Başkan Zolan’dan Milli Mücadele Günü mesajı 2016-05-16
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 15 Mayıs Milli Mücadele Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Türk Milleti’nin tarih boyunca düşman işgaline ve esarete asla boyun eğmediğine dikkati çeken Başkan Zolan, “Müftü Ahmet Hulusi Efendi önderliğinde 97 yıl önce yakılan direniş meşalesi, istiklal mücadelemizin en önemli destanlarından biridir” dedi.
Başkan Zolan'dan taziye mesajı 2016-05-13
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nde şehit olan kahraman Mehmetçikler için başsağlığı mesajı yayımladı.
Başkan Zolan'dan Engelliler Haftası mesajı 2016-05-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı. "Engellilerin hassasiyetlerini anlamak, sorunları için çözüm üretmek hepimizin sorumluluğudur” diyen Başkan Zolan, herkesin bir engelli adayı olabileceğini unutmaması gerektiğini belirtti.
Başkan Zolan’dan Anneler Günü mesajı 2016-05-06
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayan Başkan Zolan, "Anneler koşulsuz sevginin tükenmez pınarlarıdır" dedi.
Başkan Zolan’dan Miraç Kandili mesajı 2016-05-02
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Zolan’dan 1 Mayıs mesajı 2016-04-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, “Büyük ve güçlü Türkiye hedefleri için emek ve alın terleriyle gece gündüz çalışan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum” dedi.
Başkan Zolan’da 23 Nisan mesajı 2016-04-22
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, “Şanlı tarihimizi gelecek nesillere anlatarak istiklal mücadelesi veren ecdadımızın her an hatırlanmasını sağlamalıyız” dedi.
Türk Polis Teşkilatı 171 yaşında 2016-04-08
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "Milletimizin huzuru ve refahı için canlarını hiçe sayarak görevlerini yapan Türk Polis Teşkilatı'nın 171. yılı kutlu olsun" dedi.
Başkan Zolan’dan Regaip Kandili mesajı 2016-04-06
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, " Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edildiği bu müstesna geceyi bir kez daha eda etmenin mutluluğunu yaşayacağız" dedi.
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü 2016-03-17
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 101. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Çanakkale'nin geçmişte olduğu gibi bugün de Türk milletini birbirine kenetleyen bir değer olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Bu millet, bu coğrafya binlerce yıl geçse de Çanakkale ruhundan asla ödün vermeyecektir" dedi.