19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 2012-05-18
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, gelecek güzel günlerin çalışkan, milli değerlerini bilen ve koruyan, sorunlarını akıl ve bilimle çözen gençlerin ellerinde şekilleneceğini bildirdi.
Kurtuluş Günümüz Yok Onurlu Mücadele Günümüz Var 2012-05-15
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan 15 Mayıs Milli Mücadele Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada “ Milli Mücadele zaferini kazandıran atalarımızın kahramanlığını, cesaretini, vatanını savunmak için verdiği onurlu direnişi iyi algılamak ve bu vatan için nelerin feda edildiğini, ne acılar çekildiğini gelecek kuşaklara anlatmak gerek” dedi.
Kurtuluş Günümüz Yok Onurlu Mücadele Günümüz Var 2012-05-15
13 Mayıs Anneler Günü 2012-05-11
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 13 Mayıs Anneler Günü nedeniyle mesaj yayınladı.
Başkan Zolan'ın 23 Nisan Mesajı 2012-04-23
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Türk Polis Teşkilatı 167 Yaşında 2012-04-10
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk Polis Teşkilatı’nın ülkenin her noktasında güveni ve huzuru sağlamak gibi kutsal bir görevi yerine getirdiğini bildirdi.
Sanata destek olmaya devam edeceğiz 2012-03-26
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, " Tiyatro düşünme ve düşündürme sanatıdır. Tiyatro yenilikçidir, kalıcı öğretir. Hayatı sorgular, sorgulatır. İnsanın kendisini keşfetmesini sağlar. 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla tüm tiyatro sanatçılarımızı ve tiyatroya gönül ve emek verenleri sevgi ve saygıyla selamlıyor, Dünya Tiyatrolar Günü'nü kutluyorum" dedi.
Başkan Zolan: Ellerinden öperim 2012-03-19
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, açıklamasında “ Ömrünün büyük bir kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçirmiş yaşlılarımıza şükran borçluyuz” dedi.
18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi 2012-03-18
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Zolan: "Kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapıyoruz" 2012-03-07
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan,8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayınladı. Zolan,"Kadınlara sahip çıkan, sorunları ile ilgilenen, kadınları toplumun tüm kesimlerinde görmek için çaba harcayan, kadını toplumsal, siyasal, sosyal alanda daha çok söz sahibi yapmak için çalışan bizler kadınlarımıza toplumun vazgeçilmez birer parçası olduklarını hissettirmek istiyoruz" dedi.