Büyükşehir’den üreticiye dev destek 2018-02-04
Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra şehrin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimi için Türkiye'ye örnek projeler üreten Denizli Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl Denizlili üreticileri yalnız bırakmadı. 2017 yılında çiftçilere 45 milyon liralık destek verdiklerini açıklayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, özellikle sulama birliklerine verdikleri katkıyla hem üreticiyi desteklediklerini hem de suyun ve toprağın korunmasına büyük katkıda bulunduklarını vurguladı.
35 kadına 75 bin TL’lik destek 2018-02-03
Denizli Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Ofisi girişimci kadınlara ışık olmaya devam ediyor. Kadınlara yönelik başlatılan proje kapsamında Mikrokredi Ofisine üye 35 kadına 75 bin liralık çeki teslim edildi.
Başkan Osman Zolan, Buldanlılarla buluştu 2018-02-02
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Buldan ilçesini ziyaret ederek sivil toplum örgütleri ve vatandaşlarla buluştu. Buldan’ın Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmalarla daha da güzelleşeceğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Buldan hak ettiği değerde bir güzelliğe kavuşacak” dedi.
Asırlık yatırımlar Denizli'nin hizmetinde 2018-02-02
Kent merkezindeki 10 mahallede tamamladıkları dev alt yapı çalışmalarının ardından başladıkları üst yapı çalışmalarını inceleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Hüdai Oral ve Mehmet Gazi Caddesi'nde vatandaşlarla kucaklaştı. Hüdai Oral Caddesi'nde tamamladıkları üst yapının hayırlı olmasını dileyen Başkan Zolan, söz konusu yatırımların asırlık olduğunu söyledi.
"Ata’mızı özlem ve minnetle anıyoruz" 2018-02-02
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 87’nci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. 87 yıl önce gerçekleşen ziyareti onur ve gururla yad ettiklerini belirten Başkan Osman Zolan, "Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü özlem ve minnetle anıyoruz” dedi.
"Dünyanın Ortasında Bir Yer" tiyatro severlerle buluştu 2018-02-01
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü, Özen Yula’nın yazdığı "Dünyanın Ortasında Bir Yer" oyununu tiyatro severlerle buluşturdu. İlk kez sahnelenen oyun tiyatro severlerden büyük beğeni aldı.
Büyükşehir ulaşımda çığır açıyor 2018-02-01
Denizli'de ulaşım sorununu tarihe gömecek yatırımlarını tek tek hizmete sokan Denizli Büyükşehir Belediyesi, tamamlama aşamasına getirdiği Sanayi Bağlantı Köprüsü'nü kısa süre sonra hizmete alacak. Bölgedeki trafik yoğunluğuna son verecek Sanayi Bağlantı Köprüsü, özellikle sanayi siteleri arasında büyük bir ihtiyacı giderecek.
Muhtelif Mahallelerde Su Kesintisi 2018-01-31
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün altyapı çalışmaları dolayısıyla 1 Şubat'ta Yenişafak, Selçukbey ve Karahasanlı ile Aşağışamlı mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacaktır.
Kavşaklar açılıyor, trafik rahatlıyor 2018-01-31
Hal Kavşağı'nda Denizli-İzmir yönü trafiğe açıldı... Denizli Büyükşehir Belediyesi, ulaşım yatırımlarını birer birer hizmete açıyor. Üçgen Köprülü Kavşaklarının ardından tamamlanma aşamasına getirilen Hal Köprülü Kavşağı da İzmir-Denizli yönüne trafiğe açıldı. Kavşağın trafiğe açılmasının sevincini vatandaşlarla birlikte yaşayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizli inşallah bu yatırımlarla trafik sorununu en eza indirecek" dedi.
Çin Ankara Büyükelçisi'nden Başkan Zolan'a ziyaret 2018-01-31
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Yu Hongyan ve beraberindeki Çinli iş adamlarını kabul etti.