Başkan Zolan'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı 2019-01-09
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Her türlü zor şartlarda, basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak halkın bilgilendirilmesinde önemli bir görev taşıyan basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum" dedi.
Başkan Osman Zolan'dan yeni yıl mesajı 2018-12-31
Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yaptıkları proje ve yatırımlarla 2018 yılını çok güzel bir şekilde geride bıraktıklarını belirterek, 2019 yılının Denizli için yine kazançlı bir yıl olması temennisinde bulundu. Bu güzellikleri "Hep birlikte başardık" diyen Başkan Osman Zolan, "2019 yılı tüm insanlarımıza sağlık, mutluluk, huzur, başarı ve barış getirsin" dedi.
Mehmet Akif Ersoy’u saygıyla anıyoruz 2018-12-26
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İstiklal Marşı'nın yazarı Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı.
Başkan Osman Zolan’dan Dünya Kadın Hakları Günü mesajı 2018-12-05
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı tanınmasının 84. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Zolan'dan Dünya Engelliler Günü mesajı 2018-12-02
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Uygar bir toplumun en önemli niteliklerinden birinin, engellilerin günlük hayattaki etkin varlığı olduğunu kaydeden Başkan Osman Zolan, "Bu bilinçle onları toplumda aktif rol üstlendirecek projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi
Başkan Zolan’dan Öğretmenler Günü mesajı 2018-11-23
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Öğretmenliğin insanlığın var oluşundan bu yana en değerli ve saygın bir meslek olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Öğretmenlerimizin yetiştirdiği nesiller ülkemizi daha da ileriye götürecek yegane umutlarımızdır” dedi.
Başkan Osman Zolan'dan Mevlid Kandili Mesajı 2018-11-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Osman Zolan’dan 10 Kasım mesajı 2018-11-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Osman Zolan mesajında “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet, hasret ve saygıyla anıyoruz” dedi.
Başkan Osman Zolan' dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı 2018-10-28
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyet'in kuruluşunun 95. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Osman Zolan, "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yılında da ilk günkü heyecan ve coşkuyla, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşımak için canla başla çalışıyoruz" dedi.
Başkan Osman Zolan’dan 19 Eylül Gaziler Günü mesajı 2018-09-18
19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk milletinin var olduğundan bu yana vatanına, milli ve manevi değerlerine canı pahasına sahip çıkarak, bu uğurda gözünü kırpmadan kanını döktüğünü söyledi.