80 Bin Öğrenciye Kitap, 7 Bin Öğrenciye Önlük 2007-05-11
Yeni yetişen nesile okuma alışkanlığı kazandırmak için belediyemiz tarafından öğrencilerimize 80 bin adet kitap dağıttık.
Belediye Spor 2007-05-11
Denizli Belediyespor Kulübü, çocuklar ve gençler ağırlıklı olmak üzere 10 bin kişiye spor yaptıracak alt yapıyı sunuyor. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolanın desteği ve Kulüp Başkanı Tanju Beştaş ile Kulüp yönetim kurulu üyelerinin özverili çalışmaları ile Denizli Belediyespor Kulübümüz önemli başarılara imza attı.
10-16 Mayıs Engelliler Haftası 2007-05-10
Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle ziyarete gelen engelli dernekleri başkanları ve temsilcilerini makamında kabul ederek sorunlarını dinledi.
Denizli Belediyesi, Türkiye`ye Örnek Oluyor 2007-05-10
Denizli Belediye Meclisi, işyerlerindeki ilan ve reklam panolarında Türkçe sözcük kullanma zorunluluğu getirmesinin ardından bu kez de aldığı başka bir kararla yine Türkiye’ye örnek oldu.
Fatih Mahallesi`nin Sorunları Masaya Yatırıldı 2007-05-10
Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, yardımcıları ve meclis üyeleri, Fatih Mahallesi’nde toplantı düzenleyip mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Fatih Mahallesi’ndeki Durak Kıraathanesi’nde yapılan toplantıya, erkek, kadın, çocuk, yaşlı, 7’den 70’e yüzlerce mahalle sakini katıldı.
Satışı İlanı 2007-05-10
Mülkiyeti Belediyemize ait, Bereketler Köyünde ve Şemikler Köyündeki taşınmazların 2886 Sayılı yasanın 45. maddesi uyarınca açık arttırma suretiyle satışı yapılacaktır...
Minik Öğrenciler Trafik Kurallarını Öğreniyor 2007-05-09
Denizli Belediyesi, kent merkezideki ilköğretim okullarında eğitim gören minik öğrencilere, eğitim pistinde trafik kuralları konusuna eğitim veriyor.
Gençlik Meclisi`nde Seçim Heyecanı 2007-05-08
Denizli Belediyesi Yerel Gündem (YG) 21 Gençlik Meclisi, 4. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Kurulda, 12 yürütme kurulu üyesi belirlendi.
Başkan Zeybekci`den Göreve Devam Kararı 2007-05-08
Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, 22 Temmuz’da yapılacak genel seçimlerle ilgili milletvekilliği adaylığı konusuna açıklık getirerek, ‘Denizli Belediye Başkanlığı çok gurur duyduğum bir görevdir. İstifam söz konusu değil, göreve devam ediyorum’ dedi.
`Sözün Bittiği Yer` Filmi 2007-05-08
Lösemi hastası bir çocuğun anne ve babası arasında kalan yaşamını anlatan Sözün Bittiği Yer filminin Denizli Galası, sinemaseverlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.