Ulu Önder Atatürk'ün Denizli'ye Gelişinin 81. Yılı 2012-02-04
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ‘Atatürk’ün Denizli’ye gelişinin 81. Yıldönümü Nedeniyle’ mesaj yayınladı.
Başkan Osman Zolan'dan Mevlit Kandili Mesajı 2012-01-31
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Mevlid Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Sözde Soykırım İddiaları 2012-01-24
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, sözde Ermeni soykırımının inkarını suç sayan yasa tasarısının Fransa Senatosu’ndan geçmesinin Türkiye’ye yapılan büyük haksızlık olduğunu belirterek, ‘Olmayan bir soykırımın kararını aldılar. Fransa Senatosu, ülkede düşünce özgürlüğü olmadığını tescil etmiştir’ dedi.
KKTC 1. Cumhurbaşkanı Denktaş'ın Ölümü 2012-01-15
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, KKTC'nin 1. Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın vefat etmesinden dolayı derin üzüntü yaşandığını belirterek, ‘Türkiye ve KKTC, yeri doldurulamaz bir devlet adamını kaybetmiştir’ dedi.
Başkan Zolan'dan Yeni Yıl Mesajı 2011-12-30
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 2012 yılının ülkemize, Denizli’ye ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı 2011-11-23
Denizli Belediyesi Başkanı Osman Zolan, öğretmenlerin tüm insanlığa yön verecek kadar kutsal bir görevi yerine getirdiğini belirterek, ‘Öğretmenler, insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan adsız kahramanlardır’ dedi.
Saygıyla anıyoruz 2011-11-09
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 73. ölüm yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, büyük önderi ölüm yıldönümünde bir kez daha saygı ve özlemle andıklarını vurguladı.
Kurban Bayramı 2011-11-04
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, herkesin Kurban Bayramı’nı en içten dilekleriyle kutladığını belirterek, bayramın Denizli’ye, ülkemize ve tüm dünyaya mutluluk getirmesini temennisinde bulundu.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı 2011-10-30
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, tek bayrak, tek millet ve tek vatan düşüncesiyle kurulan, demokrasi ve halk iradesiyle taçlandırılan Cumhuriyetimizin, Türk milletinin sonsuz varlığıyla ilelebet devam edeceğini bildirdi.
Denizli Belediyesi 135 Yaşında 2011-10-30
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Belediyesi’nin hizmet kalitesini sürekli artırdığını ve Türkiye’nin en seçkin belediyeleri arasında yerini aldığını söyledi.