Gelecek nesiller için şimdiden tasarruf 2013-03-21
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle yayınladığı mesajda insanlığın ortak değeri ve hayatımızın en temel ihtiyaçlarından biri olan suyu verimli ve tasarruflu kullanmak zorunda olduğumuzu hatırlatarak bu konuda Denizli Belediyesi’nin çok önemli projelere imza attığını söyledi. Başkan Zolan, “ Türkiye’nin en temiz suyunu tüketen Denizlilileri çocuklarımız için suyu tasarruflu kullanmaya davet ediyorum” dedi.
18-24 Mart Yaşlılar Haftası 2013-03-20
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, yaşlılarına sahip çıkamayan bir toplumun geleceğine yön veremeyeceğini söyledi.
Başkan Zolan: "Tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum." 2013-03-17
Başkan Zolan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak; Türk Ulusu’nun, Çanakkale Savaşı’nda vatan topraklarını korumak adına canını feda ederek zafere ulaştığını belirtti.
İstiklal Marşı'nın Kabulünün 92. Yılı 2013-03-11
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, İstiklal Marşımızın, vatan ve millet sevgisinin, bağımsızlık ve hürriyet aşkının en güzel ifadesi olduğunu söyledi.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü 2013-03-07
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladığını belirterek, “Kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz” dedi.
Özay Gönlüm Unutulmadı 2013-02-28
Sanatçı Özay Gönlüm, aramızdan ayrılışının 13. yılında unutulmadı. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Özay Gönlüm’ün ölüm yıl dönümüyle ilgili yayınladığı mesajında, sanatçının başta Denizli olmak üzere Ege yöresine ait türküleri derleyerek herkesin gönlünde taht kurduğunu bildirdi.
Tekin Akmansoy Aramızdan Ayrıldı 2013-02-12
Kaynanalar dizisinde Kayserili uyanık işadamı ‘Nuri Kantar’ tiplemesiyle tanınan Denizlili ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Tekin Akmansoy, hayatını kaybetti.
112 Acil Servis Günü 2013-02-11
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 112 Acil Servis Merkezi çalışanlarını makamında kabul etti.
Ulu Önder Atatürk'ün Denizli'ye Gelişinin 82. Yılı 2013-02-03
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Ulu Önder Atatürk'ün Denizli'ye Gelişinin 82. Yılı’nda bir mesaj yayınladı.
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan'dan Mevlit Kandili Mesajı 2013-01-22
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Zolan, mesajında yüce Peygamberimiz Hz. Muhammed’in dünyaya teşriflerinin, yıl dönümünde bir Mevlid Kandili’ni daha idrak etmenin sevincini, huzur ve mutluluğunu yaşadığını kaydetti.