Sanata destek olmaya devam edeceğiz 2012-03-26
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, " Tiyatro düşünme ve düşündürme sanatıdır. Tiyatro yenilikçidir, kalıcı öğretir. Hayatı sorgular, sorgulatır. İnsanın kendisini keşfetmesini sağlar. 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla tüm tiyatro sanatçılarımızı ve tiyatroya gönül ve emek verenleri sevgi ve saygıyla selamlıyor, Dünya Tiyatrolar Günü'nü kutluyorum" dedi.
Başkan Zolan: Ellerinden öperim 2012-03-19
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, açıklamasında “ Ömrünün büyük bir kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçirmiş yaşlılarımıza şükran borçluyuz” dedi.
18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi 2012-03-18
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Zolan: "Kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapıyoruz" 2012-03-07
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan,8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayınladı. Zolan,"Kadınlara sahip çıkan, sorunları ile ilgilenen, kadınları toplumun tüm kesimlerinde görmek için çaba harcayan, kadını toplumsal, siyasal, sosyal alanda daha çok söz sahibi yapmak için çalışan bizler kadınlarımıza toplumun vazgeçilmez birer parçası olduklarını hissettirmek istiyoruz" dedi.
Ulu Önder Atatürk'ün Denizli'ye Gelişinin 81. Yılı 2012-02-04
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ‘Atatürk’ün Denizli’ye gelişinin 81. Yıldönümü Nedeniyle’ mesaj yayınladı.
Başkan Osman Zolan'dan Mevlit Kandili Mesajı 2012-01-31
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Mevlid Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Sözde Soykırım İddiaları 2012-01-24
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, sözde Ermeni soykırımının inkarını suç sayan yasa tasarısının Fransa Senatosu’ndan geçmesinin Türkiye’ye yapılan büyük haksızlık olduğunu belirterek, ‘Olmayan bir soykırımın kararını aldılar. Fransa Senatosu, ülkede düşünce özgürlüğü olmadığını tescil etmiştir’ dedi.
KKTC 1. Cumhurbaşkanı Denktaş'ın Ölümü 2012-01-15
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, KKTC'nin 1. Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın vefat etmesinden dolayı derin üzüntü yaşandığını belirterek, ‘Türkiye ve KKTC, yeri doldurulamaz bir devlet adamını kaybetmiştir’ dedi.
Başkan Zolan'dan Yeni Yıl Mesajı 2011-12-30
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 2012 yılının ülkemize, Denizli’ye ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı 2011-11-23
Denizli Belediyesi Başkanı Osman Zolan, öğretmenlerin tüm insanlığa yön verecek kadar kutsal bir görevi yerine getirdiğini belirterek, ‘Öğretmenler, insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan adsız kahramanlardır’ dedi.