdi 2018-07-17
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyinin kadınların el sanatları konusunda kendilerini geliştirmeleri ve unutulmaya yüz tutmuş değerlerin yaşatılmasına katkıda bulunmak için hayata geçirdiği Dokuma Atölyesi projesi ilk mezunlarını verdi.
"15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız" 2018-07-16
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıldönümünde yine meydanlara akın eden Denizlililer, aynı ruh ve heyecanla 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda toplandı. Milli iradeye olan bağlılıklarını haykıran binlerce vatandaş "15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız" sloganları ile o karanlık gecenin 2. yıldönümünde de nöbet tuttu.
15 Temmuz'da yaşadıklarını kaleme aldılar 2018-07-16
İhanet çetesi FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’da gerçekleştirdiği hain darbe girişiminin 2. yıldönümünde de meydanları dolduran vatandaşlar, Denizli Büyükşehir Belediyesinin hazırladığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Hatıra Defteri'ne bir kez daha o karanlık gecede yaşadıklarını anlattı.