Kasım Ayı Meclis Gündemi 2017-11-06
Büyükşehir Belediye Meclisimizin Kasım ayı toplantısı 10 Kasım 2017 Cuma günü saat: 16.00’da Belediye Meclis Salonunda yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
DESKİ Genel Kurulu Kasım Ayı Gündemi 2017-11-06
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Kurulu olarak 10 Kasım 2017 Cuma günü saat 17.00’de Altıntop Mahallesi, Lise Caddesi, No:2’de bulunan Belediye Meclis salonunda toplanacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı’ndan Başkan Zolan’a ziyaret 2017-11-03
KKTC Bayındırlı ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
HEDEF: KESİNTİSİZ ULAŞIM 2017-11-02
Sanayi Bağlantı Köprüsü'nde sona gelindi... Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın müjdesini verdiği kentin ilk ard germe köprüsü olacak Sanayi Bağlantı Köprüsü projesi hızla yükseliyor. İzmir Bulvarı üzerinde 1. ve 2. Sanayi ile 3. Sanayi bölgelerini birbirine bağlayacak Sanayi Bağlantı Köprüsü tamamlandığında kesintisiz ulaşımın yanında zamandan ve yakıttan büyük tasarruf sağlayacak.
Bursa ve Çanakkale’ye ilçelerden de yoğun ilgi 2017-11-02
BAŞKAN ZOLAN HEMŞEHRİLERİNİ YALNIZ BIRAKMADI...Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent genelindeki 50-75 yaş arası vatandaşlar için kahramanlık destanlarının yazıldığı Çanakkale ile Osmanlı İmparatorluğu’nun izlerini taşıyan Bursa'ya düzenlediği kültür gezisine ilçeler de yoğun ilgi gösteriyor. Geziye ilçelerden katılan vatandaşları Bekilli, Çal, Baklan ve Çivril'den tek tek uğurlayan Başkan Zolan, hemşehrilerini yalnız bırakmadı.
Başkan Osman Zolan gençlerle buluşuyor 2017-11-02
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genç Denizli projesi kapsamında Erbakır Fen Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. Gençlik buluşmasında O Ses Türkiye yarışmacısı Tuana Kepel’in söylediği şarkı programa renk kattı.
Üçgen Meydanı’nda bu yollara dikkat 2017-11-02
Denizlililerin uzun yıllardır hayalini kurduğu Üçgen Köprülü Kavşakları projesi kapsamında otobüs terminali karşısında yapılacak yol genişletme çalışmalarından dolayı, İzmir – Aydın gidiş istikameti geçici olarak trafiğe kapatılacak. Bu yöne gitmek isteyen sürücüler belirlenen alternatif yolları kullanabilecek.
"Şiirlerle Yahya Kemal" 2017-11-01
Türk edebiyatının önde gelen şairlerinden Yahya Kemal Beyatlı, vefatının 59 yıldönümünde Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğunun düzenlediği "Şiirlerle Yahya Kemal" gecesinde anıldı.
Büyükşehir DESKİ’den 4. geleneksel kan bağışı 2017-11-01
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, her yıl destek verdiği Türk Kızılayı Denizli Kan Bağışı Merkezi'nin düzenlediği kan bağışı kampanyasına 4. kez katıldı.
BİR KAPALI OTOPARK DA 15 MAYIS’A 2017-11-01
15 MAYIS'A 700 ARAÇLIK OTOPARK... Denizli'deki trafik sorununu çözmek için Kınıklı'da Çamlık Kapalı Otoparkı inşaatını başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 15 Mayıs Mahallesi'nde de benzer bir çalışmaya imza atıyor. 700 araç kapasiteli 15 Mayıs Kapalı Otoparkı projesini hayata geçiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu iki proje dışındaki 8 bölgede yapacağı otoparklar için başlattığı kamulaştırma çalışmalarında da sona geldi.