İşyerlerinde Görüntü Kirliliğine Son 2007-05-07
Denizli Belediyesi, işyerlerinde görüntü kirliliğine son vermek için denetimlere başladı. İşyerlerinin camlarına ve girişlerine yapıştırılarak görüntü kirliliğine yol açan üzerinde tanıtıcı bilgiler ve fiyatları gösteren kağıtlar, kaldırılıyor.
Denizli Belediyesi`nden Sigaraya Hayır 2007-05-03
Denizli Belediyesi, Yerel Gündem 21 Kadın Meclisi, okullarda sigara başta olmak üzere kötü alışkanlıklara karşı savaş açtı. Kadın Meclisi, okullarda sigara ve zararlarını konu alan eğitim toplantılarına başladı. YG 21 Kadın Meclisi Sağlık Komisyonu’nun düzenlediği ilk eğitim toplantısı Hacı Leman Oto İlköğretim Okulu’nda yapıldı. Toplantıya komisyon başkanı Ayten Bahtiyar ve komisyon üyesi hanımlarda katılarak kötü alışkanlıkların zararlarını öğrencilere anlattı.
Minikler Trafik Dersinde 2007-05-01
Denizli Belediyesi, ilköğretim okulu öğrencilerine uygulamalı trafik dersi vererek, minik öğrencilere trafik kurallarını öğretip onları hayata hazırlıyor. Denizli Belediyesi Trafik ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, kapılarını Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu öğrencilerine açtı. Yaklaşık 50 öğrenci, öğretmenleri eşliğinde okulda öğrendiklerini uygulamada pekiştirmek ve kitaplardan öğrendikleri trafik işaretlerini görerek benimsemek üzere belediyeye geldi.
3 Mahallede Daha Atıklar Ayrı Toplanacak 2007-04-30
Denizli Belediyesi, evsel atıkların ayrıştırılarak ekonomiye kazandırılması için 8 mahallede sürdürdüğü çalışmalara Atalar, Altıntop ve Delikliçınar Mahallesi’nde de başlıyor.
Festivale Katılacak Gruplar Belirlendi 2007-04-30
Denizli Belediyesi 23.Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali seçici kurulu festivale katılacak oyunları belirlemek için 22.04.2007’de toplandı ve gruplar belirlendi. 11 yabancı,51 yerli grubun başvurduğu festival’e katılacak gruplar aşağıda belirtilmiştir.
Sevgi Eli`nden Engelli Öğrencilere Yardım 2007-04-30
Denizli Belediyesi’ne bağlı Sevgi Eli, Bir Umut Özel Eğitim Merkezi’nde eğitim gören engelli öğrencilerin, giysiden oyuncağa, kırtasiye malzemelerinden çeşitli eksikliklerine kadar tüm ihtiyaçlarını karşıladı. Bir Umut Özel Eğitim Merkezi’ndeki 7-12 yaş grubu öğrenciler öğretmenleriyle Sevgi Eli’nin kapısını çalarak yardım talebinde bulundu.
Sevindik Bilgi Evi Ve Kurs Merkezi Açılıyor 2007-04-30
Denizli Belediyesi, Karaman Mahallesi’nden sonra Sevindik Bilgi Evi ve Kurs Merkezi’ni hizmete açıyor. Denizli Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, Eylül’de kayıtlarını kabul ederek 163 öğrenciyle eğitime başlayan Karaman Mahallesi’ndeki bilgi evi ve kurs merkezinin ardından bu kez de Sevindik Bilgi Evi ve Kurs Merkezi’ni tamamlama aşamasına getirdi.
Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Turbay`dan Ziyaret 2007-04-26
Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Genel Başkanı ve aynı zamanda Memur-Sen Genel Teşkilatlanma Sekreterliği görevini yürüten Mürsel Turbay’ı makamında kabul ederek bir süre görüştü.
Günde 55 Ev Ziyaret Ediliyor 2007-04-25
Denizli Belediyesi, 8 kişiden oluşan 3 ekiple günde ortalama 55 ailenin evini ziyaret ederek maddi durumu iyi olmayan yardıma muhtaçlara, giyecekten, gıdaya, para yardımından, ev temizliğine kadar her türlü yardımını sürdürüyor.