18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi 2018-03-16
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi nedeniyle bir mesaj yayımladı. Çanakkale Zaferi'nin sadece Türk milletinin değil dünya tarihinin de seyrini değiştirdiğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Bu kutsal millet genç-yaşlı, kadın-erkek, çoluk-çocuk demeden vatanı ve bağımsızlığı için gözünü kırpmadan canını vermeye her zaman hazırdır" dedi.
İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü 2018-03-11
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Osman Zolan, İstiklal Marşı’nın vatanı, milleti, tüm mukaddes değerleri ve inancı için canları hiçe sayan Türk milletinin destanı olduğunu kaydetti.
Başkan Zolan’dan “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” mesajı 2018-03-07
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, "Kadınlar, yaşamımızın her anında yanımızda olan, bizleri dünyaya getiren, büyüten, yetiştiren, eğiten, sevgisi ile kuşatan ve şefkatli yürekleriyle bir an olsun bile bizleri yalnız bırakmayan, en değerli varlıklarımızdır” dedi.
Başkan Osman Zolan’dan taziye mesajı 2018-03-02
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Afrin'de teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Denizlili Uzman Çavuş Mehmet Dinek ve silah arkadaşları için taziye mesajı yayımladı.
"Ata’mızı özlem ve minnetle anıyoruz" 2018-02-02
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 87’nci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. 87 yıl önce gerçekleşen ziyareti onur ve gururla yad ettiklerini belirten Başkan Osman Zolan, "Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü özlem ve minnetle anıyoruz” dedi.
Başkan Osman Zolan’dan taziye mesajı 2018-01-22
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bitlis’in Hizan İlçesi kırsalında sürdürülen operasyon esnasında çığ düşmesi sonucu şehit düşen Denizlili Jandarma Astsubay Çavuş Hilmi Öz ve silah arkadaşları için taziye mesajı yayımladı.
Başkan Osman Zolan'dan Afrin mesajı 2018-01-21
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, TSK'nın Afrin'de terör örgütlerine yönelik yaptığı Zeytin Dalı Harekatı'yla ilgili bir mesaj yayınlayarak, "Allah'ım ordumuzu muzaffer eylesin" dedi.
Başkan Zolan'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı 2018-01-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, gece gündüz demeden halkın haber alma hakkı için fedakarca çalışan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.
Başkan Osman Zolan’dan Yeni Yıl Mesajı 2017-12-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 2018’in tüm insanlığa, ülkemize ve Denizli’ye; barış, huzur ve refah getirmesini dileyen Başkan Zolan, “Denizlimiz için büyük projelerin hayata geçtiği 2017 yılının ardından, yeni yılda da hizmetlerimiz aynı heyecan ve azimle devam edecek” dedi.
Mehmet Akif Ersoy’u saygıyla anıyoruz 2017-12-26
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İstiklal Marşı'nın yazarı Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un aramızdan ayrılışının 81’inci yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.