BAŞKAN OSMAN ZOLAN: ÇAMELİ KABUĞUNU KIRDI 2018-12-29
Büyükşehir ile birlikte Çameli’de hizmet destanları yazıldığına dikkat çeken Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Çameli kabuğunu kırdı artık" dedi.
Çivril, Başkan Osman Zolan’ı bağrına bastı 2018-12-28
Çivril İlçesini ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Büyükşehir ile birlikte Çivril’de devasa yatırımlar gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Osman Zolan, "Çivril, Ege’nin parmakla gösterilen ilçesi olacak demiştik. Çok şükür, Çivrilimizi bugün o hale getirdik. Çivrilimize yakışanı yaptık" dedi.
İklim Değişikliği Eylem Planı 2019'da hazır olacak 2018-12-27
Denizli'de iklim değişikliğinin etkilerinin azaltılması ve buna uyum için Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından "İklim Hareketi İçin Değişime Güç Ver’ projesi kapsamında hazırlanmakta olan Denizli İklim Değişikliği Eylem Planı 2019 yılında hazır olacak.
Kadınlar pilates ve zumbayı çok sevdi 2018-12-26
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kadınlara özel düzenlediği ücretsiz pilates ve zumba kursuna bu yıl 9 bin 850 kadın katıldı. Spor yapan kadınları eşi Berrin Zolan ile birlikte ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizlimizde insanlarımız spor yapsın, sağlıklı ve mutlu olsun istiyoruz" dedi.
Büyükşehir'den karla kesintisiz mücadele 2018-12-26
Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri dün akşam saatlerinden itibaren başlayan kar yağışına karşı mücadele etmeye devam ediyor. Özelikle Denizli'nin yüksek kesimlerinde etkili olan kara karşı mücadele eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşların olumsuzluk yaşamaması için büyük çaba harcıyor.
Mehmet Akif Ersoy’u saygıyla anıyoruz 2018-12-26
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İstiklal Marşı'nın yazarı Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı.
Büyükşehir'den Acıpayamlı üreticilere rüzgar gülü desteği 2018-12-25
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 200 hayvansal işletme bulunan Acıpayam'ın Ovayurt ve Apa Mahallesi'ndeki meralara 2 adet rüzgar gülü inşa etti. Yer altı sularının rüzgar enerjisiyle yer üstüne çıkarılarak hayvanların sulamasında kullanılan rüzgar gülleri üreticilere büyük fayda sağlıyor.
Büyükşehir evsizlere kucak açmaya devam ediyor 2018-12-25
Denizli Büyükşehir Belediyesi, kış mevsiminin dondurucu soğuklarına karşı sokakta yaşamak zorunda kalan vatandaşlara şefkat elini uzatmaya bu yıl da devam ediyor.