Büyükşehir dev yatırımlarını hizmete açıyor 2018-05-09
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bir süre önce yapımlarını tamamladığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi, Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi 10 Mayıs Perşembe günü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla hizmete açılacak.
Evlilik Okulu’nda sertifikalar Başkan Osman Zolan'dan 2018-05-09
Türkiye'ye örnek olan Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Evlilik Okulu'nda 36. dönem sona erdi. Kursa katılanlara sertifikalarını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan verdi.
İlk ürün sevincini Başkan Osman Zolan ile paylaştılar 2018-05-08
Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra kentin sosyo-ekonomik yapısına büyük katkı sağlayan Denizli Büyükşehir Belediyesinin ortağı olduğu Alandız Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, ilk üretimini yaptı. Kooperatif Başkanı Remzi Salman, ilk ürünü Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a getirerek, verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
Sosyal Etkinlik Merkezi öğrencileri stres attı 2018-05-08
Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi öğrencileri, 2017-2018 eğitim öğretim yılının yorgunluğunu geleneksel yılsonu pikniğinde attı. 1.500 öğrenci animatörler eşliğinde gönüllerince eğlendi.
Denizli tır garajına kavuşuyor 2018-05-08
Denizli Büyükşehir Belediyesi, kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak amacı ile hayata geçirdiği kamyon ve tır parkı projesinde sona yaklaştı.
Trafik Kontrol Merkezi Sistem Güçlendirme İşi Satın Alınacaktır 2018-05-08
Trafik kontrol merkezi sistem güçlendirme işi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Silaj Paketleme Makinesi Alımı 2018-05-08
Silaj Paketleme Makinesi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Hazır Beton, Çimento Briket ve Tuğla Satın Alınacaktır 2018-05-08
Hazır beton, çimento briket ve tuğla alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Genç Denizli hünerlerini sergiledi 2018-05-07
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli bünyesinde açılan kulüplere katılan gençlerin hazırladığı Karma Sergi açıldı. Gençlerin el emeği göz nuru 350 eserini beğeniye sunduğu sergiyi açan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,"Genç demek, gelecek demektir" dedi.