Başkan Zolan’ın yeni yıl mesajı 2012-12-29
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 2012 yılının sona ermesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, yeni yılda birlik beraberlik kaynaşma ve dayanışma ruhunun gelişmesi temennisinde bulundu.
Mehmet Akif Ersoy’u saygıyla anıyoruz 2012-12-26
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 76. yılı dolayısıyla anma mesajı yayınladı. Başkan Zolan, mesajında Mehmet Akif Ersoy’un bilgisi, azmi, inancı, çalışkanlığı ve vatan sevgisi ile millete örnek olan, inandığı doğruları savunan bir dava adamı olduğunu ifade etti.
Başkan Zolan: Engelsiz bir Denizli için çalışıyoruz 2012-12-01
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, engellilik konusundaki toplumsal bilincin artmasına ve engellilerin yaşam standartlarının geliştirilmesine dönük önemli çalışmalar imza attıklarını söyledi. Başkan Zolan, “Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, doğru ve kalıcı çözümler üretmek, onların mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermek, bizim en önemli sorumluluğumuzdur” dedi.
Başkan Zolan’ın 24 Kasım mesajı 2012-11-23
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Zola mesajında: “Dünyada ekonomisiyle, teknolojisiyle ve her şeyden önemlisi nitelikli insan gücüyle daha da gelişmiş ve ilerlemiş bir ülke olmak, öğretmenlerimizin çabalarıyla mümkün olabilecektir” dedi.
Başkan Zolan’dan 10 Kasım Mesajı 2012-11-09
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 74. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Başkan Zolan, mesajında Atatürk’ün tüm dünyada hayranlık uyandıran başarıları, düşünceleri, liderlik yeteneği ve üstün kişiliği ile tarihe malolmuş bir lider olduğunu vurguladı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı 2012-10-28
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyetin ilanının şanlı Türk tarihinin dönüm noktalarından biri olduğunu söyledi.
Kurban Bayramı Mesajı 2012-10-23
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ‘tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, aileleriyle, sevdikleriyle huzur dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum’ dedi.
19 Eylül Gaziler Günü 2012-09-18
Başkan Osman Zolan, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Başkan Zolan’ın 30 Ağustos Mesajı 2012-08-29
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan,30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı.Başkan Zolan, Türk Milleti'nin 30 Ağustos'ta emsali görülmemiş bir zafer elde ettiğini söyledi
Başkan Zolan'dan Ramazan Bayramı Mesajı 2012-08-18
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, herkesin Ramazan Bayramını kutladığını belirterek, ‘Dargınların barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun’ dedi.