Başkan Zolan’dan Berat Kandili mesajı 2016-05-20
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, “Mübarek Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan Berat Kandili’nin tüm İslam alemine ve ülkemize; birlik, beraberlik, huzur ve barışa vesile olmasını diliyorum” dedi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 2016-05-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 19 Mayıs’ın Türk milleti için yeniden doğuşu simgelediğini belirten Başkan Zolan, “Türk milleti, yedi düvele karşı verdiği varoluş savaşını birlik ve beraberlik şuuruyla kazanmıştır” dedi.
Başkan Zolan’dan Milli Mücadele Günü mesajı 2016-05-16
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 15 Mayıs Milli Mücadele Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Türk Milleti’nin tarih boyunca düşman işgaline ve esarete asla boyun eğmediğine dikkati çeken Başkan Zolan, “Müftü Ahmet Hulusi Efendi önderliğinde 97 yıl önce yakılan direniş meşalesi, istiklal mücadelemizin en önemli destanlarından biridir” dedi.
Başkan Zolan'dan taziye mesajı 2016-05-13
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nde şehit olan kahraman Mehmetçikler için başsağlığı mesajı yayımladı.
Başkan Zolan'dan Engelliler Haftası mesajı 2016-05-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı. "Engellilerin hassasiyetlerini anlamak, sorunları için çözüm üretmek hepimizin sorumluluğudur” diyen Başkan Zolan, herkesin bir engelli adayı olabileceğini unutmaması gerektiğini belirtti.
Başkan Zolan’dan Anneler Günü mesajı 2016-05-06
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayan Başkan Zolan, "Anneler koşulsuz sevginin tükenmez pınarlarıdır" dedi.
Başkan Zolan’dan Miraç Kandili mesajı 2016-05-02
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Zolan’dan 1 Mayıs mesajı 2016-04-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, “Büyük ve güçlü Türkiye hedefleri için emek ve alın terleriyle gece gündüz çalışan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum” dedi.
Başkan Zolan’da 23 Nisan mesajı 2016-04-22
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, “Şanlı tarihimizi gelecek nesillere anlatarak istiklal mücadelesi veren ecdadımızın her an hatırlanmasını sağlamalıyız” dedi.
Türk Polis Teşkilatı 171 yaşında 2016-04-08
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "Milletimizin huzuru ve refahı için canlarını hiçe sayarak görevlerini yapan Türk Polis Teşkilatı'nın 171. yılı kutlu olsun" dedi.