Büyükşehir’den İnceler’e sosyal tesis 2019-07-24
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Bozkurt'un İnceler Mahallesi'nde kısa bir süre önce yapımına başladığı sosyal tesis ve pazaryeri inşasını tamamladı.
Büyükşehir ile daha temiz bir çevre 2019-07-23
Acıpayam, Çameli ve Çardak ilçelerinde betonarme atıksu arıtma tesisi projesini hayata geçirerek hizmete alan Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Baklan ilçesinde başladığı atıksu arıtma tesisini de tamamladı. Örnek tesis, bölgedeki atıksu kirliliğinin önlenmesinde çok önemli bir rol oynayacak.
Denizlililer yaz konserlerini çok sevdi 2019-07-22
Denizlililer, Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Yaz Konserleri programında birbirinden değerli müzisyen ve sanatçılarla buluşmaya devam ediyor.
Denizli'nin geleceğine birlikte yön veriyoruz 2019-07-22
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm hemşehrilerini şehrin gelecek 5 yıllık stratejik planını hazırlamak için www.denizli.bel.tr adresinde başlattıkları anket çalışmasına davet ederek, "Bugüne kadar ne yaptıysak birlikte başardık. Önümüzdeki 5 yıllık dönemde yine halkımızın görüşleri doğrultusunda hareket ederek şehrimizi daha da ileri götüreceğiz" dedi.
Buldan ve Güney'de vahşi depolamaya son veriliyor 2019-07-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Buldan ve Güney ilçelerinde de vahşi depolamaya son vereceği Buldan Katı Atık Aktarma İstasyonu'nun inşasına bir süre önce başladı. Proje ile 2 ilçeden toplanan günlük 50 ton atığın çevre ve insan sağlığına olumsuz etkileri ortadan kaldırılırken, ambalaj atıkları da ekonomiye geri kazandırılacak.
Denizli'nin geleceğini Denizlililer belirleyecek 2019-07-19
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 5 yıllık stratejik planını hazırlamasına önemli katkı sunacak anket başlatıldı. Şehrin gelecek 5 yılının planlanmasında Denizlililerin görüş ve düşüncelerinin büyük önem taşıdığı 10 soruluk ankete www.denizli.bel.tr adresinden erişiliyor.
Makine sanayine Büyükşehir dopingi 2019-07-18
Denizli Büyükşehir Belediyesi, kurulma aşamasında olan Makine Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti içerisinde yer alacak. Makine üretmenin yeni fabrikaların yapılması anlamına geldiğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "İnşallah Makine Organize Sanayi Bölgemizi de Denizlimize kazandırmak istiyoruz" dedi.
Katar Büyükelçisi'nden Başkan Zolan'a ziyaret 2019-07-18
Bir dizi ziyaret ve program için Denizli'ye gelen Katar’ın Ankara Büyükelçisi Salem Mübarek el-Şafi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Denizli’nin ününü daha önce duyduğunu ifade eden Büyükelçi el-Şafi, "Yatırımcılarımız tarım, sanayi ve turizm alanında faydalanabilir" dedi.
Büyükşehir'den 3.000 öğrenciye 3 milyon TL destek 2019-07-17
Denizli Büyükşehir Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da lise ve düzeyinde öğrenim gören 3 bin öğrenciye öğrenim yardımı yapacak. 2019-2020 eğitim-öğretim yılında 3 bin öğrenciye 10 ay boyunca ayda 100 lira olmak üzere toplamda 3 milyon TL'lik öğrenim yardımı yapılacak.