Denizli Tiyatro Festivaliyle Coşacak 2007-05-22
Denizli Belediyesi, bu yıl 23. gerçekleşecek Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali için hazırlıklarını tamamladı. Festivale, 6’sı yabancı olmak üzere 18 tiyatro gurubu katılarak Denizlililer’i tiyatroyla coşturacak.
`Nev’ gençlerle buluştu 2007-05-19
Denizli Belediyesi, ücretsiz konser etkinliklerine bir yenisini daha ekleyerek, ünlü sanatçı Nev’i, gençlerle buluşturdu.
Denizlispor Koleji`nden Örnek Davranış 2007-05-18
Denizlispor Koleji’nin Sosyal Yardımlaşma Kolu öğrencileri, örnek bir davranışta bulunarak, hayırseverlerin desteğini ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Denizli Belediyesi’ne bağlı Sevgi Eli’ne yardımda bulundu. Kolejin Sosyal Yardımlaşma Kolu’na üye 20 öğrenci, öğretmenleri Güler Ermes ve Sevgi Alaşahin önderliğinde, Sevgi Eli Mağazası’na giderek buradaki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Öğrenciler ayrıca, hiç kullanılmamış ya da kullanılabilir durudaki kıyafetlerini ve eşyalarını da mağazaya bağışladı.
5 Bin Öğrenciye Ücretsiz Basketbol Kursu 2007-05-18
Öğrenciler Gönüllü Çevreci Oluyor 2007-05-17
Yerel Gündem 21 Kadın Meclisi, ilköğretim okullarına yönelik sürdürdüğü gönüllü çevreci eğitimi tüm hızıyla devam ettiriyor. Bu kapsamda 110 öğrenci daha gönüllü çevreci oldu.
15 Mayıs Milli Mücadele Kutlama Ve Anma Günü 2007-05-15
Denizli Belediye Meclisi’nin aldığı karar gereği Kurtuluş Savaşı yıllarında direnişin ilk kıvılcımını başlatan Denizli’deki şehitlerin anısına 15 Mayıs Milli Mücadele Kutlama ve Anma Günü yarın yapılacak. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, bu yıl ilki gerçekleşecek kutlama ve anma günü için basın toplantısı düzenledi.
İlk Defa Atanmak Üzere Memur Alım İlanı 2007-05-15
Denizli Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; 11.04.2007 tarihli ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav Yönetmeliği”, 21.10.2006 tarihli ve 26326 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Belediye İtfaiye Yönetmeliği” ve 11.04.2007 tarihli ve 26490 sayılı Resmi gazete’de yayımlanan “Belediye Zabıta Yönetmeliği” hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alınacaktır.
Denizli İtfaiyesi Kaybolan Kişinin Cesedine Ulaştı 2007-05-15
Denizli Belediyesi İtfaiyesi, Buldan’ın Yenicekent Beldesi’nde, sabah bahçesine giden ve bir daha evine dönmeyen çiftçi Mehmet Erduyan’ın (50) cesedini, 30 metre derinlikteki su kuyusunda bularak çıkardı.
Annelere Özel 2007-05-15
Denizli Belediyesi, Anneler Günü’nde düzenlediği etkinlikle, tüm annelere ve anne adaylarına unutulmaz bir gün yaşattı.
Sivrisinek Ve Haşereyle Etkin Mücadele 2007-05-11
Denizli Belediyesi, havaların ısınması ve haşerelerin ortaya çıkmaya başlamasıyla sivrisinek ve haşereyle mücadelesine hız verdi. Denizli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, etkin bir mücadele için 1. 2. ve 3. gece ilaçlama programını belirledi. Programa göre, ilaçlama 11 Mayıs’ta başlayacak ve Ekim ayına kadar devam edecek.