Büyükşehir ile Ramazan geleneği devam ediyor 2018-05-15
11 ayın sultanı ramazan ayı geleneğini bu yıl da sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, düzenleyeceği iftarlarda her gün binlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturacak. Denizli’de güzel bir ramazan daha geçireceklerini ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm hemşehrilerinin ramazanını kutladı.
Başkan Osman Zolan’a Gençlik Haftası ziyareti 2018-05-15
15-20 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve beraberindeki heyet, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Kale ve Güzelköy Mahallelerinde Su Kesintisi 2018-05-14
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün içme suyu hat bağlantısı nedeniyle Kale ve Güzelköy Mahallelerinde su kesintisine gidilecektir.
Etnospor’a Büyükşehir damgası 2018-05-14
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Geleneksel Türk spor oyunlarının tanıtılması ve profesyonelleşmesi adına düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından gelen ülkelerin yer aldığı Etnospor Kültür Festivali 2018’e damgasını vurdu. Etnospor Konfederasyon Başkanı Bilal Erdoğan’ın demir dövüp, Denizli'nin değerlerini tek tek incelediği stant yoğun ilgi topladı.
Kaklık Mahallesi'nde su kesintisi 2018-05-13
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün içme suyu deposu temizliği yapması nedeniyle Kaklık Mahallesi'nde 15 Mayıs Salı günü su kesintisine gidilecek.
Başkan Zolan’dan 15 Mayıs Milli Mücadele Yürüyüşü’ne davet 2018-05-13
Müftü Ahmet Hulusi Efendi önderliğinde 15 Mayıs 1919'da Yunanlıların İzmir'i işgal etmesinden 4 saat sonra Denizli'de başlatılan milli mücadele ateşi 99. yılında da yeniden yaşatılacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm Denizlilileri 15 Mayıs Salı günü Saat 17.30'da 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda düzenleyecekleri Milli Mücadele Günü Programı'na ve Milli Mücadele Yürüyüşü'ne davet etti.
Çivril, yüzme havuzuna kavuştu 2018-05-11
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede yaptığı 7 kapalı yüzme havuzundan birisi olan Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nin açılış töreni Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla gerçekleştirildi. Kendilerine her zaman güvenen Çivrillilere teşekkür eden Başkan Osman Zolan, “Kapalı yüzme havuzumuz Çivrilimize çok yakıştı" dedi.
En renkli Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası 2018-05-11
Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası nedeniyle düzenlenen programda Denizli Büyükşehir Belediyesinin standına gelerek alkol simülatör gözlüğü ile penaltı atışı yapanlar ve düz çizgide yürümeye çalışanlar renkli görüntülere sahne oldu.
Başkan Zolan’dan Anneler Günü mesajı 2018-05-11
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tüm annelerin Anneler Gününü kutlayan Başkan Osman Zolan, “Cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan bir dine mensup olarak, bizleri dünyaya getiren annelerimiz için ne yapsak azdır " dedi.