Başkan Zolan'dan Babalar Günü Mesajı 2016-06-17
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajında, babalık kavramının sorumluluk ve fedakarlık ile eşdeğer olduğunu belirten Başkan Zolan, tüm babalar ve baba adaylarının Babalar Günü’nü kutladı.
Başkan Zolan’dan kutlama mesajı 2016-05-24
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 65. Hükümet’te Ekonomi Bakanlığı görevine getirilen Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’yi tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Zolan, kazananın yine Denizli ve Türkiye olacağını söyledi.
Başkan Zolan’dan Berat Kandili mesajı 2016-05-20
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, “Mübarek Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan Berat Kandili’nin tüm İslam alemine ve ülkemize; birlik, beraberlik, huzur ve barışa vesile olmasını diliyorum” dedi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 2016-05-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 19 Mayıs’ın Türk milleti için yeniden doğuşu simgelediğini belirten Başkan Zolan, “Türk milleti, yedi düvele karşı verdiği varoluş savaşını birlik ve beraberlik şuuruyla kazanmıştır” dedi.
Başkan Zolan’dan Milli Mücadele Günü mesajı 2016-05-16
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 15 Mayıs Milli Mücadele Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Türk Milleti’nin tarih boyunca düşman işgaline ve esarete asla boyun eğmediğine dikkati çeken Başkan Zolan, “Müftü Ahmet Hulusi Efendi önderliğinde 97 yıl önce yakılan direniş meşalesi, istiklal mücadelemizin en önemli destanlarından biridir” dedi.
Başkan Zolan'dan taziye mesajı 2016-05-13
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nde şehit olan kahraman Mehmetçikler için başsağlığı mesajı yayımladı.
Başkan Zolan'dan Engelliler Haftası mesajı 2016-05-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı. "Engellilerin hassasiyetlerini anlamak, sorunları için çözüm üretmek hepimizin sorumluluğudur” diyen Başkan Zolan, herkesin bir engelli adayı olabileceğini unutmaması gerektiğini belirtti.
Başkan Zolan’dan Anneler Günü mesajı 2016-05-06
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayan Başkan Zolan, "Anneler koşulsuz sevginin tükenmez pınarlarıdır" dedi.
Başkan Zolan’dan Miraç Kandili mesajı 2016-05-02
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Zolan’dan 1 Mayıs mesajı 2016-04-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, “Büyük ve güçlü Türkiye hedefleri için emek ve alın terleriyle gece gündüz çalışan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum” dedi.