Büyükşehir Ulaşım A.Ş'den kan bağışı kampanyasına tam destek 2019-08-01
Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş, Türk Kızılayı Denizli Kan Bağışı Merkezi'nin "Anne, Baba, Abla, Abi, Oğul" sloganı ile düzenlediği kan bağışı kampanyasına bir kez daha katılarak duyarlı bir davranış sergiledi.
Başkan Zolan, Merkezefendi'de görev yapan muhtarlarla buluştu 2019-08-01
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gelecek 5 yılı kapsayacak hizmet, çalışma, faaliyet ve projelerini belirlemek üzere yapılacak Denizli Büyükşehir Belediyesi 2020-2024 Stratejik Planı için Merkezefendi ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.
"Şehrimizin geleceğine birlikte yön verelim" 2019-07-31
Denizli Büyükşehir Belediyesinin "Şehrimizin geleceğine birlikte yön verelim" sloganıyla hayata geçireceği Stratejik Plan Toplantısı geniş bir katılımla yapıldı. Stratejik planın şehrin gelecek 5 yılına ışık tutacağını vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Geçmişte olduğu gibi, bugünde, yarında Denizlimize birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.
Denizli Kart'ta online dolum dönemi başladı 2019-07-30
Toplu taşımada Türkiye'ye örnek olacak projeleri hayata geçiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara yeni bir kolaylık daha getirdi. Yeni uygulama ile kent içi toplu taşımada kullanılan "Denizli Kart"lar kredi kartı veya banka kartı kullanılarak online olarak dolum yapılabiliyor.