Elektrik Malzemesi Satın Alınacaktır 2019-05-29
Elektrik Malzemesi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
Bağbaşı Yaylası'nda bulunan dev mantar şaşırttı 2019-05-28
Denizli Büyükşehir Belediyesinin yaklaşık 4 yıl önce hizmete aldığı 1500 rakımdaki Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'nda bulunan 7,125 kilogram ağırlığındaki dev mantar görenleri şaşırttı.
Hayvan sevgisini küçük yaşta öğreniyorlar 2019-05-27
Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı'nı ziyaret eden minikler küçük yaşta hayvan sevgisi öğreniyor. Hayvanların beslenmesi, bakımı ve onlara nasıl davranılacağı öğretilen miniklere kentin simgesi Denizli Horozu da anlatılıyor.
Büyükşehir çalışıyor, Denizli kazanıyor 2019-05-26
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kangrene dönen Tugay Kavşağı'ndaki trafik sorununu çözmesi ile birlikte milyonlarca lira Denizlililerin cebinde kaldı. Günde ortalama 33.000 aracın kullandığı kavşağın kapasitesi saatte 400 araç artarken, geçen1 yıllık süreçte 1.188.000 litre yakıt tasarrufu sağlandı.
Geleceğin sanatçıları Büyükşehir ile yetişiyor 2019-05-23
Kültür ve Sanatın Buluşma Noktası... 7'den 70'e herkessi sanatla buluşturan Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı'nda 2018-2019 eğitim öğretim yılında 1700 kişi eğitim aldı. Yoğun ilgi gören ücretsiz sanat kurslarına katılanların yer aldığı konserler ve dinletiler ise izleyenlere inanılmaz bir seyir keyfi sundu.
DESKİ 2018 yılı faaliyet raporu onaylandı 2019-05-22
Denizli’nin pek çok alanda olduğu gibi altyapı anlamında da önemli başarılara imza attığını vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli altyapı anlamında Türkiye’nin en yeni ve modern altyapısına sahiptir” dedi.
Başkan Osman Zolan: "Bunun müsebbibi ne büyükşehir ne de ilçe belediyeleridir" 2019-05-22
TMMOB'a bağlı odaların "Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği" hakkında açtığı dava sonucu Denizli ve Türkiye'de büyük sorunlar yaşayan inşaat sektörüyle ilgili konuşan Başkan Zolan, "Bunun müsebbibi ne büyükşehir belediyeleridir ne de ilçe belediyeleridir, bu TMMOB'a bağlı odaların açtığı dava sonucunda ortaya çıkan bir husustur" dedi.
Kent Konseyi ailesi iftarda buluştu 2019-05-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Meclisleri düzenlenen iftarda bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.