Özay Gönlüm Unutulmadı 2013-02-28
Sanatçı Özay Gönlüm, aramızdan ayrılışının 13. yılında unutulmadı. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Özay Gönlüm’ün ölüm yıl dönümüyle ilgili yayınladığı mesajında, sanatçının başta Denizli olmak üzere Ege yöresine ait türküleri derleyerek herkesin gönlünde taht kurduğunu bildirdi.
Tekin Akmansoy Aramızdan Ayrıldı 2013-02-12
Kaynanalar dizisinde Kayserili uyanık işadamı ‘Nuri Kantar’ tiplemesiyle tanınan Denizlili ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Tekin Akmansoy, hayatını kaybetti.
112 Acil Servis Günü 2013-02-11
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 112 Acil Servis Merkezi çalışanlarını makamında kabul etti.
Ulu Önder Atatürk'ün Denizli'ye Gelişinin 82. Yılı 2013-02-03
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Ulu Önder Atatürk'ün Denizli'ye Gelişinin 82. Yılı’nda bir mesaj yayınladı.
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan'dan Mevlit Kandili Mesajı 2013-01-22
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Zolan, mesajında yüce Peygamberimiz Hz. Muhammed’in dünyaya teşriflerinin, yıl dönümünde bir Mevlid Kandili’ni daha idrak etmenin sevincini, huzur ve mutluluğunu yaşadığını kaydetti.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü 2013-01-09
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, çalışan gazetecilerin toplumun haber alma ihtiyacını karşılayarak önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi.
Başkan Zolan’ın yeni yıl mesajı 2012-12-29
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 2012 yılının sona ermesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, yeni yılda birlik beraberlik kaynaşma ve dayanışma ruhunun gelişmesi temennisinde bulundu.
Mehmet Akif Ersoy’u saygıyla anıyoruz 2012-12-26
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 76. yılı dolayısıyla anma mesajı yayınladı. Başkan Zolan, mesajında Mehmet Akif Ersoy’un bilgisi, azmi, inancı, çalışkanlığı ve vatan sevgisi ile millete örnek olan, inandığı doğruları savunan bir dava adamı olduğunu ifade etti.
Başkan Zolan: Engelsiz bir Denizli için çalışıyoruz 2012-12-01
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, engellilik konusundaki toplumsal bilincin artmasına ve engellilerin yaşam standartlarının geliştirilmesine dönük önemli çalışmalar imza attıklarını söyledi. Başkan Zolan, “Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, doğru ve kalıcı çözümler üretmek, onların mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermek, bizim en önemli sorumluluğumuzdur” dedi.
Başkan Zolan’ın 24 Kasım mesajı 2012-11-23
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Zola mesajında: “Dünyada ekonomisiyle, teknolojisiyle ve her şeyden önemlisi nitelikli insan gücüyle daha da gelişmiş ve ilerlemiş bir ülke olmak, öğretmenlerimizin çabalarıyla mümkün olabilecektir” dedi.