Büyükşehir'den Denizli turizmine bir destek daha 2019-07-17
Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentin turizm hayatına katkı sağlayacak bir çalışmaya daha imza atıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesine ait bina, Pamukkale bölgesindeki sıcak balon uçuşları, yamaç paraşütü ve hafif hava araçlarının daha güvenli ve kontrollü uçuşlarına hizmet vermek üzere tahsis ediliyor.
ONBİNLER AYNI MEYDANDA BULUŞTU 2019-07-16
Denizlililer 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıldönümünde 3 yıl önce olduğu gibi yine meydanlara akın ederek aynı ruh ve heyecanla bir araya geldi. “Hangi görüşte, fikirde olursak olalım; ülkemiz tek, bayrağımız tek" diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Kıyamete kadar ülkemize sahip çıkacağız” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi' ne ait Araçların Satışına İlişkin İlanı 2019-07-16
Belediyemize ait aşağıda yer verilen araçlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu' nun 45 inci maddesi gereği açık artırma ile satılacaktır.
15 Temmuz fotoğraflarla anlatıldı 2019-07-15
Denizli Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz destanının fotoğraflarla anlatıldığı “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergisi” düzenledi. Sergide ayrıca darbe girişiminde şehit olan 251 kişinin anısına bastırılan hatıra paralarıyla hazırlanan Türkiye haritası da büyük ilgi çekti.
"Denizli’nin kahraman evlatları vatanına sahip çıktı" 2019-07-14
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı. 15 Temmuz şehitlerini saygı, minnet ve şükranla anan Başkan Osman Zolan, “Denizli’nin kahraman evlatları bir kez daha vatanına, bayrağına, bağımsızlığına, demokrasiye ve millet iradesine sahip çıktı” dedi.
Başkan Osman Zolan’dan 15 Temmuz daveti 2019-07-12
Denizli ve Türkiye’nin vatanın bağımsızlığı söz konusu olduğunda, hainlere karşı neler yapabileceğini tüm dünyaya gösterdiği 15 Temmuz 2016 gecesi, Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği etkinlikte bir kez daha yad edilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, karanlık gecenin yıldönümünde tüm hemşehrilerini saat 20.00'de 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’na davet etti.
DESKİ Genel Kurulu 2019 Yılı 2. Olağanüstü Toplantı Gündemi 2019-07-12
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Kurulu olarak 2019 yılı 2. olağanüstü toplantısını yapmak üzere 16 Temmuz 2019 Salı günü saat: 17.00’de Belediye Meclis salonunda toplanacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
Büyükşehir otobüsleri KPSS’ ye gireceklere ücretsiz 2019-07-11
Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri, 14 Temmuz 2019 Pazar günü yapılacak Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) gireceklere ücretsiz olacak.