10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü 2014-01-09
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, çalışan gazetecilerin toplumun haber alma ihtiyacını karşılayarak önemli bir görevi yerine getirdiğini belirtti.
Başkan Zolan: 'Yeni Yıl, Yeni Hizmetler Demek' 2013-12-30
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Açıklamasında 2014 yılının sağlık, barış, mutluluk ve huzur getirmesini temenni eden Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan “Her günü hizmetle dolu bir yılı daha geride bıraktık. 2013 yılında Denizlimizi bir çok ilkle tanıştırdık. 2014 yılında da Denizli Belediyesi aynı anlayışla çalışmaya devam edecek. Bizim için yeni yıl, yeni hizmetler demek” dedi.
Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı Verilişinin 79. Yılı 2013-12-05
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilişinin 79. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Başkan Zolan Sınava Girecek Öğrencilere Başarı Diledi 2013-11-27
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Orta Öğretime Geçiş Sınavına girecek tüm öğrencilere başarı diledi.
Başkan Zolan'ın Öğretmenler Günü Mesajı 2013-11-23
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Doğruyu, güzeli, iyiyi, her alanda yeniliği ve yenileşmeyi savunan gerçekleri anlatan, milli birlik ve beraberliğimizin teminatı, geleceğin ışık saçan aydınlık nesillerini büyük bir sabır ve özveri ile yetiştiren öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladığını bildirdi.
10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası 2013-11-08
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 75. yılında sevgi, saygı, şükran ve minnetle andıklarını bildirdi.
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI 2013-10-28
DENİZLİ BELEDİYE BAŞKANI ZOLAN: 'TÜRKİYE CUMHURİYETİ, ULU ÖNDER ATATÜRK'ÜN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ EN BÜYÜK DEĞERDİR'
Başkan Zolan'dan Kurban Bayramı Mesajı 2013-10-11
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ‘tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, aileleriyle, sevdikleriyle huzur dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum’ dedi.
Başkan Zolan'dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı 2013-09-18
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, şehit ve gazilerin en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmediğini, Türk Milleti’nin her zaman onur kaynağı olduğunu söyledi.
Başkan Zolan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı 2013-08-29
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan,30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı.Başkan Zolan, Türk Milleti'nin 30 Ağustos'ta emsali görülmemiş bir zafer elde ettiğini, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazandığı bu zafer ile bağımsızlık uğruna neler yapabileceğini düşmanlarına ve dostlarına bir kez daha gösterdiğini söyledi.