Babadağ, meydanına kavuşuyor 2018-09-27
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Babadağ ilçesine kazandıracakları meydan projesini inceleyerek, hemşehrileriyle kucaklaştı. 8 bin metrekare alana sahip olacak meydanın Babadağ'ı farklı bir boyuta taşıyacağını vurgulayan Başkan Osman Zolan, projenin Babadağ turizmi başta olmak üzere ilçenin sosyal ve ticari hayatına da canlılık getireceğini söyledi.
Denizli'nin en büyük festivali başlıyor 2018-09-26
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen yıl ilk kez düzenlenen Ak Vadi Festivali 2. kez Denizlililerle buluşuyor. Üç gün sürecek festival Ege'nin en büyük parkı Ak Vadi'de düzenlenecek. Konserler, dev oyun parkı, tiyatro, halk dansları, bando ve mehteran gösterilerinin yapılacağı Ak Vadi Festivali, 28-29-30 Eylül'de gerçekleştirilecek.
Başkan Osman Zolan açılış müjdesini verdi 2018-09-25
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sokak hayvanlarının daha modern ve konforlu bir tesise kavuşması için hayata geçirdikleri Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı’nın, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde açılışının yapılacağını müjdeledi.
Sen de iklim değişikliğine etkini hesapla 2018-09-25
Denizli Büyükşehir Belediyesinin iklim değişikliğinin gelecekte insan hayatına vereceği zararı en aza indirmek için bir süre önce başlattığı "İklim Hareketi İçin Değişime Güç Ver" projesi kapsamında Denizli'de yaşayanların bireysel karbon salımlarını hesaplayacak "karbon ayakizi hesaplama aracı" geliştirildi.
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları 2018-09-25
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları
Bahçelievler Mahallesi’nde Su Kesintisi 2018-09-24
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün yaptığı içme suyu hat bağlantısı nedeniyle 25 Eylül Salı günü Bahçelievler Mahallesinde su kesintisine gidilecektir.
Büyükşehir dev bir organizasyona daha imza attı 2018-09-24
Denizli Büyükşehir Belediyesinin Türk sporuna kazandırdığı, Denizli Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Spor Oyunları Kompleksi 2018 Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası'nın final karşılaşmalarına ev sahipliği yaptı. Geleneksel sporları yaşatmaya gayret ettiklerini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Atlı spor, atalarımızdan miras kalan ve gençlere bırakılacak kadim bir spor dalıdır" dedi.
İtfaiye teşkilatının 304. yıl gururu 2018-09-24
Denizli Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye Haftası ile itfaiye teşkilatının 304’üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir tören düzenledi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir İtfaiye'nin Türkiye’de örnek teşkilatlardan olduğunu belirterek, "Vatandaşlarımızın canını ve malını koruyabilmek adına hiçbir fedakarlıktan çekinmiyoruz" dedi.
Büyükşehir tanıtımda sınır tanımıyor 2018-09-23
Denizli'nin doğal, kültürel ve turizm değerlerinin tüm dünyaya tanıtımı için çalışmalar yürüten Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en önemli ulaşım noktalarından biri olan Sabiha Gökçen'de Denizli rüzgarı estiriyor.
Yaz Konserlerinde muhteşem final 2018-09-21
Denizli Büyükşehir Belediyesinin yaz boyunca İncilipınar ve Adalet Parkı’nda düzenlediği yaz konserlerinin finali Ziya Tıkıroğlu Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenen muhteşem bir konser ile son buldu.