Büyükşehir ile tarihe yolculuk 2017-10-15
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 50-75 yaş arasındaki vatandaşlar için Bursa ve Çanakkale'ye düzenlediği tarih yolculuğu devam ediyor. Başladığı günden beri 4 binden fazla Denizlili Osmanlı Devleti’nin temellerinin atıldığı Bursa ile tarihi destanların yazıldığı Çanakkale'yi ziyaret etti. Bu vatan için canını veren şehitler için dua eden vatandaşlar iki gün boyunca unutulmaz anlar yaşadı.
Büyükşehir İtfaiye’den muhtarlara yangın eğitimi 2017-10-13
Denizli'nin 52 ayrı noktasında 7 gün 24 saat yangın, kaza ve afetlere karşı mücadele eden Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, eğitim çalışmaları da düzenliyor. Mahalle muhtarlarına temel yangına müdahale ile yangın tankerleri kullanımı ve uygulama teknikleri eğitimi veren Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı programın tüm ilçelerde uygulanacağını kaydetti.
"Erken tanı hayat kurtarır" 2017-10-13
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Merkezefendi Ketem işbirliğinde düzenlenen sağlık taramaları çerçevesinde kadınlara kanserde erken tanının önemini anlatıyor.
Yapım İşi 2017-10-12
Pelitlibağ Sosyal Tesis ve Çevre Düzenlemesi Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Kızılcabölükspor’dan Başkan Zolan’a teşekkür 2017-10-12
Kızılcabölükspor Kulübü yönetimi, teknik heyet ve futbolcular Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret ederek kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Başkan Osman Zolan ise, “Kızılcabölükspor, küçük imkanlarla büyük işler başarıyor” dedi.
Büyükşehir geleceği planlıyor 2017-10-12
Çevresel sorunların başında gelen iklim değişikliğine karşı çalışma başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, "İklim Hareketi İçin Değişime Güç Ver" projesi başlattı. İklim değişikliğinin gelecekte insan hayatına vereceği zararı en aza indirmek için başlatılan çalışma kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesinin projesi AB tarafından desteklenen 38 projeden biri oldu.
Kadınlara anne sütünün önemi anlatıldı 2017-10-11
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Emzirme Haftası etkinlikleri kapsamında bilgilendirme semineri düzenledi. Denizli Halk Sağlığı Merkezi ile işbirliğinde yapılan programda kadınlara anne sütünün önemi anlatıldı.
AK Parti Kale Teşkilatı Başkan Zolan’ı ziyaret etti 2017-10-11
AK Parti Kale İlçe Teşkilatı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Yeni yönetime başarılar dileyen Başkan Zolan, “Kale için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.