Yenişafak, Selçukbey ve Karahasanlı’da Su Kesintisi 2019-01-19
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün yaptığı içme suyu hat bağlantısı nedeniyle 21 Ocak Pazartesi günü Yenişafak, Selçukbey ve Karahasanlı Mahallelerinde su kesintisine gidilecektir.
ŞOFÖR ESNAFINDAN BAŞKAN OSMAN ZOLAN'A: "BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ" 2019-01-19
Denizli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Köksal Semerci, bugüne kadar kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederek, "Başkanımızın yanındayız" mesajı verdi.
Bu da Büyükşehir'den #10yearschallange 2019-01-18
Sosyal medyada 10 yıl önce ve sonrasına ait fotoğrafların paylaşıldığı akıma farklı bir bakış açısıyla katılan Denizli Büyükşehir Belediyesi, destan yazdığı hizmetlerine #10yearschallange ile dikkat çekiyor.
Başkan Osman Zolan Buldanlılar ile kucaklaştı 2019-01-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe ziyaretleri kapsamında gittiği Buldan’da davul zurna ile karşılandı. Sevgi gösterileri arasında Buldanlılar ile kucaklaşan Başkan Osman Zolan, Büyükşehir ile beraber Denizli genelinde birçok hizmet yaptıklarını vurgulayarak, "Hiç bir ayrım yapmadan, sen-ben demeden ihtiyaç, aciliyet neyse onu yaptık" dedi.
Başkan Osman Zolan’dan çocuklara karne hediyesi 2019-01-18
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Keloğlan ve Sihirli Tavuk" oyunu yarıyıl tatili boyunca tüm çocuklara ücretsiz olarak sahnelenecek.
Büyükşehir DESKİ’den hizmet rekoru 2019-01-17
Denizli'de 5.000 km'nin üzerinde yaptıkları içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının toplam uzunluğu ile rekor kıran Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, bugüne kadar açtığı 194 içme suyu sondaj kuyusundan saniyede 3.600 litre su temin etti. 194 sondaj ile toplamda 27.500 metre derinlikte kazı yapan Büyükşehir DESKİ, Denizlilileri nitelikli suya kavuşturdu.
Yollarda karla mücadele, parklarda kar keyfi 2019-01-16
Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri dün akşam saatlerinden itibaren başlayan kar yağışına karşı vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için gece boyunca kar mesaisi yaptı. Ertesi gün Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı parklara akın eden vatandaşlar ise muhteşem manzara eşliğinde karın keyfini yaşadı.
Başkan Osman Zolan’a, Baklan’da sevgi seli 2019-01-16
Baklan İlçesinde vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgi gösterisiyle karşılaşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli merkez ve tüm ilçelerde çok sayıda hizmet yaptıklarına dikkat çekerek, "Bizim amacımız Denizli ve tüm ilçelerimizde güzellikler içinde insanlarımızın mutluluğunu ve huzurunu sağlamak. Bizim ortak sevdamız Denizli" dedi.
"Denizli bugün parmakla gösterilen bir şehir haline geldi” 2019-01-15
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ağrılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek, vatandaşlarla buluştu. Denizli’nin her geçen yıl güzelleşerek büyüdüğüne dikkati çeken Başkan Osman Zolan, “Denizli bugün Türkiye’de parmakla gösterilen bir şehir haline geldi” dedi.