İstiklal Marşı Kabulünün 87. Yılı 2008-03-12
Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İstiklal Marşımızın, vatan ve millet sevgisinin, bağımsızlık ve hürriyet aşkının en güzel ifadesi olduğunu söyledi.
Kadın Meclisinden Kan ve Organ Bağışı Kampanyası 2008-03-11
Denizli Belediyesi Yerel Gündem 21 Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, ‘Organ ve Kan Bağışlama’ kampanyası başlattı. Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan da, organlarını bağışlayarak kampanyaya destek verdi.
Artık Boşanmalar Azalacak 2008-03-11
Denizli Belediyesi, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), Pamukkale Rotary Kulübü ve Denizli Barosu’nun desteğiyle evlilik okulu açıyor. Okulda verilecek eğitimle boşanma oranının en aza indirilmesi hedefleniyor.
Yenişehir Bilgi Evi ve Kurs Merkezi Açıldı 2008-03-11
Denizli Belediyesi’nin, ilköğretim çağındaki çocukların boş zamanlarını öğretmenler gözetiminde değerlendirmesi ve geleceğe daha iyi hazırlanmaları amacıyla başlattığı bilgi evi ve kurs merkezine bir yenisi daha eklendi. Yenişehir bilgi Evi ve Kurs Merkezi, eğitime açıldı.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü 2008-03-10
DENİZLİ BELEDİYESİ YG 21 KADIN MECLİSİ, KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ORGAN VE KAN BAĞIŞI KAMPANYASI BAŞLATTI
Dilenciler Dilenemeden Yakalandı 2008-03-07
Denizli Belediyesi, Ege’nin çeşitli illerinden ve Denizli’nin bazı ilçelerinden gelip Cuma namazı sonrasında dilenmek isteyen 17 dilenciyi, dilenemeden yakaladı. Dilenciler, geldikleri yerlere geri gönderildi.
Özay Gönlüm Unutulmadı 2008-03-07
Denizli Belediyesi, ölümünün 8. yılında sanatçı Özay Gönlüm için anma konseri düzenledi.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü`ne Doğru 2008-03-06
Denizli Valisi Hasan Canpolat ve Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, YG 21 Kadın Meclisi üyelerine karanfil dağıttı.
8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Doğru 2008-03-06
8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNE DOĞRU DENİZLİ VALİSİ CANPOLAT: ‘TOPLUMDA KADIN VE ERKEĞİN BİRLİKTE OLMADIĞI HİÇBİR HAREKET BAŞARIYA ULAŞAMAZ’ DENİZLİ BELEDİYE BAŞKANI ZEYBEKCİ: ‘8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜN HERKESE HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM’
Kadın Meclisi’nden Emniyet Müdürüne Ziyaret 2008-03-06
DENİZLİ BELEDİYESİ YG 21 KADIN MECLİSİ ÜYELERİ, EMNİYET MÜDÜRÜ ERKAN’I ZİYARET ETTİ