Başkan Zolan’dan ‘‘Çalışan Gazeteciler Günü" mesajı 2015-01-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, halkın haber alma elçisi olan tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.
Başkan Zolan'dan Mevlit Kandili mesajı 2015-01-01
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Mevlit Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "O’nun doğumuyla cehalet ve zulüm çağı kapanmış; bilginin, dinin ve merhametin temel taşlarından oluşan aydınlık bir devir başlamıştır" dedi.
Başkan Zolan'dan yeni yıl mesajı 2014-12-31
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında 2015'in tüm insanlığa ve ülkemize barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diledi.
Mehmet Akif Ersoy’u saygıyla anıyoruz 2014-12-26
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 78. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "Her cümlesinde ayrı bir milli duygu barındıran İstiklal Marşı, sadece İstiklal mücadelesine değil gelecek nesillere de bir sesleniştir" dedi.
Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı Tanınmasının 80. Yılı 2014-12-04
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı Tanınmasının 80. Yıldönümü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, bir ülkede yaşayan kadınların siyasette ve yerel yönetimlerde söz sahibi olmasının, o ülkenin medeniyet düzeyinin göstergesi olduğunu ifade etti.
Başkan Zolan'dan Engelliler Günü mesajı 2014-12-02
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "Engelli vatandaşlarımız, son on yılda gerçekleştirilen devrim niteliğindeki projeler ile artık toplumda herkes kadar söz sahibi, üretken, çalışan ve sosyal birey konumuna kavuşmuştur” dedi.
Başkan Zolan'dan Öğretmenler Günü mesajı 2014-11-23
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "Öğretmenlerimiz ülke geleceğine yön verecek nesillerin yetişmesinde, kutsal bir vazifeye sahiptir" dedi.
Başkan Zolan'dan 10 Kasım mesajı 2014-11-10
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 76. yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi 138 yaşında 2014-10-29
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'de belediye teşkilatı kuruluşunun 138. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "138 yıldır vatandaşlarımıza hizmet etmek için alın terini bu topraklara akıtan tüm çalışanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Zolan' dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı 2014-10-28
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyet'in kuruluşunun 91. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına, yeni Türkiye hedefi ile emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.