Başkan Zolan’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı 2015-08-28
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan mesajında, “30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş büyüklerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, Denizlili hemşehrilerimin ve aziz milletimizin bayramını en içten duygularımla kutluyorum” dedi.
Başkan Zolan'dan taziye mesajı 2015-08-10
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İstanbul ve Şırnak'ta bölücü terör örgütünün gerçekleştirdiği hain saldırılarda şehit düşen kahraman Türk asker ve polisleri için taziye mesajı yayımladı.
Başkan Zolan'dan taziye mesajı 2015-07-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Şırnak'ta terör örgütünün gerçekleştirdiği hain saldırıda şehit düşen askerler için taziye mesajı yayımladı.
Türk basınında sansürün kaldırılmasının 107. yılı 2015-07-24
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk basınında sansürün kaldırılmasının 107. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Ramazan Bayramı mesajı 2015-07-15
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bu manevi iklimin tüm dünyayı kuşatmasını dileyerek, bayramın insanlığa barış, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni etti. Başkan Zolan, tüm Denizlilileri bayramın birinci günü Delikliçınar Meydanı'nda gelenekselleşen bayramlaşma törenine davet etti.
Kadir Gecesi mesajı 2015-07-13
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik eden Başkan Zolan, "Bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
Başkan Zolan’dan Berat Kandili mesajı 2015-06-01
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, "Berat Kandili’nin tüm dünyaya ve İslam alemine barış, huzur ve refah getirmesini diliyorum” dedi.
Başkan Zolan’dan 19 Mayıs mesajı 2015-05-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, "Bağımsızlık mücadelemizin dönüm noktası olan bu önemli tarihin anlamını ve önemini gelecek nesillere aktarmak birincil vazifelerimizden bir tanesidir" dedi.
Başkan Zolan’dan Miraç Kandili mesajı 2015-05-15
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "Bu mübarek gece aracılığı ile kızgınlıklarımızı, kırgınlıklarımızı bir tarafa bırakarak tüm dünyada barışın ve huzurun sağlanması, birlik ve beraberliğimizin devamlılığı için dua edelim" temennisinde bulundu.
Başkan Zolan’dan Engelliler Haftası mesajı 2015-05-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "Birlik ve beraberliğimizin temeli; hiçbir fark gözetmeden aynı haklardan faydalanabilen bireylerin bir arada yaşaması ile mümkündür" dedi.