‘Yaramaz Nuri’ 2007-04-23
Denizli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinde binlerce çocuğa ücretsiz tiyatro oyunu sundu.
23 Nisan`da Pamela 2007-04-23
Denizli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinde, ünlü sanatçı Pamela’yı sevenleriyle buluşturdu.
Destan Ve Gülistan Sahne Alıyor 2007-04-19
Denizli Belediyesi’nin Mehteran-Türk Halk Müziği-Türk Tasavvuf Müziği ve semazenlerden oluşturduğu Destan ve Gülistan, yeniden sahne alıyor. Daha önce Denizli ve Sarayköy’de sahne alan Destan ve Gülistan, bu kez de Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında izleyiciyle buluşuyor. Ücretsiz Destan ve Gülistan gösterisine tüm vatandaşları bekliyoruz.
Çöp Evden 3 Kamyon Dolusu Atık Çıktı 2007-04-18
Denizli Belediyesi, Kaplanlar Mahallesi’nde oturan ve ruhsal sorunları olduğu bildirilen S.Ç’nin (50) ev ve bahçesinden 3 kamyon dolusu çöp çıkardı.
120 Öğrenci Daha Gönüllü Çevreci Oldu 2007-04-18
Yerel Gündem 21 Kadın Çalışma Grubu Çevre Komisyonu, okullarda çevre gönüllüleri oluşturmaya yönelik çalışmasına devam ediyor. Bu kapsamda 120 öğrenci daha eğitimin ardından gönüllü çevreci oldu.
Dokuzkavaklar Kapalı Spor Salonu Tam Hız 2007-04-17
Denizli Belediyesi, 55 mahalleye 62 basketbol ve voleybol sahası ile 4 kapalı spor salonu yapımı projesi kapsamında yer alan 2 bin 500 kişi kapasiteli Dokuzkavaklar Kapalıspor Salonu yapımına tüm hızıyla devam ediyor.
16-22 Nisan Kutlu Doğum Haftası 2007-04-17
Denizli Müftülüğü’nün organize ettiği, Denizli Belediyesi’nin de destek verdiği 16-22 Nisan Hz. Muhammed Mustafa (SAV)’in kutlu doğumunun 1436. yıl dönümü etkinlikleri muhteşem bir kutlama programıyla devam etti.
Ddh`ye Ulaşım Çok Daha Güveli Ve Kolay Hale Geliyor 2007-04-16
Denizli Belediyesi, Denizli Devlet Hastanesi (DDH) ve çevresindeki yol ve kaldırımlarda düzenleme yaparak hastaneye yaya ve taşıt trafiğiyle ulaşımı daha kolay ve güvenli hale getiriyor.
Türkiye Ve Hollanda Belediyelerinden İşbirliği 2007-04-16
Denizli’de, Türkiye ve Hollanda’daki belediyeler arasındaki işbirliğinin arttırılıp ortak projeler geliştirerek tüm belediyelere sunulması amacıyla toplantı düzenlendi.
Denizli Belediyesi`nden Ücretsiz Halk Müziği Konseri 2007-04-14
Denizli Belediyesi, ücretsiz konser etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Denizli Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu, birbirinden güzel halk müziği türküleriyle izleyenleri büyüledi.