Muhtelif mahallelerde su kesintisi 2017-10-18
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün altyapı çalışmaları dolayısıyla 19 Ekim 2017 Perşembe günü Bozburun, Goncalı ve Karakova Mahallelerinde su kesintisi yapılacak.
Başkan Osman Zolan gençlerle buluşuyor 2017-10-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genç Denizli projesi kapsamında gençlerle buluşuyor. Gençlerin sorularını tek tek yanıtlayan Başkan Zolan, "Geleceğe hazırlanmak için bilgili ve donanımlı olmanın yanında ülkemizin milli ve manevi değerlerine bağlı olacaksınız" dedi.
Baklan'ın alt yapısı yeniden inşa ediliyor 2017-10-17
Baklan'ın alt yapısını yeniden inşa eden Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, ilçede 40.000 metre kanalizasyon hattı, 37.000 metre içme suyu hattı, 13.000 metre yağmur suyu hattı, 2 adet toplam 550 metreküplük içme suyu deposu, 2 adet terfi merkezi ve 1 adet atıksu arıtma tesisi yapımına başladı.
Büyükşehir'den “Çocuk Bedenine Dokunma” semineri 2017-10-17
Denizli Büyükşehir Belediyesi, toplumda farkındalık yaratmak amacıyla sosyal etkinlik merkezlerinde velilere yönelik “Çocuk Bedenine Dokunma” konulu seminer düzenledi.
ÜÇGEN ÇARŞISI YIKILIYOR 2017-10-16
Enkaza ilk kepçe Başkan Osman Zolan'dan...Denizli'nin uzun yıllardır kanayan yarası haline gelen ve görüntüsüyle kente yakışmadığı herkes tarafından beyan edilen Üçgen Çarşısı'nın yıkımına başlandı. Depreme dayanıksız olan binaya ilk kepçe darbesini vuran Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizlimizin her derdinde olduğu gibi bu sıkıntıyı da ortadan kaldırmamız gerekiyordu" dedi.
DEKAD’ dan Başkan Zolan’a ziyaret 2017-10-16
Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği (DEKAD) yönetimi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Büyükşehir ile tarihe yolculuk 2017-10-15
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 50-75 yaş arasındaki vatandaşlar için Bursa ve Çanakkale'ye düzenlediği tarih yolculuğu devam ediyor. Başladığı günden beri 4 binden fazla Denizlili Osmanlı Devleti’nin temellerinin atıldığı Bursa ile tarihi destanların yazıldığı Çanakkale'yi ziyaret etti. Bu vatan için canını veren şehitler için dua eden vatandaşlar iki gün boyunca unutulmaz anlar yaşadı.
Büyükşehir İtfaiye’den muhtarlara yangın eğitimi 2017-10-13
Denizli'nin 52 ayrı noktasında 7 gün 24 saat yangın, kaza ve afetlere karşı mücadele eden Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, eğitim çalışmaları da düzenliyor. Mahalle muhtarlarına temel yangına müdahale ile yangın tankerleri kullanımı ve uygulama teknikleri eğitimi veren Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı programın tüm ilçelerde uygulanacağını kaydetti.
"Erken tanı hayat kurtarır" 2017-10-13
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Merkezefendi Ketem işbirliğinde düzenlenen sağlık taramaları çerçevesinde kadınlara kanserde erken tanının önemini anlatıyor.