KİMSESİZLERİN KİMSESİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2019-03-22
“Denizli'de kimse sahipsiz kalmayacak” anlayışıyla kentin 19 ilçesi, 622 mahallesinde hizmet veren Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi, bugüne kadar yalnız yaşayan, yaşlı, engelli ve yatalak 17 bin kişiye ulaşarak evde bakım ve sağlık hizmeti verdi. Binlerce ihtiyaç sahibini rutin aralıklarla 280 bin kez ziyaret ederek dertlerine derman olan Büyükşehir kimsesizlerin kimsesi olmaya devam ediyor.
BARIŞ MANÇO İÇİN ÖZEL ANMA KONSERİ 2019-03-22
Denizli Büyükşehir Belediyesi Türk müziğinin efsane ismi Barış Manço için özel bir anma konseri düzenledi. Başkan Osman Zolan, bu özel anma konseri için daha önce söz verdiklerini belirterek, "Bu akşam Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezimizin yeni salonunda sizleri ağırlamaktan gurur duyuyoruz" dedi.
2 milyon fidan toprakla buluşuyor 2019-03-22
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2019 yılında kent genelinde 2 milyona yakın fidanın toprakla buluşacağını müjdeledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Orman Bölge Müdürlüğü işbirliğinde, geçen yıl Karakurt ile Akhan, Kale arasında çıkan orman yangınında küle dönen alana binlerce fidan dikiliyor.
Yapım İşi 2019-03-21
2 Adet Halı Saha Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Büyükşehir'den deprem seferberliği 2019-03-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi Acıpayam'da yaşanana deprem felaketinin ardından tüm ekiplerini seferber etti. Depremin hemen ardından Acıpayam'a giderek ekiplerin koordinesini sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hemşehrilerini zor günlerinde yalnız bırakmadı.
El Emeği Pazarı, PAÜ Hastanesi'nde sergi açtı 2019-03-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi çatısı altında 11 yıldan bu yana aile ekonomisine katkıda bulunmak isteyen kadınlara yönelik hizmet veren El Emeği Pazarı, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi'nde sergi açtı. Kadınların el emeği göz nuru eserleri cuma gününe kadar sergilenecek.
Başkan Osman Zolan, deprem bölgesinde 2019-03-20
Acıpayam'da meydana gelen depremin ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçeye giderek incelemelerde bulundu. Vatandaşlara geçmiş olsun temennisinde bulunan Başkan Osman Zolan, can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu belirterek, yaraların bir an önce sarılacağını söyledi.
BÜYÜKŞEHİR'DEN EĞİTİME DEV KATKI 2019-03-20
Belediyecilik hizmetleri dışında hayata geçirdiği yatırımlarla da gönüllerde taht kuran Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kale Meslek Yüksekokulu'nu tamamladı. Kale ilçesi için büyük önemi bulunan eğitim yuvası görkemli bir törenle açıldı.
BÜYÜKŞEHİR'DEN SAĞLIĞA DEV KATKI 2019-03-19
Denizli Büyükşehir Belediyesinin sağlık alanında kente kazandırdığı "UMKE, 112 Acil Sağlık İstasyonu ve Aile Sağlığı Merkezi Kompleksi", "Üçler 112 Acil Sağlık İstasyonu" ve "Bağbaşı 112 Acil Sağlık İstasyonu"nun toplu açılış töreni gerçekleştirildi. Denizli'ye kazandırılan 3 önemli proje birçok hayat kurtaracak.
Büyükşehir ile daha temiz bir gelecek için 2019-03-19
Denizli Büyükşehir Belediyesi, çocuklara çevre bilincini aşılamak ve çevre konusunda duyarlılığı arttırmak amacıyla başlattığı eğitim çalışmalarını sürdürüyor.