Basın Bayramı mesajı 2014-07-24
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk basınında sansürün kaldırılmasının 106'ıncı yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Kadir Gecesi mesajı 2014-07-22
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Başkan Zolan'dan Babalar Günü Mesajı 2014-06-13
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, babaların karşılıksız sevgi ve fedakarlığın simgesi olduğunu belirterek, tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Günü’nü kutladığını bildirdi.
Berat Kandili Mesajı 2014-06-11
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, böyle önemli gün ve gecelerin, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yoğun biçimde yaşandığı anlar olduğunu dile getirdi.
Miraç Kandili Mesajı 2014-05-25
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Miraç Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Zolan, mesajında Denizli halkı ve tüm İslam Alemi'nin kandilini kutladı.
19 Mayıs Kutlama Mesajı 2014-05-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gelecek güzel günlerin çalışkan, milli değerlerini bilen ve koruyan, sorunlarını akıl ve bilimle çözen gençlerin ellerinde şekilleneceğini bildirdi. Başkan Zolan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayarak tüm gençlerin bayramını kutladığını kaydetti.
15 Mayıs Milli Mücadele Günü Mesajı 2014-05-14
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 15 Mayıs Milli Mücadele Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. "Bağımsızlık ruhunun Türk Milleti’nin benliği olduğunun gösterildiği, düşman işgaline asla boyun eğilmeyeceğinin anlatıldığı bu kutlu günün 95. yıl dönümünde, atalarımızın bize bıraktığı hür topraklar üzerinde onların aziz ruhlarını yâd etmenin gururunu yaşıyoruz" dedi.
Taziye Mesajı 2014-05-14
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Manisa'nın Soma ilçesindeki bir maden ocağında meydana gelen olayda hayatını kaybeden işçiler için taziye mesajı yayımladı. Soma’da hepimizi acıya boğan bir kaza yaşandı. Son derece üzücü bu felaket hepimizi derinden üzdü ” dedi.
Başkan Zolan'ın Engelliler Haftası Mesajı 2014-05-12
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, huzurlu ve güvenli bir toplum yaratılmasının yolu, engelli vatandaşların toplum ile uyum içinde ve toplumun ayrılmaz birer parçası olmasıyla mümkün olduğunu belirtti.
Anneler Günü Mesajı 2014-05-10
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm annelerin Anneler Gününü kutladı. Başkan Zolan, “Bütün güçlüklere meydan okuyarak, çocuklarına sevgi ve şefkatle kucak açan fedakar annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Bu önemli gün vesilesiyle evlatları ve eşlerinden, annelerini el üzerinde tutmalarını diliyorum" dedi.