Kadına Yönelik Şiddete Hayır 2008-11-26
Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, kadına yönelik şiddete hayır dedi.
Kadına Yönelik Şiddete Hayır 2008-11-26
Akkonak Sentetik Çim Sahası ve Tesisleri 2008-11-26
Denizli Belediyesi, Akkonak Mahallesi’nde yapımını sürdürdüğü Şampiyonlar Ligi maçlarının bile oynanabileceği standartlardaki sentetik çim sahayı tamamladı.
DENİZLİ OKUYOR KAMPANYASINA DESTEK 2008-11-25
KADIN MECLİSİNDEN DENİZLİ OKUYOR KAMPANYASINA DESTEK
Kadın Meclisi`nden Siyasi Partilere Ziyaret 2008-11-25
Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Kadın ve Siyaset Grubu yerel seçimler öncesinde belediye ve il genel meclislerinde ve belediye başkanı Adayları arasında kadına daha fazla yer verilmesi için siyasi parti il başkanlarını ziyaret ediyor.
Cankurtaran`a Belediye Eli Değdi 2008-11-25
Denizli Belediyesi, Cankurtaran Beldesi’nde, ana caddelerde ve ihtiyaç duyulan yerlerde asfaltlama yapıyor.
Başkan Zeybekci, Sevindik`te 2008-11-25
Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Sevindik Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek, vatandaşların sorunlarını yerinde değerlendirme fırsatı buldu.
Kursiyerler Sertifikalarını Aldı 2008-11-24
Denizli Belediyesi’nin düzenlediği yaşlı, engelli ve hasta bakım kursuna katılan 23 kursiyer, sertifikalarını aldı.
Kadınlardan Erkeklere Aile Planlaması Eğitimi 2008-11-24
Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Türkiye Aile Planlaması (TAP) Vakfı işbirliğiyle kahvelerde aile planlaması konusunda erkeklere eğitim veriyor.
BİLENLER BİLMEYENLERE BİLGİSAYAR ÖĞRETİYOR 2008-11-23