5 Nisan Avukatlar Günü 2014-04-04
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Osman Zolan, tüm meslektaşlarının avukatlar gününü kutladı. Başkan Zolan, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak avukatlık mesleğinin önemine işaret etti.
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü 2014-03-17
Başkan Zolan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, Çanakkale bir destan yazan atalarımızın kahramanlığını, cesaretini, vatanını savunmak için verdiği onurlu direnişi iyi algılamak ve bu vatan için nelerin feda edildiğini, ne acılar çekildiğini gelecek kuşaklara anlatmak gerek” dedi
İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 93. yılı 2014-03-11
İstiklal Marşımızın kabulünün 93. yılı nedeniyle açıklama yapan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, "Allah bu ülkeye bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın" dedi.
Özay Gönlüm'ün Aramızdan Ayrılışının 14. Yılı 2014-02-28
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, sanatçı Özay Gönlüm'ün sadece Denizli'nin değil, Türkiye'nin bir değeri olduğunu söyledi.
Ulu Önder Atatürk'ün Denizli'ye Gelişinin 83. Yılı 2014-02-03
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Ulu Önder Atatürk'ün Denizli'ye Gelişinin 83. Yılı’nda bir mesaj yayınladı.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü 2014-01-09
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, çalışan gazetecilerin toplumun haber alma ihtiyacını karşılayarak önemli bir görevi yerine getirdiğini belirtti.
Başkan Zolan: 'Yeni Yıl, Yeni Hizmetler Demek' 2013-12-30
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Açıklamasında 2014 yılının sağlık, barış, mutluluk ve huzur getirmesini temenni eden Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan “Her günü hizmetle dolu bir yılı daha geride bıraktık. 2013 yılında Denizlimizi bir çok ilkle tanıştırdık. 2014 yılında da Denizli Belediyesi aynı anlayışla çalışmaya devam edecek. Bizim için yeni yıl, yeni hizmetler demek” dedi.
Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı Verilişinin 79. Yılı 2013-12-05
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilişinin 79. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Başkan Zolan Sınava Girecek Öğrencilere Başarı Diledi 2013-11-27
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Orta Öğretime Geçiş Sınavına girecek tüm öğrencilere başarı diledi.
Başkan Zolan'ın Öğretmenler Günü Mesajı 2013-11-23
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Doğruyu, güzeli, iyiyi, her alanda yeniliği ve yenileşmeyi savunan gerçekleri anlatan, milli birlik ve beraberliğimizin teminatı, geleceğin ışık saçan aydınlık nesillerini büyük bir sabır ve özveri ile yetiştiren öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladığını bildirdi.