Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, Türkiye'nin dört bir tarafından ziyaretçi ağırlıyor 2019-07-03
Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, yaz mevsimi ile birlikte yaşanan aşırı sıcaklarda vatandaşların imdadına koşuyor. Türkiye'nin dört bir tarafından ziyaretçi ağırlayan Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, muhteşem manzarası ve eşsiz doğası ile herkesi kendine hayran bırakıyor.
Büyükşehir Halk Oyunları kurs kayıtları başladı 2019-07-01
Denizli Büyükşehir Belediyesinin Denizli yöresine ait verdiği halk oyunları kurs kayıtları başladı. 5 Temmuz'da kayıtları sona erecek ücretsiz yaz dönemi kurslarında, Harmandalı, Tavas Zeybeği, Kerimoğlu gibi yöresel oyunlar öğretilecek.
9. Taş Heykel Kolonisi başladı 2019-07-01
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Kömürcüoğlu Kültür Sanat Turizm ve Tanıtım Vakfı tarafından bu yıl 9'ncusu düzenlenen, Kömürcüoğlu Taş Heykel Kolonisi başladı. 6 heykeltıraşın yer aldığı koloni 2 Ağustos'ta sona erecek.
Büyükşehir taekwondoda bir Türkiye 3'üncüsü daha 2019-06-30
Ankara’da düzenlenen Taekwondo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’na katılan Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Sueda Ongun'un ardından bir Türkiye 3'üncülüğü de Gizem Nur Köroğlu'ndan geldi.
Denizli, Yaz Konserleri ile müziğe doyacak 2019-06-29
Denizli Büyükşehir Belediyesinin her sene düzenlediği Yaz Konserleri programları başladı. İncilipınar ve Adalet Parkı’nda birbirinden değerli müzisyen ve sanatçılar, Denizlililer ile bu yaz da buluşmaya devam edecek.
Sıcaktan bunalan vatandaşlar soluğu parklarda aldı 2019-06-29
Denizli'de aşırı sıcaktan bunalan vatandaşlar soluğu Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan park ve yeşil alanlarda alıyor. Denizlililer parklarda temiz havanın ve yeşilliğin tadını çıkarıyor.
9. Taş Heykel Kolonisi başlıyor 2019-06-28
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Nihat Kömürcüoğlu Kültür Sanat Turizm ve Tanıtım Vakfı tarafından bu yıl 9'ncusu düzenlenecek Kömürcüoğlu Taş Heykel Kolonisi 1 Temmuz'da başlayacak.
Okullar kapandı, Büyükşehir havuzları doldu 2019-06-28
Denizli Büyükşehir Belediyesinin il merkezi ve ilçelerde hayata geçirdiği kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksleri yaz tatilinde çocukların uğrak mekanı oldu. Sıcak havalardan bunalan binlerce çocuk modern tesislerde hem eğleniyor, hem de yüzmeyi öğreniyor.
Büyükşehir taekwondo sporcusu Türkiye 3'üncüsü 2019-06-28
Ankara’da düzenlenen Taekwondo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’na katılan Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Sueda Ongun Türkiye 3'üncüsü oldu.