Başkan Zolan’dan Regaip Kandili mesajı 2016-04-06
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, " Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edildiği bu müstesna geceyi bir kez daha eda etmenin mutluluğunu yaşayacağız" dedi.
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü 2016-03-17
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 101. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Çanakkale'nin geçmişte olduğu gibi bugün de Türk milletini birbirine kenetleyen bir değer olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Bu millet, bu coğrafya binlerce yıl geçse de Çanakkale ruhundan asla ödün vermeyecektir" dedi.
Başkan Zolan terörü lanetledi 2016-03-14
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ankara'da alçakça gerçekleştirilen terör saldırısını şiddetle lanetledi. Masum insanları hedef alan vicdansız zihniyetlerden her iki dünyada da hesap sorulacağını ifade eden Başkan Zolan, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralılara ise acil şifalar diledi.
İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma mesajı 2016-03-11
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, “İstiklal Marşımızın kabulünün 95. yıldönümünde Mehmet Akif Ersoy'u ve Gazi Mustafa Kemal önderliğinde vatanı uğruna canını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi.
Başkan Zolan’dan “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” mesajı 2016-03-07
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yüreklerindeki sevgi ve şefkati bir ömür boyu fedakarca, hiç karşılık beklemeden veren tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Başkan Zolan, "Cenneti annelerin ayakları altına seren bir dinin mensupları olan bizler kadınlarımız için ne yapsak azdır" dedi.
Özay Gönlüm'ün aramızdan ayrılışının 16. yılı 2016-02-29
Denizli'nin halk kültürünü ve ezgilerini tüm dünyaya tanıtan unutulmaz halk ozanı Özay Gönlüm’ün aramızdan ayrılışının 16. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Gönlüm'ün memleket sevgisini yaşatmak için eserlerini gelecek nesillere aktarmaya devam edeceğiz" dedi.
Başkan Zolan'dan taziye mesajı 2016-02-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ankara ve Diyarbakır'da meydana gelen terör saldırıları nedeniyle taziye mesajı yayımladı. Başkan Zolan, "Türkiye üzerinde hain emelleri olanlar unutmasınlar ki bu ülkenin birlik ve beraberliğini bozamayacaklar" dedi.
Başkan Zolan'dan taziye mesajı 2016-02-15
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Hatay'ın Yayladağı ilçesi Suriye sınırında kaçakçılara müdahale ederken şehit olan Denizlili Mustafa Uygun için başsağlığı mesajı yayımladı.
Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 85. yıl dönümü 2016-02-03
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 85. yıl dönümü ile ilgili bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, Denizli'nin 85 yıl önce Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Atatürk'ü ağırlamanın heyecan, gurur ve coşkusunu yaşadığını söyledi.
Başkan Zolan, Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı 2016-01-08
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Her türlü zor koşulda görevlerini yerine getiren basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan Başkan Zolan, "Kamuoyunun tarafsız ve doğru bilgilendirilmesinde çok önemli bir görev üstelenen basın, toplumsal kalkınmanın ve gelişmenin sağlanmasında da önemli bir yere sahiptir" dedi.