Büyükşehir Ebabil kuşlarına sahip çıktı 2019-07-10
Sokak hayvanlarının yanı sıra doğadaki diğer canlılara da şefkat elini uzatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, ömürlerinin yüzde 90'ını havada geçiren ve çok nadir görülen iki Ebabil kuşuna sahip çıktı. Yuvalarından düştüğü sanılan Ebabil kuşları bir süre bakım altında tutulacak daha sonra doğal yaşam alanına yeniden bırakılacak.
Makine, Teçhizat ve Ekipman Satın Alınacaktır 2019-07-09
Makine, Teçhizat ve Ekipman alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Evde Sağlık, Evde Bakım Destek ve Hasta Nakil Hizmeti Alınacaktır 2019-07-08
Evde Sağlık, Evde Bakım Destek ve Hasta Nakil hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Kefe Yaylası muhteşem doğası ile misafirlerini ağırlıyor 2019-07-08
Denizli Büyükşehir Belediyesinin geçen yıl yenileyerek modern bir hale getirdiği Kefe Yaylası muhteşem doğası ve temiz havasıyla mest ediyor. Vatandaşlar sıcak havadan ve şehir hayatının stresinden kurtulmak için 1350 metre rakımdaki Kefe Yaylasına akın ediyor.
Temmuz Ayı Meclis Gündemi 2019-07-08
Büyükşehir Belediye Meclisimizin Temmuz ayı toplantısı 12 Temmuz 2019 Cuma günü saat: 16.00’da Belediye Meclis Salonunda yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
Traverten Taş ve Mermer Satın Alınacaktır 2019-07-08
Traverten Taş ve Mermer alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Denizlililer yaz konserlerine yoğun ilgi gösteriyor 2019-07-07
Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Yaz Konserleri programlarında İncilipınar ve Adalet Parkı’nda birbirinden değerli müzisyen ve sanatçılar, Denizlililerle buluşmaya devam ediyor.
BÜYÜKŞEHİR’İN İYİLİK MELEKLERİ... 2019-07-05
2019'un ilk yarısında 12.260 vatandaşın yardım çağrısına koştular, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın "Kimse sahipsiz kalmayacak" sloganıyla başlattığı Evde Bakım ve Sağlık Merkezi, 2019 yılının ilk 6 ayında 12 bin 260 ihtiyaç sahibi vatandaşın imdadına koşarak, 123 bin kez hizmet verdi. Başkan Zolan, "Kapısı çalınmayan, derdi sorulmayan insanımız kalmayacak" sloganıyla başlattıkları projede bugüne kadar onbinlerce ihtiyaç sahibine ulaştıklarını söyledi.
Kan bağışı kampanyasına Büyükşehir DESKİ’den 8. kez destek 2019-07-04
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü ve Türk Kızılayı Denizli Kan Bağışı Merkezi tarafından 8. kez kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi.
Dünya Doğayı Koruma Vakfı'ndan Başkan Zolan’a ziyaret 2019-07-03
Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) Genel Müdürü Aslı Pasinli, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.