YENİ CADDE İLE TRAFİK FERAHLADI 2019-05-21
Denizli Büyükşehir Belediyesinin ulaşım alanındaki yeni yatırımlarından biri olan Yeni Cadde'nin hizmete girmesiyle bölge trafiği rahatladı. Zamandan ve yakıttan büyük tasarruf sağlayan Yeni Cadde'ye tam not veren vatandaşlar bölge için "Paris gibi oldu" benzetmesi yaptı.
Denizli mahalle iftarlarında buluşuyor 2019-05-20
Ramazan ayında gelenekselleşen mahalle iftarları ile vatandaşları aynı sofrada buluşturan Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kez gönül sofrasını Sevindik'te kurdu. Sevindik Mahallesi’ne altyapı müjdesi veren Başkan Osman Zolan, "Sevindik Mahallemizin altyapısını baştan aşağı değiştireceğiz " dedi.
TKDK Denizli İl Koordinatörlüğü IPARD II 6. Başvuru Çağrı İlanı 2019-05-20
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu IPARD programı hibe destekleri kapsamında 08 Mayıs 2019 tarihinde Altıncı Proje Başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır.
İftar bereketi Muratdede'de 2019-05-18
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 11 ayın sultanı ramazanda farklı mahallelerde düzenlediği iftar sofrası Muratdede Mahallesi'nde kuruldu. Denizli’nin her alanda birçok ihtiyacını karşıladıklarını ve bundan sonrada karşılamaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Osman Zolan, " Denizli’nin hizmetkarıyız" dedi.
Gençlerden Başkan Osman Zolan'a ziyaret 2019-05-17
Gençlik Hizmetleri ve Spor Denizli İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve Denizli'yi ulusal ve uluslararası müsabakalarda temsil eden genç sporcular Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Genç tiyatroculardan muhteşem performans 2019-05-17
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü'nün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl 5'incisini düzenlediği Liseler Arası Tiyatro Şenliğinin galası yapıldı. Genç tiyatrocular performanslarıyla ayakta alkışlanırken, 14 dalda verilen ödüller sahibini buldu.