Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı Tanınmasının 81. Yılı 2015-12-04
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 5 Aralık 1934'te Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı tanınmasının yıldönümünde kutlanan "Kadın Hakları Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Zolan, kadınlara seçme ve seçilme hakkını tanınmasının cumhuriyet tarihinin en önemli reformlarından biri olduğunu söyledi.
Başkan Zolan’dan Dünya Engelliler Günü mesajı 2015-12-02
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Engelli bireylerimizin tüm sosyal haklardan faydalanmaları, ülke kalkınmasında istihdamları ile yer almaları ve kent yaşamında engelsiz bir şekilde hayatlarına devam etmeleri; hepimizin temel vazifelerindendir" dedi.
Başkan Zolan’dan Öğretmenler Günü mesajı 2015-11-23
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, “Geleceğe yön verecek nesilleri yetiştirmek için eğitimciliği bir ideal olarak benimseyen ve Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için gayret gösteren öğretmenlerimiz toplumun en kıymetli değerlerlerindendir" dedi.
Başkan Zolan’dan 10 Kasım mesajı 2015-11-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ulu Önder Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 77. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, “Türk milletinin büyük kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 77. yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.
Başkan Zolan’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı 2015-10-28
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan mesajında, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. yıl dönümü vesilesiyle, bizlere Cumhuriyetimizi armağan eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarını, şehitlerini ve gazilerini saygı, minnet ve rahmetle anıyor, tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
Başkan Zolan terörü lanetledi 2015-10-10
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ankara Tren Garı'nda yaşanan terör saldırısını şiddetle kınayarak, menfur saldırıyı lanetledi.
Başkan Zolan’dan yeni eğitim-öğretim yılı mesajı 2015-09-27
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 2015-2016 eğitim-öğretim yılında tüm eğitim camiasına ve öğrencilere başarılar dileyen Başkan Zolan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak öncelikli hedefimiz eğitime yatırım yapmaktır" dedi.
Başkan Zolan’dan Kurban Bayramı mesajı 2015-09-22
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, “Tüm Denizlili hemşerilerimin aileleri, akrabaları ve dostları ile sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmesini diliyor, Kurban Bayramı’nın tüm İslam alemine ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
"Türk milletini asla yıldıramayacaklar" 2015-09-08
Iğdır'da gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen polisler için taziye mesajı yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eli kanlı terör örgütünün Türk milletini yıldırmak için gerçekleştirdiği kalleş saldırıların hiç bir zaman amacına ulaşamayacağını vurguladı.
Başkan Zolan'dan taziye mesajı 2015-09-07
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bölücü terör örgütünün Hakkari Dağlıca'da düzenlediği hain saldırı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.