Anneler Günü Mesajı 2014-05-10
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm annelerin Anneler Gününü kutladı. Başkan Zolan, “Bütün güçlüklere meydan okuyarak, çocuklarına sevgi ve şefkatle kucak açan fedakar annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Bu önemli gün vesilesiyle evlatları ve eşlerinden, annelerini el üzerinde tutmalarını diliyorum" dedi.
Başkan Zolan'dan 1 Mayıs Mesajı 2014-04-30
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “ Tek sermayeleri emek ve alın teri olan çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü, kutluyorum” dedi.
Regaip Kandili Mesajı 2014-04-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan mesajında Regaip Kandili’nin birlik, beraberlik, sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının güçlenmesine ve hayırlara vesile olmasını diledi.
Başkan Zolan'dan 23 Nisan Mesajı 2014-04-22
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.Başkan Zolan mesajında, 23 Nisan'ın, Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı olmasının yanında Türk halkının büyük mücadelelerle kazandığı egemenlik hakkının yeni kuşaklara bir bayram coşkusu içinde aşılanması yönü ile de büyük önem taşıdığını belirtti.
Türk Polis Teşkilatı 169 Yaşında 2014-04-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 169. kuruluş yıldönümü münasebetiyle mesaj yayınladı.
5 Nisan Avukatlar Günü 2014-04-04
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Osman Zolan, tüm meslektaşlarının avukatlar gününü kutladı. Başkan Zolan, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak avukatlık mesleğinin önemine işaret etti.
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü 2014-03-17
Başkan Zolan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, Çanakkale bir destan yazan atalarımızın kahramanlığını, cesaretini, vatanını savunmak için verdiği onurlu direnişi iyi algılamak ve bu vatan için nelerin feda edildiğini, ne acılar çekildiğini gelecek kuşaklara anlatmak gerek” dedi
İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 93. yılı 2014-03-11
İstiklal Marşımızın kabulünün 93. yılı nedeniyle açıklama yapan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, "Allah bu ülkeye bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın" dedi.
Özay Gönlüm'ün Aramızdan Ayrılışının 14. Yılı 2014-02-28
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, sanatçı Özay Gönlüm'ün sadece Denizli'nin değil, Türkiye'nin bir değeri olduğunu söyledi.
Ulu Önder Atatürk'ün Denizli'ye Gelişinin 83. Yılı 2014-02-03
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Ulu Önder Atatürk'ün Denizli'ye Gelişinin 83. Yılı’nda bir mesaj yayınladı.