Başkan Zolan'dan Kurban Bayramı mesajı 2014-10-02
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Zolan, "Sevginin ve kardeşliğin temel taşlarını barındıran Kurban Bayramı'nın, İslam alemine ve tüm insanlığa birlik, beraberlik, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum" dedi.
Gaziler günü mesajı 2014-09-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, mesajında ebediyete intikal etmiş tüm gazileri rahmetle, hayatta olan gazileri de minnet ve şükranla anıldığını kaydetti.
Başkan Zolan'dan yeni eğitim-öğretim yılı mesajı 2014-09-14
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyerek, başta minik öğrenciler olmak üzere herkese başarılar diledi.
30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı 2014-08-29
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "Ağustos, Türk milletinin zafer ayıdır" dedi.
Ramazan Bayramı mesajı 2014-07-27
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bayramların kardeşlik, hoşgörü, birlik ve beraberliğin pekiştiği günler olduğunu belirterek, Ramazan Bayramı'nın tüm İslam alemine huzur ve barış getirmesini diledi.
Basın Bayramı mesajı 2014-07-24
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk basınında sansürün kaldırılmasının 106'ıncı yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Kadir Gecesi mesajı 2014-07-22
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Başkan Zolan'dan Babalar Günü Mesajı 2014-06-13
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, babaların karşılıksız sevgi ve fedakarlığın simgesi olduğunu belirterek, tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Günü’nü kutladığını bildirdi.
Berat Kandili Mesajı 2014-06-11
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, böyle önemli gün ve gecelerin, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yoğun biçimde yaşandığı anlar olduğunu dile getirdi.
Miraç Kandili Mesajı 2014-05-25
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Miraç Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Zolan, mesajında Denizli halkı ve tüm İslam Alemi'nin kandilini kutladı.