Başkan Zolan’dan Anneler Günü mesajı 2015-05-08
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "Dünyada karşılıksız sevginin, merhametin ve fedakarlığın simgesi annelerdir" dedi.
Başkan Zolan’dan 1 Mayıs mesajı 2015-04-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, "Ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde alın terleriyle lokomotif güç oluşturan tüm işçi kardeşlerimizin '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü yürekten kutluyorum" dedi.
Başkan Zolan’dan 23 Nisan mesajı 2015-04-23
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, "Sevgili çocuklar, şanlı tarihimizi, istiklal mücadelesi ile yeniden yazarak bizlere bu güzel ülkeyi armağan eden ecdadımızı asla unutmayın” dedi.
Başkan Zolan’dan Regaip Kandili mesajı 2015-04-23
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "Üç aylarının başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili’nin İslam coğrafyasına barış ve huzur getirmesi temennilerimle tüm İslam aleminin ve hemşehrilerimizin Regaib Kandilini tebrik ediyorum” dedi.
Türk Polis Teşkilatı 170 yaşında 2015-04-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "Milletimizin huzur ve güvenliği için ülkemizin dört bir yanında cansiperane çalışan Türk Polis Teşkilatımız, başarılarla dolu 170 yıllık geçmişi ile ülkemizin en köklü kurumlarından birisidir” dedi.
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü 2015-03-17
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, "Çanakkale Geçilmez’ diyerek milletimizin bağımsızlık ve özgürlüğünden ödün vermeyeceğini bütün dünyaya ispat etmiş başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.
İstiklal Marşımızın kabulünün 94. yılı 2015-03-11
İstiklal Marşımızın kabulünün 94. yılı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Milli birlik ve beraberlik mücadelemizin yazılı belgesi İstiklal Marşımızın kabulünün 94. yıldönümünü kutluyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, istiklal mücadelesi kahramanlarımızı ve bu uğurda şehit olan tüm büyüklerimizi saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.
Başkan Zolan’dan “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” mesajı 2015-03-07
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla yayınladığı mesajında, "Ayakları altına cennet serilmiş analarımız, bilgisi ve üretkenliği ile ülke kalkınmasında yer alan hanım kardeşlerimiz; milletimizin kutsal emanetleri ve başımızın tacıdır" dedi.
Özay Gönlüm’ün aramızdan ayrılışının 15.yılı. 2015-03-01
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizlili ünlü halk ozanı Özay Gönlüm’ün ebediyete irtihalinin 15. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, Türk Halk Müziği’nin değerli sanatkarı Özay Gönlüm’ün eserlerine sahip çıkarak, kıymetli sanat mirasını gelecek nesillere aktarmaya devam edeceklerini söyledi.
Atatürk’ün Denizli’ye gelişinin 84. yıl dönümü 2015-02-03
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Atatürk'ün Denizli’ye gelişinin 84. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, "Denizlililer 84 yıl önce liderini ağırlamanın haklı gururunu yaşıyor" dedi.