Başkan Osman Zolan’dan taziye mesajı 2016-08-02
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bingöl’de bölücü terör örgütünün düzenlediği hain saldırıda şehit olan Acıpayamlı polis memuru Osman Eray Karademir ve silah arkadaşları için taziye mesajı yayımladı.
24 Temmuz Basın Bayramı mesajı 2016-07-23
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk basınında sansürün kaldırılmasının 108'inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutladı.
Başkan Osman Zolan’dan taziye mesajı 2016-07-11
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün bölgesinde bölücü terör örgütünün düzenlediği hain saldırıda şehit olan Denizlili Astsubay Burak Erten ve 4 Mehmetçik için başsağlığı mesajı yayımladı.
Ramazan Bayramı mesajı 2016-07-02
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bayramlarda hakim olan barış ve hoşgörü ikliminin, ülkemize ve dünyaya huzur ve kardeşlik getirmesini dileyen Başkan Osman Zolan; Denizli halkını, bayramın birinci günü Delikliçınar Meydanı'nda yapılacak bayramlaşma törenine davet etti.
Başkan Zolan’dan Kadir Gecesi mesajı 2016-06-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik eden Başkan Zolan, "Bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.
Başkan Osman Zolan’dan taziye mesajı 2016-06-29
İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen menfur terör saldırısı nedeniyle bir taziye mesajı yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Türkiye’nin huzurunu ve barışını hedef alan bu alçak saldırılar ve saldırganlar, hain emellerine asla ulaşamayacak” dedi.
Başkan Zolan'dan Babalar Günü Mesajı 2016-06-17
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajında, babalık kavramının sorumluluk ve fedakarlık ile eşdeğer olduğunu belirten Başkan Zolan, tüm babalar ve baba adaylarının Babalar Günü’nü kutladı.
Başkan Zolan’dan kutlama mesajı 2016-05-24
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 65. Hükümet’te Ekonomi Bakanlığı görevine getirilen Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’yi tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Zolan, kazananın yine Denizli ve Türkiye olacağını söyledi.
Başkan Zolan’dan Berat Kandili mesajı 2016-05-20
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, “Mübarek Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan Berat Kandili’nin tüm İslam alemine ve ülkemize; birlik, beraberlik, huzur ve barışa vesile olmasını diliyorum” dedi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 2016-05-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 19 Mayıs’ın Türk milleti için yeniden doğuşu simgelediğini belirten Başkan Zolan, “Türk milleti, yedi düvele karşı verdiği varoluş savaşını birlik ve beraberlik şuuruyla kazanmıştır” dedi.