Büyükşehir ile tarihe yolculuk kaldığı yerden devam ediyor 2018-09-10
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 50-75 yaş arası vatandaşlar için düzenlediği Bursa-Çanakkale gezisi kaldığı yerden devam ediyor. On otobüslük kafileyi uğurlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, büyük bedeller ödenerek düşman postalının bastırılmadığı topraklara yolculuk edecek vatandaşlardan şehitler için bol bol dua etmelerini istedi.
Başkan Osman Zolan, şampiyonlarla buluştu 2018-09-10
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli ve Türkiye'yi yurtdışında başarıyla temsil eden Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı ile bir araya geldi. Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı Başkan Osman Zolan'a teşekkür etti.
Eylül Ayı Meclis Gündemi 2018-09-10
Büyükşehir Belediye Meclisimizin Eylül ayı toplantısı 14 Eylül 2018 Cuma günü saat: 16.00’da Belediye Meclis Salonunda yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
Denizlililer kapalı yüzme havuzlarına akın etti 2018-09-08
Denizli Büyükşehir Belediyesinin il merkezinde 3, ilçelerde ise 4 adet olmak üzere bu yıl hayata geçirdiği toplam 7 kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksi ile birlikte 8'e ulaşan spor tesisleri yüzme öğrenmek isteyen vatandaşların akınına uğradı. Bu yaz döneminde 25 bin kişi yüzme kursuna katıldı.
Öğrenim yardımı müracaatları 10 Eylül’de başlıyor 2018-09-07
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2018-2019 eğitim-öğretim yılında lise ve dengi okullar düzeyinde eğitim gören öğrencilere yönelik yapacağı öğrenim yardımı müracaatları 10 Eylül 2018 Pazartesi günü başlıyor. 5 Ekim'e kadar devam edecek başvurular www.denizli.bel.tr üzerinden gerçekleştirilecek.
Başkan Osman Zolan: “Denizlimiz örnek bir şehir haline geldi” 2018-09-07
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Benim Mahallem Projesi kapsamında düzenlenen Yaz Kampı'nın kapanış programında kadınlarla bir araya geldi. Benim Mahallem Projesinin her geçen gün büyüdüğünü belirten Başkan Osman Zolan Denizli'nin örnek bir şehir haline geldiğini vurguladı.
BÜYÜKŞEHİR'DEN TEK TUŞLA ACİL SAĞLIK YARDIMI 2018-09-06
“Denizli'de kimse sahipsiz kalmayacak” sloganıyla faaliyete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi, tek tuşla acil sağlık yardımı dönemi başlattı. Yalnız yaşayan, yürümekte güçlük çeken ve yatalak hastaların evlerine "Acil Yardım Cihazı" yerleştiriliyor. Yeni uygulama ile vatandaşlar acil bir durumda tek tuşla yardım talep edebiliyor.
Zabıta Teşkilatı 192 yaşında 2018-09-06
Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı personeli, zabıta teşkilatının 192. kuruluş yıldönümü nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Denizli için gece gündüz fedakarca çalışan teşkilatın Zabıta Haftasını kutlayan Başkan Osman Zolan, “Sizler bizlerin gözü kulağısınız, görünen yüzümüz, dokunan elimizsiniz” dedi.
Trafiğe kapalı yol 2018-09-06
Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), Özel İdare İşhanı'nda başlayacak yıkım çalışmaları nedeniyle güvenlik tedbirleri alacak. Bu kapsamda Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ve Enverpaşa Caddesi'nin bazı kesimlerinde yolun trafiğe kapatılacağı duyurulurken, güvenlik tedbirlerinin alınmasının ardından yıkım çalışmaları başlayacak.
Yeni Cadde'de geri sayım başladı 2018-09-05
Denizli'de ulaşım sorununu tarihe gömecek yatırımları tek tek hizmete sokan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce yapımına başladığı 30 metre genişliğindeki "Yeni Cadde" projesi ile bölge trafiğinde büyük rahatlama sağlayacak. Proje ile İzmir Bulvarı'nın yanında özellikle Örnek Caddesi, Ahi Sinan Caddesi ve Merkezefendi Caddesi trafiği daha da akıcı olacak.