Uluslararası 32. Amatör Tiyatro Festivali Başlıyor 2018-05-03
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 32'incisini düzenleyeceği Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali, 5 Mayıs 2018 Cumartesi günü saat 17.00'de gerçekleştirilecek kortej ile başlayacak. 6’sı yurtdışından olmak üzere toplam 24 tiyatro grubu, 16 gösteri ve 30 oyunu Denizlililer için sahneye koyacak.
TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK ÇOCUK ŞENLİĞİ 2018-05-03
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen Türkiye’nin en büyük çocuk şenliğine katılan çocuklar gönüllerince eğleniyor. Şenliğe katılarak çocukların eğlencesine ortak olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye’deki en büyük çocuk şenliği organizasyonunu yapmaya devam ettiklerini belirtti
Trafik İşaretleme Çizgilerinin Çizilmesi Hizmeti Alınacaktır 2018-05-03
Soğuk yol çizgi boyası ve çift kompenantlı boya ile yatay trafik işaretleme çizgilerinin çizilmesi işi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Trafik Sinyalizasyon Malzemesi Satın Alınacaktır 2018-05-03
Trafik Sinyalizasyon Malzemesi Alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Denizli Teleferik’li mesaj 2018-05-03
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla yayımladığı görüntülü mesajında Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin önemli yatırımlarından Denizli Teleferik’in görüntülerine yer verdi. Başkan Zolan, “Denizli Teleferik’in görüntülerinin yayımlanması bizleri hem gururlandırdı, hem de mutlu etti” dedi.
Sosyal Etkinlik Merkezi öğrencilerinden anlamlı proje 2018-05-02
Denizli Büyükşehir Belediyesi Gökpınar Sosyal Etkinlik Merkezi öğrencileri, köy okullarında eğitim gören öğrenciler için topladıkları 800 kitabı, Tavas Pınarlar İlkokulu ve Tavas Ulukent Şehit Öğretmen Ayşe Konakçı İlkokulu öğrencilerine hediye etti.
Kadınlar el emeği göz nuru eserlerini sergiledi 2018-05-02
Denizli Büyükşehir Belediyesi El Becerileri Kurs Merkezi’nde gerçekleştirilen ücretsiz kurslara katılan 1179 kursiyerin el emeği göz nuru 3291 eseri muhteşem bir sergi ile beğeniye sunuldu.
Büyükşehir'den Mehmetçik Türküleri 2018-05-01
Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu, “Mehmetçik Türküleri” adlı konser düzenledi. Asker türkülerinin seslendirildiği gece, sanatseverlerden tam not aldı.
Genç tiyatroculardan muhteşem gala 2018-05-01
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü'nün düzenlediği "Denizli Büyükşehir Belediyesi Liseler Arası 4. Tiyatro Şenliği"nin gala ve ödül gecesi yapıldı. Şenlikte 7 gün boyunca 8 lisenin hazırladığı 8 oyun sergilendi.
Başkan Zolan’dan Berat Kandili mesajı 2018-04-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, bu mübarek gecenin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa esenlik ve huzur getirmesini diledi.