Elektrik Bakımı Çalışması 2018-03-23
Elektrik bakım çalışması sebebi ile 25 Mart Pazar, saat 08:00-20:00 arasında Web sayfalarımız ile Online otomasyon sistemi hizmet veremeyecektir.
Taşınmaz Malların Satış İhale İlanı 2018-03-23
Denizli İli Merkezefendi ilçesi Çakmak Mahallesi hudutları dâhilinde kalan ve mülkiyeti Belediyemize ait toplam 446.025,00 m² den ibaret 654 ada 1 parsel numaralı 1 adet taşınmazın mülkiyeti ihale ile satılacaktır.
"Denizlimiz her şeyin en güzelini hak ediyor" 2018-03-23
Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde hayata geçirdiği alt yapı çalışmalarının tamamlamasının ardından başladığı üst yapı hamlesini birer birer tamamlıyor. Bu kapsamda şehrin en işlek caddelerinden biri olan Kazım Kaynak Caddesi ve Cumhuriyet Mahallesi 1271 Sokak’ta asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Üst yapı çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını kaydeden Başkan Osman Zolan, "Denizlimiz her şeyin en güzelini hak ediyor" dedi.
Büyükşehir DESKİ’den Dünya Su Günü’nde özel etkinlik 2018-03-22
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Dünya Su Günü dolayısıyla özel bir etkinlik düzenledi. Bayramyeri Meydanı’nda vatandaşlarla buluşan Büyükşehir DESKİ, suyu korumanın ve bilinçli kullanmanın önemine dikkat çekti.
Büyükşehir obeziteye dikkat çekti 2018-03-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi, çağımızın hastalığı obeziteye dikkat çekmek için “Obezite ve Sağlıklı Beslenme Semineri” düzenledi.
Hayata artı katan çocuklar farkındalık için buluştu 2018-03-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi Down Kafe'de çalışan özel çocuklar, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü’nde muhteşem bir organizasyona imza attı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile bir araya gelen özel çocuklar performanslarıyla göz doldurdu.
"Down sendromu hastalık değil farkındalıktır" 2018-03-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü nedeniyle basın açıklaması yaptı. Engelliler Meclis Başkanı Sevil Güngör, "Down sendromu hastalık değil farklılıktır" dedi.
830.000 fidan toprakla buluşuyor 2018-03-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Orman Bölge Müdürlüğü işbirliğinde, geçen yıl Sarayköy ilçesinde çıkan orman yangınında küle dönen yaklaşık 500 hektarlık alana 830.000 fidan dikiliyor. Geçen yıl orman yangınına müdahale sırasında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirerek görev şehidi olan Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ'de görevli Hüseyin Avcı'nın adı Hatıra Ormanı'na verildi.