Büyükşehir, çocuklara hayvan sevgisi aşılıyor 2018-12-21
Sokak hayvanlarının daha modern ve konforlu bir tesise kavuşması için Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı'nda çocuklara hayvan sevgisi aşılanıyor. Türkiye'nin en büyüklerinden biri olan tesisi ziyaret eden öğrencilere hayvanların beslenmesi, bakımı ve onlara nasıl davranılacağı veteriner hekimler tarafından anlatılıyor.
Kış turizminin yeni gözdesi: Denizli Kayak Merkezi 2018-12-20
Beyaz cennet Pamukkale'nin ardından şehrin ikinci beyaz cenneti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Denizli Kayak Merkezi'nde yeni sezon açıldı. Her geçen yıl ilginin arttığı Denizli Kayak Merkezi, yeni sezonda da karın ve kayak yapmanın keyfini çıkarmak isteyenleri bekliyor.
Büyükşehir'den "Kadim Nefes Uygulamaları Semineri" 2018-12-20
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Mevlana Haftası etkinlikleri kapsamında araştırmacı, yazar Kubilay Aktaş’ın sunumuyla “Nefesini Bilen Rabb’ini Bilir” Kadim Nefes Uygulamaları adlı seminer düzenledi.
Başkarcı ve Hallaçlar'da Su Kesintisi 2018-12-19
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğünün içme suyu hat bağlantısı çalışması nedeniyle 20 Aralık Perşembe günü Başkarcı ve Hallaçlar Mahallesinde su kesintisine gidilecektir.
Büyükşehir'den "Tiroit Hastalığı Semineri" 2018-12-19
Sağlık alanında yaptığı yatırım ve eğitim çalışmalarıyla örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, hayati öneme sahip olan tiroit hormonu ve hastalıkları ile ilgili "Tiroit Hastalığı Semineri" düzenledi. Türkiye'de tiroit hastalığı oranının yüksekliğine dikkat çekilirken, iyot alımına dikkat edilmesinin önemi anlatıldı.
BÜYÜKŞEHİR'DEN 14 ÜST GEÇİT 2018-12-19
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bugüne kadar kente kazandırdığı 14 yaya üst geçidi, ulaşımda büyük bir rahatlık sağlarken, can ve mal kayıplarını da önlüyor. Vatandaşların can güvenliğini daha üst seviyede tutmak için bu eserleri Denizli'ye kazandırdıklarını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizlimize yakışanı yaptık, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.
Büyükşehir’den kişisel gelişim semineri 2018-12-18
Denizli Büyükşehir Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında yazar Bülent Gardiyanoğlu tarafından hazırlanan "Herşey Hakikati Görmekle Başlar Bir Tekamül Yolculuğu…” adlı kişisel gelişim semineri düzenledi.
Binlerce Denizlili Şeb-i Arus'a akın etti 2018-12-18
Denizli Büyükşehir Belediyesi Mevlana Celaleddin Rumi'nin Hakk'a vuslatının 745. yıldönümü nedeniyle anma programı düzenledi. Işık ve görsel sunumlarla unutulmaz anların yaşandığı Şeb-i Arus'a binlerce vatandaş akın etti.