"Gençlik demek gelecek demektir" 2019-05-17
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gençliğin her zaman milli ve manevi değerlerine bağlı, çalışkan, dürüst ve yeniliklere açık bir niteliğe sahip olması gerektiğini belirterek, "Çünkü gençlik demek gelecek demektir" dedi.
Taşınmaz İhale İlanı 2019-05-17
Denizli İli Pamukkale ilçesi Bağbaşı Mahallesi hudutları dâhilinde kalan ve mülkiyeti Belediyemize ait toplam 8.561,94 m² den ibaret 458 ada 2 parsel numaralı 1 adet taşınmazın mülkiyeti ihale ile satılacaktır.
15 MAYIS COŞKUSU CADDELERE SIĞMADI 2019-05-16
İzmir’in Yunanlılar tarafından işgalinden 4 saat sonra Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin Denizli'de milli mücadele ateşini yaktığı gün, 100 yıl sonra yeniden canlandırıldı. Binlerce Denizlili ellerinde Türk bayrakları ile 100 yıl önce olduğu gibi Bayramyeri Meydanı'na kadar Denizli Sancağı arkasından yürüyerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Gönül sofrası Akkonak'ta kuruldu 2019-05-14
Denizli Büyükşehir Belediyesinin iftar sofrası geleneği Akkonak Mahallesi'nde kuruldu. Başkan Osman Zolan'ın katıldığı iftarda binlerce Denizlili aynı sofrada buluştu.