Büyükşehir Zabıta, usulsüz fiyat artışlarına karşı savaş açtı 2018-10-05
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın usulsüz fiyat artışları konusundaki talimatı ile birlikte harekete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri kurdan kaynaklı fiyat artışlarının önüne geçmek ve yerli üretim logosu kullanılması ile ilgili denetimde bulundu.
5 YILDIZLI TESİS İLK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI 2018-10-04
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hayvan dostları ve öğrencilerle birlikte Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı’nı ziyaret etti. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde gerçekleşen anlamlı ziyarete katılan hayvanseverler 5 yıldızlı tesis konforundaki merkeze hayran kaldı.
Ulaşım A.Ş.’den duyarlı davranış 2018-10-03
Türk Kızılayı Denizli Kan Bağışı Merkezi'nin düzenlediği kan bağışı kampanyasına katılarak duyarlı bir davranış sergileyen Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş, hizmet içi eğitim seminerlerini de aralıksız olarak sürdürüyor.
Denizli Sera Gazı Envanteri Çalıştayı yapıldı 2018-10-03
İklim değişikliğinin gelecekte insan hayatına vereceği zararı en aza indirmek için bir süre önce "İklim Hareketi İçin Değişime Güç Ver" projesi başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli İklim Değişikliği Eylem Planı için “Denizli Sera Gazı Envanteri” çalıştayı düzenledi.
Öğrenim yardımı almak isteyenlere son gün uyarısı 2018-10-02
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2018-2019 eğitim-öğretim yılında lise ve dengi okullar düzeyinde eğitim gören öğrencilere yönelik yapacağı öğrenim yardımı müracaatları 5 Ekim 2018 Cuma günü sona eriyor.
Büyükşehir'den trafik sorununa dev çözüm 2018-10-02
Kent genelinde sürdürdüğü başarılı ulaşım projelerini birer birer hayata geçiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, trafik sorununu büyük ölçüde rahatlatacak yeni çevre yolu projesinde sona geldi. Yeni çevre yolunda incelemede bulunan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “50 metre genişliğinde 4 geliş, 4 gidiş olan yolumuz Denizli’nin trafik yükünü alacak" dedi.
Büyükşehir DESKİ’de yangın ve deprem tatbikatı 2018-10-02
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü, yangın ve deprem konusunda bilgi ve birikimlerinin artması ve herhangi bir afet karşısında hazır olunması için gerçeği aratmayan bir tatbikat gerçekleştirdi.
Fotoğraf yarışması başvurularında son 1 hafta 2018-10-01
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 4'üncüsünü düzenlediği "Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulusal Fotoğraf Yarışması" başvurularının tamamlanmasına son 1 hafta kaldı. Amatör ve profesyonel herkesin katılabildiği yarışma yoğun ilgi görürken, Denizli il sınırları içindeki parklar, göller, antik kentler ile Denizli’nin eski meslekleri ve kent merkezindeki yaşamı anlatan kareler yarışacak.
Denizli AK Vadi’de buluştu 2018-10-01
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl ikincisini düzenlediği AK Vadi Festivali üç gün boyunca misafirlerini ağırladı. Binlerce Denizlili festival boyunca birbirinden farklı etkinliklere katıldı, konserlerde müzik ziyafeti yaşadı. Dev oyun parkında doyasıya eğlenen çocuklar ise unutulmaz bir hafta sonu geçirdi.
TÜRSAB’dan Başkan Osman Zolan’a ziyaret 2018-10-01
Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Pamukkale Yöre Temsil Kurulu Başkanı Turan Köseoğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret ederek, Denizli Büyükşehir Belediyesinin turizm alanında yürüttükleri projelerden dolayı teşekkür etti.