Türk Polis Teşkilatı 170 yaşında 2015-04-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "Milletimizin huzur ve güvenliği için ülkemizin dört bir yanında cansiperane çalışan Türk Polis Teşkilatımız, başarılarla dolu 170 yıllık geçmişi ile ülkemizin en köklü kurumlarından birisidir” dedi.
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü 2015-03-17
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, "Çanakkale Geçilmez’ diyerek milletimizin bağımsızlık ve özgürlüğünden ödün vermeyeceğini bütün dünyaya ispat etmiş başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.
İstiklal Marşımızın kabulünün 94. yılı 2015-03-11
İstiklal Marşımızın kabulünün 94. yılı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Milli birlik ve beraberlik mücadelemizin yazılı belgesi İstiklal Marşımızın kabulünün 94. yıldönümünü kutluyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, istiklal mücadelesi kahramanlarımızı ve bu uğurda şehit olan tüm büyüklerimizi saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.
Başkan Zolan’dan “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” mesajı 2015-03-07
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla yayınladığı mesajında, "Ayakları altına cennet serilmiş analarımız, bilgisi ve üretkenliği ile ülke kalkınmasında yer alan hanım kardeşlerimiz; milletimizin kutsal emanetleri ve başımızın tacıdır" dedi.
Özay Gönlüm’ün aramızdan ayrılışının 15.yılı. 2015-03-01
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizlili ünlü halk ozanı Özay Gönlüm’ün ebediyete irtihalinin 15. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, Türk Halk Müziği’nin değerli sanatkarı Özay Gönlüm’ün eserlerine sahip çıkarak, kıymetli sanat mirasını gelecek nesillere aktarmaya devam edeceklerini söyledi.
Atatürk’ün Denizli’ye gelişinin 84. yıl dönümü 2015-02-03
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Atatürk'ün Denizli’ye gelişinin 84. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, "Denizlililer 84 yıl önce liderini ağırlamanın haklı gururunu yaşıyor" dedi.
Başkan Zolan’dan ‘‘Çalışan Gazeteciler Günü" mesajı 2015-01-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, halkın haber alma elçisi olan tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.
Başkan Zolan'dan Mevlit Kandili mesajı 2015-01-01
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Mevlit Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "O’nun doğumuyla cehalet ve zulüm çağı kapanmış; bilginin, dinin ve merhametin temel taşlarından oluşan aydınlık bir devir başlamıştır" dedi.
Başkan Zolan'dan yeni yıl mesajı 2014-12-31
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında 2015'in tüm insanlığa ve ülkemize barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diledi.
Mehmet Akif Ersoy’u saygıyla anıyoruz 2014-12-26
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 78. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "Her cümlesinde ayrı bir milli duygu barındıran İstiklal Marşı, sadece İstiklal mücadelesine değil gelecek nesillere de bir sesleniştir" dedi.