Başkan Zolan'dan 10 Kasım mesajı 2014-11-10
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 76. yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi 138 yaşında 2014-10-29
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'de belediye teşkilatı kuruluşunun 138. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "138 yıldır vatandaşlarımıza hizmet etmek için alın terini bu topraklara akıtan tüm çalışanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Zolan' dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı 2014-10-28
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyet'in kuruluşunun 91. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına, yeni Türkiye hedefi ile emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.
Başkan Zolan'dan Kurban Bayramı mesajı 2014-10-02
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Zolan, "Sevginin ve kardeşliğin temel taşlarını barındıran Kurban Bayramı'nın, İslam alemine ve tüm insanlığa birlik, beraberlik, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum" dedi.
Gaziler günü mesajı 2014-09-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, mesajında ebediyete intikal etmiş tüm gazileri rahmetle, hayatta olan gazileri de minnet ve şükranla anıldığını kaydetti.
Başkan Zolan'dan yeni eğitim-öğretim yılı mesajı 2014-09-14
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyerek, başta minik öğrenciler olmak üzere herkese başarılar diledi.
30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı 2014-08-29
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "Ağustos, Türk milletinin zafer ayıdır" dedi.
Ramazan Bayramı mesajı 2014-07-27
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bayramların kardeşlik, hoşgörü, birlik ve beraberliğin pekiştiği günler olduğunu belirterek, Ramazan Bayramı'nın tüm İslam alemine huzur ve barış getirmesini diledi.
Basın Bayramı mesajı 2014-07-24
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk basınında sansürün kaldırılmasının 106'ıncı yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Kadir Gecesi mesajı 2014-07-22
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.