Denizli 700 araç kapasiteli otoparkına kavuşuyor 2018-01-18
Denizli'deki ulaşım sorununu gidermek için kentin dört bir tarafında çalışma yürüten Denizli Büyükşehir Belediyesi, 15 Mayıs Mahallesi’nde yapımını sürdürdüğü 700 araç kapasiteli katlı otopark inşaatında sona geldi. Yüzde 80 dolayında fiziki gerçekleşmesi tamamlanan dev projenin kaba inşaatı tamamlandı.
Büyükşehir'den trafikte hayat kurtaracak önlemler 2018-01-17
Denizli Büyükşehir Belediyesi, olası trafik kazalarında can kaybının en aza indirgenmesi için köprülü kavşaklarda su bariyeri uygulamasını hayata geçiriyor. Darbeyi emerek çarpma şiddetini azaltan su bariyerleri hayat kurtarıyor.
Genel Başkan Yardımcısı Karacan’dan Başkan Zolan’a ziyaret 2018-01-17
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Harun Karacan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret ederek başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.
Denizli'nin kahramanları 2018-01-16
Türkiye'de nüfus başına düşen personel ve istasyon sayısında ilk sırada bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, modern araç, ekipman ve personeli ile 2017 yılında da yoğun bir mesai harcadı. 7 gün 24 saat vatandaşlar için nöbet tutan itfaiye, geçen yıl 4.751 yangına müdahale etti, 1.759 kurtarma operasyonu gerçekleştirdi.
Büyükşehir’den Türk Sanat Müziği Konseri 2018-01-15
Sosyal ve kültürel etkinliklerine 2018 yılında da aralıksız devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, "Türk Sanat Müziği Korosu Konseri" düzenledi.
Çivril Meydan Projesi'nde geri sayım başladı 2018-01-15
Denizli merkezde olduğu gibi ilçelerde de hayata geçirdiği park ve yeşil alan yatırımlarıyla büyük övgü toplayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril'de yapımını sürdürdüğü meydan projesi, 75. Yıl Parkı ve 23 Nisan Parkı ilçeye yeni bir nefes katacak.
BÜYÜKŞEHİR'İN SAĞLIK ORDUSU GÖREVDE 2018-01-14
“Denizli'de kimse sahipsiz kalmayacak” sloganıyla geçtiğimiz yıl faaliyete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi, 3 doktor, 34 sağlık personeli, 8 ambulans, 65 araç ve 210 personeliyle Denizlililere hizmet veriyor. Sağlık kuruluşlarına ücretsiz nakil hizmeti de veren Denizli Büyükşehir Belediyesinin evde bakım ve sağlık ordusu kentin 622 mahallesinde kimsesizlere kucak açıyor.
Büyükşehir'de taşeronların kadro sevinci 2018-01-12
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediyeler ve kamuda çalışan binlerce işçi için verdiği kadro müjdesinin ardından başlayan başvurular 11 Ocak 2018'de tamamlandı. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ'de görev yapan toplam 3.515 taşeron işçi kadro başvurusu yaptı.