Başkan Zolan’dan 10 Kasım mesajı 2016-11-09
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78’inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 78’inci yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz” dedi.
Başkan Osman Zolan’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı 2016-10-28
Cumhuriyetin 93’üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Cumhuriyetimizin tüm değerlerine sahip çıkan yüce Türk milleti; kendi kaderini tayin etme ve bağımsızlık hakkından asla vazgeçmeyeceğini 15 Temmuz’daki hain darbe kalkışmasında gösterdiği kahraman direnişle tüm dünyaya bir kez daha ilan etmiştir” dedi.
Başkan Zolan’dan Gaziler Günü mesajı 2016-09-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, “15 Temmuz gecesi yaşananlar bütün dünyaya göstermiştir ki; halkımız, bağımsızlığı ve milli iradeye sahip çıkmak için nice şehitler ve gaziler vermeye hazırdır” dedi.
Başkan Osman Zolan'dan Kurban Bayramı mesajı 2016-09-09
Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Kardeşliğin, yardımseverliğin ve paylaşma duygusunun pekiştiği Kurban Bayramı’nın; ülkemize, Denizlimize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” dedi.
30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı 2016-08-29
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, “Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığındaki Türk Ordusu, Büyük Taarruz zaferiyle, Türk milletinin esareti asla kabul etmeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir” dedi.
Başkan Osman Zolan’dan taziye mesajı 2016-08-25
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde teröristler tarafından düzenlenen hain saldırıda şehit düşen Denizlili Uzman Çavuş Özkan Bilgiç ve silah arkadaşları için taziye mesajı yayımladı.
Başkan Zolan’dan taziye mesajı 2016-08-21
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Gaziantep’in Şahinbey İlçesinde canice düzenlenen terör saldırısında yaşamını yitiren vatandaşlar için taziye mesajı yayımladı. Başkan Zolan, FETÖ, DAEŞ, PKK adı ne olursa olsun hiçbir eli kanlı terör örgütünün bu kadim milleti silahlarla, bombalarla yıldıramayacağını vurguladı.
Başkan Zolan’dan 17 Ağustos mesajı 2016-08-17
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Marmara Bölgesi’nde yaşanan ve binlerce kişinin hayatını kaybettiği 17 Ağustos Depremi’nin 17’nci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Zolan’dan AK Parti kuruluş yıldönümü mesajı 2016-08-13
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan AK Parti’nin 15’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, “AK Parti’nin kurulduğu tarih olan 14 Ağustos 2001 Türk siyasi tarihi için gerçek bir milattır” dedi.
Başkan Osman Zolan’dan taziye mesajı 2016-08-02
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bingöl’de bölücü terör örgütünün düzenlediği hain saldırıda şehit olan Acıpayamlı polis memuru Osman Eray Karademir ve silah arkadaşları için taziye mesajı yayımladı.