29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI 2013-10-28
DENİZLİ BELEDİYE BAŞKANI ZOLAN: 'TÜRKİYE CUMHURİYETİ, ULU ÖNDER ATATÜRK'ÜN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ EN BÜYÜK DEĞERDİR'
Başkan Zolan'dan Kurban Bayramı Mesajı 2013-10-11
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ‘tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, aileleriyle, sevdikleriyle huzur dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum’ dedi.
Başkan Zolan'dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı 2013-09-18
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, şehit ve gazilerin en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmediğini, Türk Milleti’nin her zaman onur kaynağı olduğunu söyledi.
Başkan Zolan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı 2013-08-29
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan,30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı.Başkan Zolan, Türk Milleti'nin 30 Ağustos'ta emsali görülmemiş bir zafer elde ettiğini, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazandığı bu zafer ile bağımsızlık uğruna neler yapabileceğini düşmanlarına ve dostlarına bir kez daha gösterdiğini söyledi.
Başkan Zolan Basın Çalışanlarının Bayramını Kutladı 2013-07-24
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, basın yayın sektöründe çalışanların, toplumun haber alma ihtiyacını karşılaması açısından kutsal bir görevi yerine getirdiğini belirtti.
15 Mayıs Milli Mücadele Günü 2013-05-14
Denizli Belediyesi Başkanı Osman Zolan, 15 Mayıs Milli Mücadele Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Denizli Belediye Başkanı Zolan'dan Anneler Günü Mesajı 2013-05-11
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutladığını belirterek, ‘Anneler, hoşgörünün, merhametin ve saf bilginin tükenmez kaynağıdır’ dedi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 2013-04-22
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Atatürk’ün çocuklara bayram olarak armağanı 23 Nisan’ın, milletin gurur ve coşku günü olduğunu bildirdi.
Türk Polis Teşkilatı 168 Yaşında 2013-04-09
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk Polis Teşkilatı’nın ülkenin her noktasında güveni ve huzuru sağlamak gibi kutsal bir görevi yerine getirdiğini bildirdi.
Gelecek nesiller için şimdiden tasarruf 2013-03-21
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle yayınladığı mesajda insanlığın ortak değeri ve hayatımızın en temel ihtiyaçlarından biri olan suyu verimli ve tasarruflu kullanmak zorunda olduğumuzu hatırlatarak bu konuda Denizli Belediyesi’nin çok önemli projelere imza attığını söyledi. Başkan Zolan, “ Türkiye’nin en temiz suyunu tüketen Denizlilileri çocuklarımız için suyu tasarruflu kullanmaya davet ediyorum” dedi.