Başkan Osman Zolan’dan Kurban Bayramı mesajı 2017-08-31
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa barış huzur ve mutluluk getirmesini dileyen Başkan Osman Zolan, "Tüm hemşehrilerime sevenleri ile sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum" dedi.
Başkan Zolan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı 2017-08-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ağustos'un kadim Türk milletinin zafer ayı olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, Türk milletinin 95 yıl önce Dumlupınar'da gösterdiği destansı mücadele ve bağımsızlık ruhunu asla kaybetmeyeceğini söyledi.
24 Temmuz Basın Bayramı mesajı 2017-07-23
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk basınında sansürün kaldırılmasının 109'uncu yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Basının demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biri olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, bunun en güzel örneğinin 15 Temmuz darbe kalkışması sırasında görüldüğünü söyledi.
Başkan Osman Zolan’dan kutlama mesajı 2017-07-19
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı kabinede yeniden göreve getirilen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi tebrik ederek, başarılar diledi.
Başkan Zolan’dan taziye mesajı 2017-07-06
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Van-Hakkari karayolunun güvenliğini sağlarken bölücü terör örgütünün saldırısı sonucu şehit düşen Uzman Jandarma Çavuş Emrah Ceylan için taziye mesajı yayımladı.
Başkan Zolan'dan Ramazan Bayramı mesajı 2017-06-23
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "Dayanışma, hoşgörü, sevgi ve kardeşlik değerlerimizi daha yoğun paylaştığımız bir bayramı daha birlikte karşılamanın sevinci içerisindeyiz" dedi.
Başkan Zolan’dan Kadir Gecesi mesajı 2017-06-20
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Zolan mesajında, “Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması ve manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkan sunmaktadır" dedi
Başkan Zolan'dan Babalar Günü mesajı 2017-06-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajında babaların fedakarlığın ve karşılıksız sevginin simgesi olduğunu belirten Başkan Zolan, tüm babaların ve baba adaylarının babalar günün kutladı.
Başkan Zolan’da 19 Mayıs mesajı 2017-05-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, “Esarete asla boyun eğmeyen aziz milletimiz yedi düvele karşı verdiği varoluş savaşını birlik ve beraberlik şuuruyla kazanmış, bu direnişte Denizlimiz de Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin 1919'da verdiği fetva ile en ön saflarda yerini almıştır" dedi.
Başkan Zolan’dan Anneler Günü mesajı 2017-05-13
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, Türk milletinin en zor zamanlarında yaşanan nice kahramanlık destanlarında fedakar ve cefakar anneler ile onların yetiştirdiği kahraman evlatların izi olduğunu söyledi.