Engelliler İçin İşbirliği 2008-09-11
Hollanda Dışişleri Bakanlığı Matra Programı kapsamında yürütülen ve Denizli Belediyesi’nin yerel koordinatörlüğünü üstlendiği Engelliler Çalışıyor Projesi’nde önemli bir adım daha atıldı. Proje ortağı tüm kurumlar engellilerin istihdamı konusunda kurumsal bir yapı oluşturmak için işbirliği protokolü imzaladı.
Fatih Mahallesi Sakinleri`nin Sorunları Masaya Yatırıldı 2008-09-11
Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, yardımcıları ve meclis üyeleri, Fatih Mahallesi’nde toplantı düzenleyip mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.
Tarım Hayvancılık ve Gıda Komisyon 2.Tpolantısını Gerçekleştirdi 2008-09-11
Denizli Belediye Meclisi`nde Görev Dağılımı 2008-09-08
Denizli Belediye Meclisi’nin Eylül ayı ilk meclis oturumunda, encümen üyeleri, Meclis İhtisas Komisyonları üyeleri ile Büyük Menderes Havzası Çevre Koruma Birliği (BMHÇKB) üyeleri belirlendi.
Spor Kulüplerinin Malzemeleri Belediyeden 2008-09-08
Denizli Belediye, mahallelerde spor kulübü kuran gençlerin, forma, eşofman, spor ayakkabısı tozluk gibi spor malzemesi ihtiyacını karşılıyor.
Spor Kulüplerinin Malzemeleri Belediyeden 2008-09-08
Yeni Eğitim Yılı Başlıyor 2008-09-07
Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, 2008-2009 Eğitim Yılı’nda, tüm öğrencilere ve öğretmenlere başarı dileklerini iletti.
Pastane ve Lokantalara Sıkı Takip 2008-09-05
Denizli Belediyesi, Ramazan ayıyla birlikte, işyerleri denetimini de artırdı. Bir günde 58 pastane ve 7 lokanta denetlenerek standartlara uygun olmadan faaliyetini sürdüren 22 işyeri için yasal işlem yapıldı.
Kent Konseyi Komisyonlarında Seçim 2008-09-05
Denizli Belediyesi Kent Konseyi Sanayi, Ticaret ve Ekonomi Komisyonu ile İmar ve Şehircilik Komisyonu’nda seçim heyecanı yaşandı.
60 Bin Kişiye İftar Paketi 2008-09-05
Denizli Belediye BELTAŞ, Ramazan ayı boyunca iftarda evine gitmek için yolda, durakta, otogarda otobüs bekleyen ve araçlarında seyahat eden 60 bin kişiye, iftar paketi dağıtıyor.