Denizli'nin geleceğini Denizlililer belirleyecek 2019-07-19
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 5 yıllık stratejik planını hazırlamasına önemli katkı sunacak anket başlatıldı. Şehrin gelecek 5 yılının planlanmasında Denizlililerin görüş ve düşüncelerinin büyük önem taşıdığı 10 soruluk ankete www.denizli.bel.tr adresinden erişiliyor.
Makine sanayine Büyükşehir dopingi 2019-07-18
Denizli Büyükşehir Belediyesi, kurulma aşamasında olan Makine Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti içerisinde yer alacak. Makine üretmenin yeni fabrikaların yapılması anlamına geldiğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "İnşallah Makine Organize Sanayi Bölgemizi de Denizlimize kazandırmak istiyoruz" dedi.
Katar Büyükelçisi'nden Başkan Zolan'a ziyaret 2019-07-18
Bir dizi ziyaret ve program için Denizli'ye gelen Katar’ın Ankara Büyükelçisi Salem Mübarek el-Şafi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Denizli’nin ününü daha önce duyduğunu ifade eden Büyükelçi el-Şafi, "Yatırımcılarımız tarım, sanayi ve turizm alanında faydalanabilir" dedi.
Büyükşehir'den 3.000 öğrenciye 3 milyon TL destek 2019-07-17
Denizli Büyükşehir Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da lise ve düzeyinde öğrenim gören 3 bin öğrenciye öğrenim yardımı yapacak. 2019-2020 eğitim-öğretim yılında 3 bin öğrenciye 10 ay boyunca ayda 100 lira olmak üzere toplamda 3 milyon TL'lik öğrenim yardımı yapılacak.
Büyükşehir'den Denizli turizmine bir destek daha 2019-07-17
Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentin turizm hayatına katkı sağlayacak bir çalışmaya daha imza atıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesine ait bina, Pamukkale bölgesindeki sıcak balon uçuşları, yamaç paraşütü ve hafif hava araçlarının daha güvenli ve kontrollü uçuşlarına hizmet vermek üzere tahsis ediliyor.
ONBİNLER AYNI MEYDANDA BULUŞTU 2019-07-16
Denizlililer 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıldönümünde 3 yıl önce olduğu gibi yine meydanlara akın ederek aynı ruh ve heyecanla bir araya geldi. “Hangi görüşte, fikirde olursak olalım; ülkemiz tek, bayrağımız tek" diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Kıyamete kadar ülkemize sahip çıkacağız” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi' ne ait Araçların Satışına İlişkin İlanı 2019-07-16
Belediyemize ait aşağıda yer verilen araçlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu' nun 45 inci maddesi gereği açık artırma ile satılacaktır.
15 Temmuz fotoğraflarla anlatıldı 2019-07-15
Denizli Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz destanının fotoğraflarla anlatıldığı “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergisi” düzenledi. Sergide ayrıca darbe girişiminde şehit olan 251 kişinin anısına bastırılan hatıra paralarıyla hazırlanan Türkiye haritası da büyük ilgi çekti.
"Denizli’nin kahraman evlatları vatanına sahip çıktı" 2019-07-14
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı. 15 Temmuz şehitlerini saygı, minnet ve şükranla anan Başkan Osman Zolan, “Denizli’nin kahraman evlatları bir kez daha vatanına, bayrağına, bağımsızlığına, demokrasiye ve millet iradesine sahip çıktı” dedi.