Denizli'nin geleceği konuşuluyor 2019-07-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gelecek 5 yılı kapsayacak hizmet, çalışma, faaliyet ve projeleri belirlemek üzere yapılacak Denizli Büyükşehir Belediyesi 2020-2024 Stratejik Planı için Pamukkale ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.
Başkan Osman Zolan, üzüm üreticileri ile bir araya geldi 2019-07-29
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Buldan İlçesinin Doğan Mahallesi’ni ziyaret ederek, üzüm üreticileri ile bir araya geldi. Üzüm üreticileri, bölgedeki çiftçilerin büyük bir ihtiyacı olan kantar yapımı için Başkan Osman Zolan'a teşekkür etti.
Yaz konserleri devam ediyor 2019-07-29
Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Yaz Konserleri programları tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden değerli müzisyen ve sanatçıların katıldığı müzik buluşmalarının finali 3 Ağustos’ta gerçekleştirilecek.
Hamilelik Okulu’nda 15. dönem sevinci 2019-07-27
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin “Ailemi Seviyorum Projesi” kapsamında ‘Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller’ sloganıyla başlattığı Hamilelik Okulu 15. dönem mezunlarını verdi.
7,5 ayda 1833 yangına müdahale ettiler 2019-07-27
Türkiye'de nüfus başına düşen personel, istasyon ve araç sayısında ilk sırada bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, 01 Ocak - 15 Temmuz tarihleri arasında 1.833 yangına müdahale etti. 1.040 kurtarma operasyonu gerçekleştiren Büyükşehir İtfaiye 283 de trafik kazasına müdahale etti.
İncilipınar, yine Dünya'nın en iyilerinden 2019-07-26
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı İncilipınar Parkı, dünyada sadece 2 bin 101 parkta dalgalanan Yeşil Bayrak ödülünü bu yıl da almayı başardı. İncilipınar Parkı, Yeşil Bayrak Ödül programı tarafından, dünyanın en iyilerinden biri olarak kabul edildi.
Büyükşehir’den "Yerel Hayvan Koruma Görevlisi" eğitimi 2019-07-26
Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’nca organize edilen "Yerel Hayvan Koruma Görevlisi" eğitim semineri yapıldı. Hayvanseverler "Yerel Hayvan Koruma Görevlisi" sertifikası almaya hak kazandı.
Kiralama İhale İlanı 2019-07-26
Mülkiyeti Belediyemize ait olan; aşağıda muhammen bedelleri, geçici teminatları ile ihale gün ve saatleri belirtilen işyerleri açık artırma suretiyle yapılacak ihale ile kiraya verilecektir.
Büyükşehir, Basın Bayramı'nda medya mensuplarını ağırladı 2019-07-25
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, medya mensupları ile bir araya gelerek, 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı. Basın mensuplarının çalışma şartlarının çok zor olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, yapılan görevin ise kutsallığına dikkat çekti.
Gençler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile buluşuyor 2019-07-24
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin düzenlediği Gençlik Buluşması programında bir araya gelen üniversiteli gençler sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin tecrübe ve birikimlerinden faydalanıyor.