Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 85. yıl dönümü 2016-02-03
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 85. yıl dönümü ile ilgili bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, Denizli'nin 85 yıl önce Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Atatürk'ü ağırlamanın heyecan, gurur ve coşkusunu yaşadığını söyledi.
Başkan Zolan, Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı 2016-01-08
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Her türlü zor koşulda görevlerini yerine getiren basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan Başkan Zolan, "Kamuoyunun tarafsız ve doğru bilgilendirilmesinde çok önemli bir görev üstelenen basın, toplumsal kalkınmanın ve gelişmenin sağlanmasında da önemli bir yere sahiptir" dedi.
Mehmet Akif Ersoy’u saygıyla anıyoruz 2015-12-27
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'un ebediyete irtihalinin 79. yıldönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı. Başkan Zolan, " Milletimizin değerlerine sahip çıkan ve bu değerleri evrenselleştiren Mehmet Akif Ersoy'u anlamak ve bu değerlere sahip çıkmak en büyük amacımız olmalıdır" dedi.
Başkan Zolan’dan Mevlit Kandili mesajı 2015-12-21
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Mevlit Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, “Bu kutlu günde, tüm nefret ve düşmanlık çağrılarını Peygamber Efendimizin vicdan, hak ve hakikat dolu öğretileriyle bertaraf edelim; kırgınlıklarımızı, önyargılarımızı ve hırslarımızı geride bırakalım” dedi.
Başkan Zolan'dan taziye mesajı 2015-12-16
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Diyarbakır'da yola döşenen bombanın patlaması sonucu şehit olan kahraman polisler için taziye mesajı yayımladı. Başkan Zolan, ülkenin birliğine ve bütünlüğüne göz diken hainlerin hiçbir zaman emeline ulaşamayacaklarını söyledi.
Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı Tanınmasının 81. Yılı 2015-12-04
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 5 Aralık 1934'te Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı tanınmasının yıldönümünde kutlanan "Kadın Hakları Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Zolan, kadınlara seçme ve seçilme hakkını tanınmasının cumhuriyet tarihinin en önemli reformlarından biri olduğunu söyledi.
Başkan Zolan’dan Dünya Engelliler Günü mesajı 2015-12-02
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Engelli bireylerimizin tüm sosyal haklardan faydalanmaları, ülke kalkınmasında istihdamları ile yer almaları ve kent yaşamında engelsiz bir şekilde hayatlarına devam etmeleri; hepimizin temel vazifelerindendir" dedi.
Başkan Zolan’dan Öğretmenler Günü mesajı 2015-11-23
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, “Geleceğe yön verecek nesilleri yetiştirmek için eğitimciliği bir ideal olarak benimseyen ve Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için gayret gösteren öğretmenlerimiz toplumun en kıymetli değerlerlerindendir" dedi.
Başkan Zolan’dan 10 Kasım mesajı 2015-11-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ulu Önder Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 77. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, “Türk milletinin büyük kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 77. yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.
Başkan Zolan’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı 2015-10-28
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan mesajında, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. yıl dönümü vesilesiyle, bizlere Cumhuriyetimizi armağan eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarını, şehitlerini ve gazilerini saygı, minnet ve rahmetle anıyor, tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.