Büyükşehir DESKİ'den duyuru 2019-05-13
Denizli Bükşehir Belediyesi DESKİ, sosyal medya üzerinden içme suyuyla ilgili kaynağı belirli olmayan yazıların gerçeği yansıtmadığını belirterek, "İçme suyumuz aralıksız olarak DESKİ Genel Müdürlüğümüzce kontrol edilmekte, Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Kurumu tarafından da İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkında Yönetmelik doğrultusunda sürekli olarak denetlenmektedir. İçme sularımızın güvenle tüketilmesinde hiçbir sakınca yoktur” açıklaması yaptı.
DESKİ Genel Kurulu Mayıs Ayı Gündemi 2019-05-13
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Kurulu olarak 17 Mayıs 2019 Cuma günü saat 17.00’de Altıntop Mahallesi, Lise Caddesi, No:2’de bulunan Belediye Meclis salonunda toplanacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
Mayıs Ayı Meclis Gündemi 2019-05-13
Büyükşehir Belediye Meclisimizin Mayıs ayı toplantısı 17 Mayıs 2019 Cuma günü saat: 16.00’da Belediye Meclis Salonunda yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
100. yıl yürüyüşüne davet 2019-05-13
15 Mayıs 1919'da Yunanlıların İzmir'i işgal etmesinden 4 saat sonra Denizli'de başlatılan milli mücadele yürüyüşü 100. yıldönümünde yeniden yaşatılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm hemşehrilerini 15 Mayıs Çarşamba günü Saat 17.30'da 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'ndan başlayacak 100. yıl yürüyüşü ve programına davet etti.
BAŞKAN ZOLAN'DAN DENİZLİSPOR’A KUTLAMA 2019-05-13
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Spor Toto Süper Lig’e çıkması kesinleşen Denizlispor’u tebrik etti. "Denizli'nin en önemli markası" dediği yeşil-siyahlı renklerden hiçbir zaman vazgeçmeyen Başkan Osman Zolan, "Denizli’de 2019'un moda renkleri yeşil-siyah olsun demiştik, şükürler olsun Denizlisporumuz ait olduğu yere yükseldi" dedi.
Başkan Osman Zolan’dan altyapı müjdesi 2019-05-12
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Anafartalar Mahallesinde düzenlediği iftar programında vatandaşlara seslenen Başkan Osman Zolan, bölgede yapacakları altyapı çalışmasının ihalesinin tamamlandığını belirterek "Yakın bir zamanda bölgemizin altyapısını baştan aşağıya değiştireceğiz " dedi.
Türkiye’de işgale karşı ilk miting Denizli’de yapıldı 2019-05-12
15 Mayıs 1919'da Yunanlıların İzmir'i işgal etmesinden 4 saat sonra Türkiye'de işgale karşı ilk mitingin Denizli'de yapıldığını ifade eden bilim insanları, bu özel günün Denizli ve Türk tarihi açısından çok değerli olduğunu vurguladı.
Büyükşehir çölyak hastalarını unutmadı 2019-05-10
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Dünya Çölyak Günü etkinlikleri kapsamında kent merkezi ve ilçelerde yaşayan çölyak hastalarına glütensiz gıda yardımı yaptı.
Başkan Zolan'dan Anneler Günü Mesajı 2019-05-10
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayan Başkan Zolan, "Onlar bizlere hayat veren, canımıza can katan, hayatımızın her anında yanımızda olan karşılıksız sevginin, sabrın ve fedakarlığın simgesidir" dedi.
Binlerce Denizlili aynı sofrada buluştu 2019-05-09
Denizli Büyükşehir Belediyesinin her ramazan geleneksel hale getirdiği mahalle iftarı Fatih'te kuruldu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 5 bin dolayında vatandaşın katıldığı iftar buluşmasında birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Yine aynı anlayışla, aynı güzellikle yürüyüşümüze devam edeceğiz" dedi.