Başkan Osman Zolan’dan teröre lanet 2016-12-11
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İstanbul’da çevik kuvvet polislerine yönelik yapılan hain terör saldırısında şehit olan polis ve vatandaşlar için taziye mesajı yayımladı. Başkan Zolan, “Dost düşman şunu çok iyi bilsin ki: Türkiye Cumhuriyeti bu şuur yoksunu canileri ve onun destekçilerini mağlup edecektir” dedi.
Başkan Osman Zolan'dan Mevlid Kandili Mesajı 2016-12-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı tanınmasının 82’nci yılı 2016-12-04
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı tanınmasının 82’nci yılı ve Kadın Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, “Kadınlarımız 82 yıldır olduğu gibi gelecekte de Türk siyasi hayatında aktif bir şekilde var olacak, Türkiye’yi şekillendirecektir” dedi.
Başkan Zolan’dan Dünya Engelliler Günü mesajı 2016-12-02
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, “Engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırmanın yanı sıra, onları sosyal ve kültürel yaşam ile çalışma hayatında daha etkin hale getiriyoruz” dedi.
Başkan Osman Zolan’dan taziye mesajı 2016-11-28
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tunceli’de bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada şehit düşen Denizlili Jandarma Uzman Çavuş Burhan Acar ve silah arkadaşı için taziye mesajı yayımladı.
Başkan Zolan’dan Öğretmenler Günü mesajı 2016-11-23
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Öğretmenlerin, Türkiye’nin aydınlık geleceğinin kılavuzu olduğunu belirten Başkan Zolan, “Onların ellerinde yetişen nesiller; an gelmiş imkansızı mümkün kılmış, an gelmiş bir milletin kaderini değiştirerek çağ atlatmıştır” dedi.
Başkan Zolan’dan 10 Kasım mesajı 2016-11-09
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78’inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 78’inci yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz” dedi.
Başkan Osman Zolan’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı 2016-10-28
Cumhuriyetin 93’üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Cumhuriyetimizin tüm değerlerine sahip çıkan yüce Türk milleti; kendi kaderini tayin etme ve bağımsızlık hakkından asla vazgeçmeyeceğini 15 Temmuz’daki hain darbe kalkışmasında gösterdiği kahraman direnişle tüm dünyaya bir kez daha ilan etmiştir” dedi.
Başkan Zolan’dan Gaziler Günü mesajı 2016-09-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, “15 Temmuz gecesi yaşananlar bütün dünyaya göstermiştir ki; halkımız, bağımsızlığı ve milli iradeye sahip çıkmak için nice şehitler ve gaziler vermeye hazırdır” dedi.
Başkan Osman Zolan'dan Kurban Bayramı mesajı 2016-09-09
Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Kardeşliğin, yardımseverliğin ve paylaşma duygusunun pekiştiği Kurban Bayramı’nın; ülkemize, Denizlimize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” dedi.