Büyükşehir'den Acıpayamlı üreticilere rüzgar gülü desteği 2018-12-25
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 200 hayvansal işletme bulunan Acıpayam'ın Ovayurt ve Apa Mahallesi'ndeki meralara 2 adet rüzgar gülü inşa etti. Yer altı sularının rüzgar enerjisiyle yer üstüne çıkarılarak hayvanların sulamasında kullanılan rüzgar gülleri üreticilere büyük fayda sağlıyor.
Büyükşehir evsizlere kucak açmaya devam ediyor 2018-12-25
Denizli Büyükşehir Belediyesi, kış mevsiminin dondurucu soğuklarına karşı sokakta yaşamak zorunda kalan vatandaşlara şefkat elini uzatmaya bu yıl da devam ediyor.
Çocuklar gibi şen 2018-12-25
Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu'nda öğrenim gören öğrencilerle bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocuklarla basketbol oynadı. Çocukların yoğun sevgi gösterisiyle karşılaşan Başkan Osman "Yavrularımızın sevincini, coşkusunu ve heyecanını görmek gücümüze güç kattı" dedi.
BAŞKAN OSMAN ZOLAN'IN DENİZLİSPOR SEVDASI 2018-12-24
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın yeşil-siyah tutkusu takımın ligin dibine demir attığı zamanlarda da dahi hiç tükenmedi. "Denizli'nin markası" dediği yeşil-siyahlı renklerden hiçbir zaman vazgeçmeyen Başkan Osman Zolan, "Denizli’de 2019'un moda renkleri yeşil-siyah olsun” diyerek, tüm şehrin çok güzel bir ivme yakalayan Denizlispor'a destek vermeye devam etmesini istedi.
Büyükşehir'den ücretsiz kayak kursu 2018-12-24
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve kısa süre önce yeni sezona "Merhaba" diyen Denizli Kayak Merkezi'nde ücretsiz kayak kursu kayıtları başladı.
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları 2018-12-24
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları
Memur-Sen’den Başkan Osman Zolan'a ziyaret 2018-12-22
Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) ve Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Kalınkoz ve Yaylapınar, modern altyapıya kavuştu 2018-12-22
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Çameli ilçesinin Kalınkoz Mahallesi ve Yaylapınar Mahallesi'ne modern alt yapı sistemi kazandırmak amacıyla başlattığı çalışmaları tamamladı.
Büyükşehir, çocuklara hayvan sevgisi aşılıyor 2018-12-21
Sokak hayvanlarının daha modern ve konforlu bir tesise kavuşması için Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı'nda çocuklara hayvan sevgisi aşılanıyor. Türkiye'nin en büyüklerinden biri olan tesisi ziyaret eden öğrencilere hayvanların beslenmesi, bakımı ve onlara nasıl davranılacağı veteriner hekimler tarafından anlatılıyor.