Ramazan Bayramı mesajı 2015-07-15
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bu manevi iklimin tüm dünyayı kuşatmasını dileyerek, bayramın insanlığa barış, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni etti. Başkan Zolan, tüm Denizlilileri bayramın birinci günü Delikliçınar Meydanı'nda gelenekselleşen bayramlaşma törenine davet etti.
Kadir Gecesi mesajı 2015-07-13
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik eden Başkan Zolan, "Bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
Başkan Zolan’dan Berat Kandili mesajı 2015-06-01
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, "Berat Kandili’nin tüm dünyaya ve İslam alemine barış, huzur ve refah getirmesini diliyorum” dedi.
Başkan Zolan’dan 19 Mayıs mesajı 2015-05-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, "Bağımsızlık mücadelemizin dönüm noktası olan bu önemli tarihin anlamını ve önemini gelecek nesillere aktarmak birincil vazifelerimizden bir tanesidir" dedi.
Başkan Zolan’dan Miraç Kandili mesajı 2015-05-15
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "Bu mübarek gece aracılığı ile kızgınlıklarımızı, kırgınlıklarımızı bir tarafa bırakarak tüm dünyada barışın ve huzurun sağlanması, birlik ve beraberliğimizin devamlılığı için dua edelim" temennisinde bulundu.
Başkan Zolan’dan Engelliler Haftası mesajı 2015-05-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "Birlik ve beraberliğimizin temeli; hiçbir fark gözetmeden aynı haklardan faydalanabilen bireylerin bir arada yaşaması ile mümkündür" dedi.
Başkan Zolan’dan Anneler Günü mesajı 2015-05-08
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "Dünyada karşılıksız sevginin, merhametin ve fedakarlığın simgesi annelerdir" dedi.
Başkan Zolan’dan 1 Mayıs mesajı 2015-04-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, "Ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde alın terleriyle lokomotif güç oluşturan tüm işçi kardeşlerimizin '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü yürekten kutluyorum" dedi.
Başkan Zolan’dan 23 Nisan mesajı 2015-04-23
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, "Sevgili çocuklar, şanlı tarihimizi, istiklal mücadelesi ile yeniden yazarak bizlere bu güzel ülkeyi armağan eden ecdadımızı asla unutmayın” dedi.
Başkan Zolan’dan Regaip Kandili mesajı 2015-04-23
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "Üç aylarının başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili’nin İslam coğrafyasına barış ve huzur getirmesi temennilerimle tüm İslam aleminin ve hemşehrilerimizin Regaib Kandilini tebrik ediyorum” dedi.