Huzurevi Bakım ve Onarımı 2007-02-13
Başbakan ERDOĞAN ile başkanımız ZEYBEKCİ’nin düşünceleri ile Türkiye’de ilk kez huzurevleri konusundaki plot proje ilimizde başladı. Bu proje gereği valilik, belediye, üniversite ve kamu denetimi adına Denizli Gazeteciler Cemiyeti temsilcilerinden oluşan bir komisyon kuruldu. Sosyal hizmetler genel müdürlüğü ile imzalanan protokol ile yerel yönetimin huzur evlerinin işleyişine katılımı sağlandı. Belediyemiz ise huzur evinin bakım ve onarım işini üstlenerek 1 milyon 468 bin YTL ödenek ayırdı. Denizli huzur ev bu kaynakla adeta yeniden inşa edilmeye başlandı. Artık yaşlılarımız daha sağlıklı ve depreme karşı güçlendirilmiş 5 yıldızlı oel kalitesinde bir mekanda huzur içinde yaşamlarını sürdürebilecek.
Sevgi Eli 2007-02-13
2005 yılında Başkan ZEYBEKCİ’nin öncülüğünde başlatılan, yolunu sevgi, köprüsünü yardımla bezeyen Denizli Belediyesi’ne bağlı sevgi eli projesi.
Kaleiçi 2007-02-13
Kaybolmaya yüz tutmuş değerlerimize sahip çıkmayı ilke edinmiş bir belediyecilik anlayışı ile Kaleiçi’ne sahip çıktık.
Bayramyeri 2007-02-13
Yıllardan beri sadece adı olup kendisi olmayan Bayramyeri Meydanı için düğmeye bastık.
23. Uluslarası Amatör Tiyatrolar Festivali 2007-02-13
1992 yılından bu yana festival dünya çapında birçok grubun katılımı ile gerçekleşmiş ve her geçen gün vizyonu genişleyerek günümüze kadar gelmiştir. Festivalin organizasyonu ve sekreteryası Denizli Belediyesi tarafından yürütülmektedir. 23 yıldır hiç ara vermeden düzenlenmesi ve sürekliliği ile benzer etkinlikler arasında önemli bir yere sahiptir. Festival sadece sahnelerde kalmamış sokaklara taşınarak kentle bütünleşmiştir.
Şehir İçi Yollar 2007-02-12
Asfaltta 2006 yılı için konulan 110 kilometre hedefini ikiye katladık.
Bağırsak Deresi ve Tabakhane Deresi 2007-02-12
Yıllardır kentin ortasından akan ve utanç deresi olarak bilinen Bağırsak Deresi kısa sürede kapatıldı.
4 Kapalı Spor Salonu 2007-02-12
Denizli’de Cumhuriyet tarihinden bugüne 1 tane olan kapalı spor salonu, 4’e çıkıyor. Spor salonlarından biri olan Dokuzkavaklar Kapalı Spor Salonu tamamlanacak. Diğer 3 kapalı spor salonu ise 2 yılda temeli atılıp bitirilerek faaliyete geçecek.
Yenişehir Koşu Yolu 2007-02-12
Parklar dışında Yenişehir’e hayat veren diğer bir projemiz de koşu yolu projesi oldu.
Her Mahalleye Bir Saha 2007-02-12
Artık geleceğimizin garantisi çocuklarımız ve gençlerimiz sokak aralarında spor yapmak zorunda kalmayacak.