Büyükşehir'den Kale'ye modern atık su arıtma tesisi 2019-05-02
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ'nin Kale ilçesinde hayata geçireceği 30 bin kişi kapasiteli Kale Merkez Atık Su Arıtma Tesisi projesi devam ediyor. Tesis, Kale'nin atık sularını sulama suyu standartlarında arıtarak, çevre kirliliğinin önlenmesinde kilit rol görevi üstlenecek.
Büyükşehir Usta'yı unutmadı 2019-05-01
Denizli'nin halk kültürünü ve ezgilerini derleyen Türk Halk Müziği sanatçısı Talip Özkan Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Talip Özkan Anma Konseri” programı ile anıldı. Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu ile TRT ses sanatçısı Tuğba Ger, büyük usta Talip Özkan’ın derlediği eserlerini seslendirdi.
SU KESİNTİSİNE DİKKAT 2019-05-01
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğünün Gökpınar İletim Hattı üzerinde yapacağı tamirat nedeniyle 02 Mayıs 2019 Perşembe günü 42 mahallede su kesintisine gidilecektir.
Cama can katan festival başlıyor 2019-05-01
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 5'incisini düzenlediği Uluslararası Denizli Cam Bienali'nin açılış töreni 2 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 10.00'da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 5 Mayıs'a kadar sürecek bienalin açılış törenine tüm hemşehrilerini davet etti.
TBB MECLİSİ SEÇİMİ YAPILDI 2019-05-01
Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Meclisi'nde Denizli'yi temsil edecek olan meclis üyelerinin seçimi Denizli Büyükşehir Belediyesinin koordine ettiği toplantıyla yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte 8 ilçe belediye başkanı ve 2 belediye meclis üyesi TBB Meclisi'nde Denizli'yi temsil edecek.
Kamera Kayıt Cihazı ve Hard Disk Alımı 2019-04-30
Kamera Kayıt Cihazı ve Hard Disk Alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Başkan Osman Zolan'dan 1 Mayıs mesajı 2019-04-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, emekleri ve alın terleriyle Türkiye'nin refah düzeyinin gelişmesinde büyük pay sahibi olan tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.
TİYATRONUN KALBİ DENİZLİ'DE ATIYOR 2019-04-30
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 33.’sünü düzenlediği Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali, tüm hızıyla sürüyor. 20 tiyatro grubunun katıldığı festivalin ilk 4 gününde yaklaşık 5 bin izleyici salonları doldururken, her oyunun kapalı gişe oynadığı belirtildi.
Büyükşehir'den 3. Halk Oyunları Çocuk Şenliği 2019-04-29
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 13 okulun katılımı ile düzenlediği Denizli Büyükşehir Belediyesi 3. Halk Oyunları Çocuk Şenliği büyük beğeni topladı. 400’e yakın öğrenci muhteşem performansı ile büyük alkış toplarken geceye katılan Denizlililer unutulmaz bir gün yaşadı.
Büyükşehir'den Kanser, Erken Tanı ve Toplum Sağlığı Semineri 2019-04-27
Sağlık alanında yaptığı yatırım ve eğitim çalışmalarıyla örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, çağımızın amansız hastalığı kanser ile ilgili Kanser, Erken Tanı ve Toplum Sağlığı Semineri düzenledi.