Başkan Osman Zolan’dan taziye mesajı 2016-08-25
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde teröristler tarafından düzenlenen hain saldırıda şehit düşen Denizlili Uzman Çavuş Özkan Bilgiç ve silah arkadaşları için taziye mesajı yayımladı.
Başkan Zolan’dan taziye mesajı 2016-08-21
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Gaziantep’in Şahinbey İlçesinde canice düzenlenen terör saldırısında yaşamını yitiren vatandaşlar için taziye mesajı yayımladı. Başkan Zolan, FETÖ, DAEŞ, PKK adı ne olursa olsun hiçbir eli kanlı terör örgütünün bu kadim milleti silahlarla, bombalarla yıldıramayacağını vurguladı.
Başkan Zolan’dan 17 Ağustos mesajı 2016-08-17
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Marmara Bölgesi’nde yaşanan ve binlerce kişinin hayatını kaybettiği 17 Ağustos Depremi’nin 17’nci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Zolan’dan AK Parti kuruluş yıldönümü mesajı 2016-08-13
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan AK Parti’nin 15’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, “AK Parti’nin kurulduğu tarih olan 14 Ağustos 2001 Türk siyasi tarihi için gerçek bir milattır” dedi.
Başkan Osman Zolan’dan taziye mesajı 2016-08-02
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bingöl’de bölücü terör örgütünün düzenlediği hain saldırıda şehit olan Acıpayamlı polis memuru Osman Eray Karademir ve silah arkadaşları için taziye mesajı yayımladı.
24 Temmuz Basın Bayramı mesajı 2016-07-23
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk basınında sansürün kaldırılmasının 108'inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutladı.
Başkan Osman Zolan’dan taziye mesajı 2016-07-11
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün bölgesinde bölücü terör örgütünün düzenlediği hain saldırıda şehit olan Denizlili Astsubay Burak Erten ve 4 Mehmetçik için başsağlığı mesajı yayımladı.
Ramazan Bayramı mesajı 2016-07-02
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bayramlarda hakim olan barış ve hoşgörü ikliminin, ülkemize ve dünyaya huzur ve kardeşlik getirmesini dileyen Başkan Osman Zolan; Denizli halkını, bayramın birinci günü Delikliçınar Meydanı'nda yapılacak bayramlaşma törenine davet etti.
Başkan Zolan’dan Kadir Gecesi mesajı 2016-06-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik eden Başkan Zolan, "Bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.
Başkan Osman Zolan’dan taziye mesajı 2016-06-29
İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen menfur terör saldırısı nedeniyle bir taziye mesajı yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Türkiye’nin huzurunu ve barışını hedef alan bu alçak saldırılar ve saldırganlar, hain emellerine asla ulaşamayacak” dedi.