Türkiye Judo Federasyonu'ndan Başkan Zolan’a ziyaret 2018-02-09
Denizli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye Gençler Judo Şampiyonası ve Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonası'na gelen Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret ederek, şampiyonaya verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.
"Milletin emanetine sahip çıkıyoruz" 2018-02-08
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Sarayköy İlçe Teşkilatı’na iade-i ziyarette bulundu. Sarayköy’ün her zaman en güzeli ve iyisini istediğini belirten Başkan Osman Zolan, "Milletin bize duyduğu emaneti ve güveni hakkıyla yerine getirmek için koşuyoruz" dedi.
Dev şampiyonanın ev sahibi Denizli Büyükşehir 2018-02-08
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde Türkiye Judo Federasyonu tarafından gerçekleştirilecek Türkiye Gençler Judo Şampiyonası ve Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak. Şampiyonaya 65 ilden 1500'e yakın sporcu, teknik heyet ve idareci katılacak.
"2018 Babadağ'ın yılı olacak" 2018-02-07
Başkan Osman Zolan'dan Babadağ'a müjdeler... Babadağ ilçesini ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçede yapacakları Babadağ Meydanı, pazaryeri ve düğün salonu projelerini müjdeleyerek, "2018 Babadağ'ın yılı olacak" dedi.
İlbade ve Muratdede'de alt yapı bitti üst yapıda sona yaklaşıldı 2018-02-07
Benim Mahallem projesine kapsamında İlbade ve Muratdede Mahallelerinde ikamet eden kadınlarla bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, her iki mahallede alt yapı çalışmalarının bittiğini, üst yapı çalışmalarının ise sona yaklaştığını vurguladı.
Denizli'ye çok yakışacak 2018-02-06
Denizli Büyükşehir Belediyesi kentin sosyal ve kültürel hayatına yeni bir nefes getirecek "Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi" projesini tamamladı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizlililerin kültür, sanat ve sporu bir arada yaşayabilecekleri güzel bir ortama daha kavuştuğunu söyledi.
Hamilelik Okulu'nda 9. dönem sevinci 2018-02-06
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 'Ailemi Seviyorum' projesi kapsamında “Bilinçli Anneler, Sağlıklı Nesiller” sloganıyla açtığı Hamilelik Okulu, 9. dönem mezunlarını verdi.
Halk Günü'ne yoğun katılım 2018-02-06
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, her ayın ilk salı günü düzenlenen Halk Günü buluşmalarında bir kez daha Denizlililerle bir araya geldi. Başkan Zolan, “Gayemiz halkımızın sorununu çözebilmek, derdine derman olabilmek” dedi
Tarihi yapılar Büyükşehir ile hayat buluyor 2018-02-05
Denizli'nin yıkılmaya yüz tutmuş çok sayıda tarihi binasını yok olmaktan kurtaran Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde yaptığı restorasyon çalışmalarını ilçelerde de sürdürüyor. Buldan ilçesinde restorasyonu devam eden tarihi Tarakçı Evi’ni ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Geçmişimize, tarihi yapılarımıza sahip çıkıyoruz" dedi.
Büyükşehir 4 ilçede daha vahşi depolamaya son veriyor 2018-02-05
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Tavas, Kale, Beyağaç, Acıpayam ve Serinhisar ilçelerinin ardından Çal, Çivril, Baklan ve Bekilli ilçelerinde de vahşi depolamaya son veriyor. Projesi tamamlanan Çivril Katı Atık Bertaraf Tesisi ile 4 ilçeden toplanan katı atıkların çevre kirliliği ve halk sağlığına yapacağı olumsuzluklara son verilecek, atıklar ekonomiye geri kazandırılacak.