Denizli Belediyesi`nden Ücretsiz Konser 2007-02-21
Denizli Belediyesi, ücretsiz konser etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor.
Sümer Koruluğu 2007-02-19
Yıllardır kaderinew terk edilmiş Sümer Koruluğu DEnizli Belediyesi'nin düzenleme çalışmasıyla hayat buldu.
İçme Suyunda Dev Yatırım 2007-02-16
Denizli Belediyesi, 10 milyon avro tutarında şehrin çeşitli yerlerindeki içme suyu şebekesinin rehabilitasyonu için ilk adımı attı. Ön yeterliliğe kalan 6 firmaya, ihale teklifi vermeden önce işin içeriği anlatıldı.
Sevgi Eli 1 Yaşında 2007-02-15
Denizli Belediyesi'ne bağlı Sevgi Eli, hayırseverlerin bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere çıktığı yolda 1 yılını doldurdu.
En Anlamlı Sevgililer Günü Hediyesi Denizli Belediyesi`nden 2007-02-15
Denizli Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde 11 çiftin nikahını kıyarak en anlamlı sevgililer günü hediyesi verdi.
Zabıtadan Şafak Operasyonu 2007-02-15
Denizli Belediyesi, şafak vakti başlattığı operasyonla, ekmek satışı yapan tüm işyerlerini denetledi. Denetimde, henüz işyeri açılmadan dışarıya açıkta bırakılan 220 kasa ekmek toplandı.
Rektör. Prof. Dr. Kazdağlı`dan Veda Ziyareti 2007-02-13
Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, 8 yıllık görev süresi dolan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Kazdağlı’yı kabul etti. Başkan Zeybekci ve Prof. Dr. Kazdağlı, başkanlık makamında bir süre görüştü.
Vergi Borcu Ödemesinde Sona Kalmayın 2007-02-13
2007 İlan ve Reklam Vergi Borcu ödemesi, Şubat ayı sonuna kadar devam edecek.
23. Uluslarası Amatör Tiyatrolar Festivali Başvuruları Devam Ediyor 2007-02-13
Mayıs Ayında Başlayacak olan 23. Uluslarası Amatör Tiyatrolar Festivali internet üzerinden başvuruları almaya devam ediyor.
Çamlık Kültür Merkezi 2007-02-13
Açıkhava tiyatrosunun hemen yanında yeni bir kültür merkezi doğuyor. Çamlık nikah sarayı binasının da içine alındığı düzenlemeyle, Çamlık Kültür Merkezi’nin projelendirme çalışmaları sona ulaştı. Çamlık Kültür Merkezi Kompleksinin en kısa zamanda ihalesi gerçekleşecek. Merkezde 1600 kişilik büyük, 3 farklı sayıda da küçük toplantı salonları, sergi ve sinema salonları bulunacak. Ayrıca alışveriş merkezinin de olacağı ve önümüzdeki yıl bitirilmesi hedeflenen Çamlık Kültür Merkezi’nde Denizli’nin kültür ve sanat etkinlikleri ayrı bir tatla sunulacak.