Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükşehir'in 135 eserinin açılışını yapacak 2018-12-13
15 Aralık'ta Denizli’yi bir kez daha ziyaret edecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediyesinin 135 yatırımından oluşan yaklaşık 850 milyon TL’lik tesisin toplu açılışını gerçekleştirecek.
Büyükşehir’den kişisel gelişim semineri 2018-12-13
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 14 Aralık Cuma günü saat 20.00’de “Herşey Hakikati Görmekle Başlar Bir Tekamül Yolculuğu…” adlı ücretsiz kişisel gelişim semineri düzenleyecek.
Başkan Osman Zolan'a Genç ASKON'dan ziyaret 2018-12-12
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı, Genç Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları 2018-12-12
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları
Yeni çevre yolunda sona yaklaşıldı 2018-12-12
Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce başladığı 50 metre genişliğindeki yeni çevre yolunun inşasında sona yaklaştı. Yeni çevre yolunun tamamlanmasıyla birlikte onbinlerce araç şehir merkezi trafiğine girmeden Üçler Bölgesi’nden Hal Köprülü Kavşağı'na ardından Bozburun Köprülü Kavşağı'na bağlanarak İzmir ve Ankara yoluna kolay bir şekilde ulaşacak.
Acıpayamlı üreticilerden Başkan Osman Zolan'a ziyaret 2018-12-12
Acıpayam Ziraat Odası Başkanı Ercan Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.
Başkan Osman Zolan'dan birlik ve beraberlik mesajı 2018-12-11
Denizli Afyonlular Derneği Başkanı Raşit Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Dernek Başkanı Özdemir, "Denizli’de yaşayan yaklaşık 80 bin Afyonlunun sizin her zaman yanınızda olduğunu bilmenizi isteriz" derken Başkan Osman Zolan, "Birlikte daha iyiye daha güzele yürüyeceğiz " dedi.
Büyükşehir tarihi bir değeri daha ayağa kaldırdı 2018-12-11
Denizli'nin geçmiş değerlerini içinde barındıran tarihi yapıları yıkılmaktan kurtarıp şehir yaşamına yeniden kazandıran Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu kez Selçuklular döneminden kalma tarihi Hüsamettin Gazi Bey Türbesi’ni restore etti.
Kar sevincini yaşamak için Bağbaşı Yaylası'na akın ettiler 2018-12-10
Denizli'de hizmete girdiği ilk günden beri kentteki sosyal yaşamın vazgeçilmez renklerinden biri haline gelen Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, mevsimin ilk karının yağmasıyla birlikte beyaza büründü. Bağbaşı Yaylası’nın muhteşem güzelliğine tanık olmak isteyen Denizlililer, hafta sonu kış manzarası ve karın keyfini doyasıya yaşamak için yaylaya akın etti.
Aralık Ayı Meclis Gündemi 2018-12-10
Büyükşehir Belediye Meclisimizin Aralık ayı toplantısı 14 Aralık 2018 Cuma günü saat: 16.00’da Belediye Meclis Salonunda yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.