Denizli'de sokak hayvanları sahipsiz değil 2018-01-05
Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği, 2017 yılında hasta, yaralı, kaza geçirmiş, kötü muameleye maruz kalmış binlerce sokak hayvanına kucak açtı.
"Fotoğraflarla Anılardan İz Bırakanlar" 2018-01-05
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Gazeteciler Cemiyeti ve DRT işbirliğinde, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinlikleri kapsamında Gazeteci Muhammet Karaçay’ın Fotoğraflarla Anılardan İz Bırakanlar Sergisi açıldı.
AK Parti Babadağ Teşkilatı’ndan Başkan Zolan’a ziyaret 2018-01-04
AK Parti Babadağ İlçe Başkanı Suat Kaçamaz ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Denizli’nin kalbi Üçgen’de atacak 2018-01-04
Denizli Büyükşehir Belediyesinin tamamlama aşamasına getirdiği Üçgen Köprülü Kavşakları projesi kent trafiğini rahatlatmasının yanında modern peyzaj ve yeşil alan uygulamalarıyla muhteşem bir görünüme sahip olacak. Kalp şeklindeki yürüyüş yolları ve yaya köprüleriyle farklı bir örneğin ortaya konduğu Üçgen Köprülü Kavşakları bu görüntüsüyle "Denizli'nin kalbi Üçgen'de atacak" dedirtecek.
Denizli Gündemi’nin konuğu Başkan Osman Zolan oldu 2018-01-04
Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (AYSİAD) geleneksel olarak düzenlediği "Denizli Gündemi" programının konuğu Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan oldu.
Başkan Osman Zolan: "Denizlimize çok yakışacak" 2018-01-03
Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde hayata geçirdiği alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından başladığı üst yapı hamlesi devam ediyor. Ulus Bulvarını örnek bir cadde haline getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, Hüseyin Yılmaz, Mevlana, Doğan Demircioğlu, Fatih, Hüdai Oral ve Yeşilköy Caddesi 1. kısım ile 3384 Sokak'ta asfaltlama çalışmalarını tamamladı.
Büyükşehir'den ücretsiz kayak kursu 2018-01-03
Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Denizli Kayak Merkezi, bu yıl da kayakseverlerin ilgi odağı olmaya devam edecek. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak verilecek kayak kursu kayıtları başladı.
Büyükşehir tarihe sahip çıkmaya devam ediyor 2018-01-02
Denizli'nin geçmiş değerlerini içinde barındıran tarihi yapıları yıkılmaktan kurtarıp şehir yaşamına yeniden kazandıran Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu kez Osmanlı döneminden kalma tarihi sarnıcı restore etti.
TKDK Denizli İl Koordinatörlüğü IPARD II 3. Başvuru Çağrı İlanı 2018-01-02
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 2014-2020 IPARD Programı ÜÇÜNCÜ BAŞVURU ÇAĞRI İLANI
"Denizlimiz her şeyin en güzelini hak ediyor" 2018-01-02
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesini ziyaret etti. Yeni yılda da Denizli'nin geleceğine damga vuracak yatırımları hizmete alacaklarını vurgulayan Başkan Zolan, "Denizlimiz her şeyin en iyisini ve en güzelini hak ediyor" dedi.