Türk Polis Teşkilatı 172 yaşında 2017-04-10
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk Polis Teşkilatı'nın 172. kuruluş yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Zolan, 172 yıldır Türk milletinin övünç kaynağı olan Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümünü kutladı.
Başkan Zolan’dan Regaip Kandili mesajı 2017-03-29
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili’nin tüm İslam alemine barış ve huzur getirmesini dileyen Başkan Zolan, “İslam coğrafyasının ve tüm hemşerilerimin Regaib Kandilini tebrik ediyorum” dedi.
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü 2017-03-17
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Düşmanca tavır ve tutumlarıyla bu ülkenin evlatlarını yıldıracağını sananların yine aynı gaflete düştüğünü vurgulayan Başkan Zolan, “Bu millet 102 yıl önce nasıl tek yumruk olduysa bugün de aynı asil duruşunu sergilemektedir” dedi.
İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Mesajı 2017-03-11
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, “İstiklal Marşı, varlığına kast edilen bir milletin yeniden dirilişini anlatan en büyük destandır” dedi.
“Kadına şiddet insanlığa ihanettir” 2017-03-07
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "8 Mart, kadınlarımızın haksızlığa, eşitsizliğe, şiddete karşı koyma ve eşit haklara sahip olma mücadelesinin simgesidir" dedi.
Özay Gönlüm'ün aramızdan ayrılışının 17. Yılı 2017-02-28
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'nin kültürünü ve ezgilerini tüm dünyaya tanıtan unutulmaz halk ozanı Özay Gönlüm’ün aramızdan ayrılışının 17. yıldönümü nedeniyle anma mesajı yayımladı.
Başkan Zolan’dan taziye mesajı 2017-02-13
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Suriye’de yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı’nda şehit olan Denizlili Uzman Çavuş Emin Güngör için taziye mesajı yayımladı.
Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 86’ncı yıl dönümü 2017-02-03
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 86’ncı yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, “Onur duyduğumuz ziyaretin yıl dönümünde Milli Mücadele’nin büyük komutanı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü özlem ve minnetle anıyoruz” dedi.
Başkan Zolan, Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı 2017-01-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaşlara yaptığı çağrı ile bir ülkenin geleceğinin değiştiğini hatırlatan Başkan Zolan, gazeteciliğin önemini bir kez daha vurguladı.
Başkan Zolan alçak terör saldırısını lanetledi 2017-01-01
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İstanbul'un Ortaköy semtinde bir eğlence mekanında gerçekleştirilen alçak terör saldırısını lanetledi. Başkan Zolan, "Bu alçakça saldırı sadece ülkemize değil bütün insanlığa kast etmektedir" dedi.