Başkan Zolan terörü lanetledi 2015-10-10
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ankara Tren Garı'nda yaşanan terör saldırısını şiddetle kınayarak, menfur saldırıyı lanetledi.
Başkan Zolan’dan yeni eğitim-öğretim yılı mesajı 2015-09-27
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 2015-2016 eğitim-öğretim yılında tüm eğitim camiasına ve öğrencilere başarılar dileyen Başkan Zolan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak öncelikli hedefimiz eğitime yatırım yapmaktır" dedi.
Başkan Zolan’dan Kurban Bayramı mesajı 2015-09-22
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, “Tüm Denizlili hemşerilerimin aileleri, akrabaları ve dostları ile sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmesini diliyor, Kurban Bayramı’nın tüm İslam alemine ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
"Türk milletini asla yıldıramayacaklar" 2015-09-08
Iğdır'da gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen polisler için taziye mesajı yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eli kanlı terör örgütünün Türk milletini yıldırmak için gerçekleştirdiği kalleş saldırıların hiç bir zaman amacına ulaşamayacağını vurguladı.
Başkan Zolan'dan taziye mesajı 2015-09-07
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bölücü terör örgütünün Hakkari Dağlıca'da düzenlediği hain saldırı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.
Başkan Zolan’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı 2015-08-28
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan mesajında, “30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş büyüklerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, Denizlili hemşehrilerimin ve aziz milletimizin bayramını en içten duygularımla kutluyorum” dedi.
Başkan Zolan'dan taziye mesajı 2015-08-10
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İstanbul ve Şırnak'ta bölücü terör örgütünün gerçekleştirdiği hain saldırılarda şehit düşen kahraman Türk asker ve polisleri için taziye mesajı yayımladı.
Başkan Zolan'dan taziye mesajı 2015-07-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Şırnak'ta terör örgütünün gerçekleştirdiği hain saldırıda şehit düşen askerler için taziye mesajı yayımladı.
Türk basınında sansürün kaldırılmasının 107. yılı 2015-07-24
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk basınında sansürün kaldırılmasının 107. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Ramazan Bayramı mesajı 2015-07-15
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bu manevi iklimin tüm dünyayı kuşatmasını dileyerek, bayramın insanlığa barış, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni etti. Başkan Zolan, tüm Denizlilileri bayramın birinci günü Delikliçınar Meydanı'nda gelenekselleşen bayramlaşma törenine davet etti.