Başkan Zolan’dan 10 Kasım Mesajı 2012-11-09
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 74. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Başkan Zolan, mesajında Atatürk’ün tüm dünyada hayranlık uyandıran başarıları, düşünceleri, liderlik yeteneği ve üstün kişiliği ile tarihe malolmuş bir lider olduğunu vurguladı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı 2012-10-28
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyetin ilanının şanlı Türk tarihinin dönüm noktalarından biri olduğunu söyledi.
Kurban Bayramı Mesajı 2012-10-23
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ‘tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, aileleriyle, sevdikleriyle huzur dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum’ dedi.
19 Eylül Gaziler Günü 2012-09-18
Başkan Osman Zolan, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Başkan Zolan’ın 30 Ağustos Mesajı 2012-08-29
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan,30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı.Başkan Zolan, Türk Milleti'nin 30 Ağustos'ta emsali görülmemiş bir zafer elde ettiğini söyledi
Başkan Zolan'dan Ramazan Bayramı Mesajı 2012-08-18
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, herkesin Ramazan Bayramını kutladığını belirterek, ‘Dargınların barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun’ dedi.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 2012-05-18
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, gelecek güzel günlerin çalışkan, milli değerlerini bilen ve koruyan, sorunlarını akıl ve bilimle çözen gençlerin ellerinde şekilleneceğini bildirdi.
Kurtuluş Günümüz Yok Onurlu Mücadele Günümüz Var 2012-05-15
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan 15 Mayıs Milli Mücadele Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada “ Milli Mücadele zaferini kazandıran atalarımızın kahramanlığını, cesaretini, vatanını savunmak için verdiği onurlu direnişi iyi algılamak ve bu vatan için nelerin feda edildiğini, ne acılar çekildiğini gelecek kuşaklara anlatmak gerek” dedi.
Kurtuluş Günümüz Yok Onurlu Mücadele Günümüz Var 2012-05-15
13 Mayıs Anneler Günü 2012-05-11
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 13 Mayıs Anneler Günü nedeniyle mesaj yayınladı.