Başkan Zolan’dan Engelliler Haftası mesajı 2019-05-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, engellilere sahip çıkmanın, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmanın ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almanın herkesin sorumluluğu olduğunu söyledi.
Büyükşehir Belediyesi Liseler Arası 5. Tiyatro Şenliği başladı 2019-05-08
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü'nün bu yıl 5'incisini düzenlediği “Denizli Büyükşehir Belediyesi Liseler Arası Tiyatro Şenliği" başladı. 16 Mayıs’a kadar sürecek ücretsiz etkinlikte 11 farklı lisenin 11 oyunu sahneye konacak.
Büyükşehir yavru tilkilere sahip çıktı 2019-05-08
Sokak hayvanlarının yanı sıra vahşi doğaya da şefkat elini uzatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, anneleri tarafından terk edildiği tahmin edilen 3 yavru tilkiye sahip çıktı. Bakım altına alınan yavru tilkiler bir süre sonra doğal ortamlarına bırakılacaklar.
GELENEK DEĞİŞMEDİ: İLK İFTAR BÜYÜKŞEHİR ÇADIRINDA 2019-05-07
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kurduğu iftar çadırı geleneği devam ediyor. Her yıl ramazanın ilk günü iftar çadırında vatandaşlarla birlikte olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, binlerce vatandaş ile aynı sofrayı paylaştı, yemek dağıtımında bulunup hemşehrilerinin dertlerini dinledi.
Kültür ve sanatın merkezi Denizli 2019-05-07
Birbiri ardına düzenlediği kültür ve sanat etkinlikleriyle kentin sosyal ve kültürel hayatına renk getiren Denizli Büyükşehir Belediyesinin 33'ncüsünü gerçekleştirdiği Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali tamamlandı. Her oyunun kapalı gişe oynadığı festivalde sahneye konan toplam 33 oyunu 15 bin kişi izledi.
Denizli camla buluştu 2019-05-06
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 5. kez düzenlediği ve Türkiye'nin ilk cam festivali olma özelliği taşıyan Uluslararası Denizli Cam Bienali sona erdi. Ziyaretçiler cam sanatının Denizli ile özdeşleştiğini belirterek, bienale katılan yerli ve yabancı sanatçıların eserlerine hayran kaldı.
Büyükşehir ile Ramazan geleneği sürecek 2019-05-04
Denizli Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da ramazan ayı geleneklerini sürdürecek. Mahalle iftarlarında binlerce vatandaşı ağırlayacak Denizli Büyükşehir Belediyesi, hayırseverlerin katkılarıyla her gün 5 bin kişinin orucunu açacağı iftar çadırı hazırlıklarını da tamamladı.
Onbinlerce Denizlili parklarla buluştu 2019-05-04
Denizlililer baharın kendini iyice hissettirmesiyle parklara akın etti. Onbinlerce Denizlili, başta Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, Çamlık, İncilipınar, Adalet ve Servergazi Mesireliği gibi Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı yeşil alanlarla buluştu.
El emeği göz nuru 505 eser görücüye çıktı 2019-05-04
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli ve Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’nde açılan kulüplere katılan kursiyerlerin hazırladığı Karma Sergi açıldı. El emeği göz nuru 505 eserin beğeniye sunulduğu sergiyi açan Başkan Osman Zolan, "İstiyoruz ki Denizli, sanatın merkezi olsun. Denizli denildiğinde akla, sanat ve kültür gelsin" dedi.
Türkiye'nin ilk cam festivali 5. kez kapılarını açtı 2019-05-03
Türkiye'nin ilk cam festivali olma özelliği taşıyan Denizli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Denizli Cam Bienali 5. kez kapılarını açtı. Denizli’de cam ile ilgili geçmişten gelen birçok güzellikler olduğunu belirten Başkan Osman Zolan, kente cam müzesi kazandırılacağının müjdesini verdi.