Başkan Zolan; “2017 muhteşem bir yıl oldu” 2018-01-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2017 yılı Değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. 2017 yılı içerisinde tamamlanan ve devam eden projeler hakkında bilgi veren Başkan Osman Zolan, “2017 muhteşem bir yıl oldu. Yatırımlarımız coştu, Denizlimize, milletimize hizmet edebilmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
Taşınmaz Satış İhale İlanı 2018-01-29
Mülkiyeti Denizli Büyükşehir Belediyesine ait, Denizli İlinde bulunan, aşağıda tapu kaydı yazılı 4 adet taşınmaz ayrı ayrı olmak üzere 2886 Sayılı yasanın 35/a maddesi uyarınca kapalı teklif ihale edilmek suretiyle satılacaktır.
Sigortacılık Hizmeti Alınacaktır 2018-01-29
Karayolları motorlu araçlar zorunlu mali sorumluluk sigortası ve kasko sigortası yaptırılması hizmet alımı 4734 sayılı kamu ihale kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Beyağaç’a 40 kilometre alt yapı 2018-01-29
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Beyağaç ilçesinde alt yapı çalışması başlattı. Bölgeye toplam 40 kilometre kanalizasyon hattı döşenecek.
Başkan Osman Zolan'a övgü 2018-01-28
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesinin Türkiye'ye örnek olan çalışmalarını kutladı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin kayyum atanan Batman'a yaptığı parkın terör örgütünün bütün zihniyetini alt üst eden hizmetlerden olduğunu vurgulayan Bakan Soylu, Evde Bakım ve Sağlık Hizmeti'nden de övgüyle bahsetti.
Denizli Kayak Merkezi’nde nefes kesen tatbikat 2018-01-26
Denizli Kayak Merkezi’nde vatandaşların huzur ve güven içinde vakit geçirmesi için her türlü olumsuzluğa karşı tedbir alan Denizli Büyükşehir Belediyesi, nefes kesen bir tatbikat düzenledi.
Denizli, Büyükşehir ile dünyaya açılıyor 2018-01-26
Dünyanın en büyük turizm fuarları arasında gösterilen 22. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) Denizli'nin turizm değerlerini tanıtan Denizli Büyükşehir Belediyesi, fuara damgasını vurdu. Denizli'nin değerlerini dünyaya tanıttıklarını ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizli turizmin odağı haline gelecek" dedi.
Çamlık Bulvarı muhteşem olacak 2018-01-25
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çamlık Bulvarı’nda tamamladığı alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı projesine başladı. Yol, kaldırım ve peyzaj düzenlemeleriyle Çamlık Bulvarı'nın bambaşka bir güzelliğe kavuşacağını kaydeden Başkan Osman Zolan, "Çamlık Bulvarı muhteşem olacak" dedi.