Aile İçi Şiddete Son Kampanyası 2008-02-29
DENİZLİ BELEDİYESİ YG 21 KADIN MECLİSİ, AİLE İÇİ ŞİDDETİN SON KAMPANYASI KAPSAMINDA, STANT AÇARAK VATANDAŞLARI BİLGİLENDİRİYOR
Batı Trakya ve Rumeli Türküleri Konseri 2008-02-28
Denizli Belediyesi, Adım Adım Türkiyem konser etkinlikleri kapsamında Batı Trakya ve Rumeli yöresine ait türkülerden oluşan konser düzenledi.
Zabıtadan Belediyespor`a Destek 2008-02-27
Denizli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanları, Aydınspor maçı hazırlıklarını sürdüren Denizli Belediyesporlu futbolcuları antrenmanda ziyaret ederek moral verdi.
Milli Ormancılık Seferberliği 2008-02-27
Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından ülke genelinde uygulamaya konulan ‘Milli Ormancılık Seferberliği’ne Denizli’den start verildi. Denizli Belediyesi, Milli Ormancılık Seferberliği kapsamında ‘Her Çocuğa Bir Fidan’ kampanyası başlatarak, 140 bin fidanın toprakla buluşacağı çalışmanın ilk gününde, 10 bin fidan dikti.
Belediyenin Projeleri Marmara`ya Örnek Oluyor 2008-02-26
Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği üyesi 45 üst düzey belediye yöneticisi Denizli Belediyesi’nin kentte kazandırdığı yatırımları incelemek üzere Denizli’ye geldi.
Engelliler Çalışıyor Projesi 2008-02-25
Engeliler Çalışıyor Projesi'nde, gelinen son durumun değerlendirilmesi amacıyla Denizli Belediyesi’nde toplantı düzenlendi.
Denizli Belediyesi`nden Ücretsiz Konser 2008-02-25
Denizli Belediyesi, ücretsiz konser etkinliklerine devam ediyor.
Denizli Belediyesi itfaiye eri alımı sonuçları 2008-02-22
Denizli Belediyesi itfaiye eri alımı sonuçları belirlenmiştir.

Liste için tıklayınız...

İncilipınar Kültürpark Rekreasyon Alanına 17 Türk Devletinin Kurucularının Anıtları Yapımı 2008-02-22
Beş bin yılı aşkın süreden beri devlet geleneğini ve millet olma şuurunu yaşayan bir milletin evlatlarının, kahramanlarını her zaman hatırlaması, tarihini unutmaması ve milletimizi bugünlere getiren kahramanlarımızın anılarının sürekli yaşatılması amacıyla İncilipınar Parkı’na Türk tarihini simgeleyen anıtlar ve Türk büyüklerimizin anıtları yapılmıştır.