Miraç Kandili Mesajı 2014-05-25
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Miraç Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Zolan, mesajında Denizli halkı ve tüm İslam Alemi'nin kandilini kutladı.
19 Mayıs Kutlama Mesajı 2014-05-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gelecek güzel günlerin çalışkan, milli değerlerini bilen ve koruyan, sorunlarını akıl ve bilimle çözen gençlerin ellerinde şekilleneceğini bildirdi. Başkan Zolan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayarak tüm gençlerin bayramını kutladığını kaydetti.
15 Mayıs Milli Mücadele Günü Mesajı 2014-05-14
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 15 Mayıs Milli Mücadele Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. "Bağımsızlık ruhunun Türk Milleti’nin benliği olduğunun gösterildiği, düşman işgaline asla boyun eğilmeyeceğinin anlatıldığı bu kutlu günün 95. yıl dönümünde, atalarımızın bize bıraktığı hür topraklar üzerinde onların aziz ruhlarını yâd etmenin gururunu yaşıyoruz" dedi.
Taziye Mesajı 2014-05-14
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Manisa'nın Soma ilçesindeki bir maden ocağında meydana gelen olayda hayatını kaybeden işçiler için taziye mesajı yayımladı. Soma’da hepimizi acıya boğan bir kaza yaşandı. Son derece üzücü bu felaket hepimizi derinden üzdü ” dedi.
Başkan Zolan'ın Engelliler Haftası Mesajı 2014-05-12
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, huzurlu ve güvenli bir toplum yaratılmasının yolu, engelli vatandaşların toplum ile uyum içinde ve toplumun ayrılmaz birer parçası olmasıyla mümkün olduğunu belirtti.
Anneler Günü Mesajı 2014-05-10
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm annelerin Anneler Gününü kutladı. Başkan Zolan, “Bütün güçlüklere meydan okuyarak, çocuklarına sevgi ve şefkatle kucak açan fedakar annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Bu önemli gün vesilesiyle evlatları ve eşlerinden, annelerini el üzerinde tutmalarını diliyorum" dedi.
Başkan Zolan'dan 1 Mayıs Mesajı 2014-04-30
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “ Tek sermayeleri emek ve alın teri olan çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü, kutluyorum” dedi.
Regaip Kandili Mesajı 2014-04-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan mesajında Regaip Kandili’nin birlik, beraberlik, sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının güçlenmesine ve hayırlara vesile olmasını diledi.
Başkan Zolan'dan 23 Nisan Mesajı 2014-04-22
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.Başkan Zolan mesajında, 23 Nisan'ın, Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı olmasının yanında Türk halkının büyük mücadelelerle kazandığı egemenlik hakkının yeni kuşaklara bir bayram coşkusu içinde aşılanması yönü ile de büyük önem taşıdığını belirtti.
Türk Polis Teşkilatı 169 Yaşında 2014-04-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 169. kuruluş yıldönümü münasebetiyle mesaj yayınladı.