Başkan Zolan Basın Çalışanlarının Bayramını Kutladı 2013-07-24
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, basın yayın sektöründe çalışanların, toplumun haber alma ihtiyacını karşılaması açısından kutsal bir görevi yerine getirdiğini belirtti.
15 Mayıs Milli Mücadele Günü 2013-05-14
Denizli Belediyesi Başkanı Osman Zolan, 15 Mayıs Milli Mücadele Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Denizli Belediye Başkanı Zolan'dan Anneler Günü Mesajı 2013-05-11
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutladığını belirterek, ‘Anneler, hoşgörünün, merhametin ve saf bilginin tükenmez kaynağıdır’ dedi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 2013-04-22
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Atatürk’ün çocuklara bayram olarak armağanı 23 Nisan’ın, milletin gurur ve coşku günü olduğunu bildirdi.
Türk Polis Teşkilatı 168 Yaşında 2013-04-09
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk Polis Teşkilatı’nın ülkenin her noktasında güveni ve huzuru sağlamak gibi kutsal bir görevi yerine getirdiğini bildirdi.
Gelecek nesiller için şimdiden tasarruf 2013-03-21
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle yayınladığı mesajda insanlığın ortak değeri ve hayatımızın en temel ihtiyaçlarından biri olan suyu verimli ve tasarruflu kullanmak zorunda olduğumuzu hatırlatarak bu konuda Denizli Belediyesi’nin çok önemli projelere imza attığını söyledi. Başkan Zolan, “ Türkiye’nin en temiz suyunu tüketen Denizlilileri çocuklarımız için suyu tasarruflu kullanmaya davet ediyorum” dedi.
18-24 Mart Yaşlılar Haftası 2013-03-20
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, yaşlılarına sahip çıkamayan bir toplumun geleceğine yön veremeyeceğini söyledi.
Başkan Zolan: "Tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum." 2013-03-17
Başkan Zolan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak; Türk Ulusu’nun, Çanakkale Savaşı’nda vatan topraklarını korumak adına canını feda ederek zafere ulaştığını belirtti.
İstiklal Marşı'nın Kabulünün 92. Yılı 2013-03-11
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, İstiklal Marşımızın, vatan ve millet sevgisinin, bağımsızlık ve hürriyet aşkının en güzel ifadesi olduğunu söyledi.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü 2013-03-07
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladığını belirterek, “Kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz” dedi.