Antalya Yolunda Sona Gelindi 2008-07-23
Denizli Belediyesi, Denizli’yi Antalya ve Muğla’ya bağlayan şehirlerarası karayolunda sürdürdüğü 2 gidiş ve 2 geliş olacak şekildeki çalışmalarını, tamamlama aşamasına geldi.
Denizli Belediyesi`nden Konut Satışı 2008-07-23
Denizli Belediyesi, Üçler Beldesi’ndeki Umutkent 3 Sosyal Konut Projesi’nde yer alan 11 konutu ihaleyle sattı. Umutkent 3 ve Belkon’daki 7 konutu ise 6 Ağustos 2008 tarihine kadar her hafta Salı Perşembe günleri saat 15:00’da yapılacak ihaleyle satılacak.
Eğitim Gönüllüleri İş Başında 2008-07-23
Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve hayırsever iş adamlarından oluşan eğitim gönüllüleri, okul yaptırma ve eğitim sorunları çözümü için seferber oldu.
Şehiriçi Yollar Artık Daha Güvenli 2008-07-18
Denizli Belediyesi Kıbrıs Şehitler Caddesi'ni asfaltlıyor.
Sevgi Eli Tavas`ta 2008-07-18
Sevgi Eli Melekleri, Tavas ve köylerinde yardım bekleyen ihtiyaç sahiplerine sevgi elini uzattı.
Yunanistan`ın İzmir Başkonsolosundan Ziyaret 2008-07-16
Yunanistan’ın İzmir Başkonsolosu Hara Skolarikou, Denizli Belediye Başkan Vekili Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Dumansız Hava Sahasına Destek 2008-07-16
Denizli Belediyesi zabıtası, dumansız hava sahasının oluşturulması için eğitim aldı.
Denizli Belediyesi Kent Konseyi Çalışma Komisyonları Oluşturuldu. 2008-07-16
Denizli Belediyesi Kent Konseyi Yürütme Kurulu ,Yürütme Kurulu Başkanı Şamil ÇINAR Başkanlığında 14 Temmuz 2008 tarihinde Belediye Encümen Salonunda toplanmıştır. Kent Konseyinin 12.06.2008 tarihinde yapılan 2.Olağan Genel Kurulunda alınan kararda 8 adet Çalışma Komisyonu oluşturulması kabul edilmiştir.Genel Kurulda alınan karar gereğince Çalışma Komisyonunda görev almak isteyenlerin 10 Temmuz 2008 tarihine kadar çalışmak istedikleri komisyonu yazılı olarak Denizli Belediyesi Kent Konseyi Yürütme Kuruluna sunmaları istenmiş ve yapılan başvurular Yürütme Kurulu üyelerince değerlendirmeye alınmıştır. Konsey üyelerinin görev almak istedikleri Çalışma Komisyonları ile ilgili olarak Kent Konseyi Yürütme Kuruluna yazılı olarak yaptıkları başvurular Yürütme Kurulu üyelerince hiçbir değişiklik yapılmaksızın aynen kabul edilmiştir.