Ramazan Bayramı Mesajı 2011-08-28
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı’nın hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı müstesna günlerden olduğunu bildirdi.
Başkan Zolan'ın Ramazan Ayı Mesajı 2011-08-01
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm vatandaşların rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan ayını kutladı.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı 2011-05-18
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, bugün yaşadığımız günlerin değerini anlamak için 19 Mayıs’ları unutmamak gerektiğini söyledi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 2011-04-22
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Dünyada çocuklara yönelik tek bayramın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olduğunu belirterek tüm çocukların bayramını kutladığını bildirdi.
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü 2011-03-17
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Çanakkale Zaferi’nin Türk milletinin kaderiyle birlikte, dünya tarihinin seyrini de değiştiren en önemli olaylardan biri olduğunu belirterek, ‘Çanakkale, bir devrin kapanıp bir devrin başladığı yerdir’ dedi.