Pınarkent’te Su Kesintisi 2018-07-03
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün içme suyu hat bağlantısı nedeniyle 4 Temmuz 2018 Çarşamba günü Pınarkent Mahallesi’nde planlı su kesintisi yapılacaktır.
Gözler’de Su Kesintisi 2018-07-02
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün içme suyu hattı bakım onarım çalışmaları dolayısıyla 4 Temmuz 2018 Çarşamba günü Gözler Mahallesi’nde planlı su kesintisi yapılacaktır
‘’BU GURUR DENİZLİMİZİN’’ 2018-07-02
Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyası kapsamında hazırlanan ve Türkiye’deki tüm kanallarda yayınlanan “Zor olsa da Dönmem Geri Senin Yolundan” adlı reklam filmine, Denizli damgasını vurdu. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı eserlerin yer aldığı film, seçim gününe kadar tüm TV kanallarında gösterildi. Film ayrıca Yenikapı’daki Büyük İstanbul Mitingi başta olmak üzere Türkiye’nin farklı kentlerinde düzenlenen tüm mitinglerde de ana film olarak kullanıldı.
TSM Korosu’ndan muhteşem yaz konseri 2018-07-02
Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu, Adalet Parkı’nda yaz konseri düzenledi. Yaklaşık 2 saat süren konser büyük bir beğeni ile izlendi.
Yeni çevre yolu bölge trafiğini rahatlatacak 2018-06-30
Denizli'de ulaşım sorununu tarihe gömecek yatırımları tek tek hizmete sokan Denizli Büyükşehir Belediyesi, İzmir Bulvarı'nda bir süre önce hizmete giren Sanayi Bağlantı Köprüsü ile 29 Ekim Bulvarı arasında bağlantıyı sağlayacak yeni çevre yolu çalışmalarını sürdürüyor. 30 metre genişliğinde, 4 şeritli ve 41 metelik bir de köprünün yapılacağı yeni çevre yolu Örnek Caddesi, Ahi Sinan Caddesi ve Merkezefendi Caddesi'nin trafiğini daha akıcı hale getirecek.
Bahçelievler, Mehmet Akif Ersoy ve Pınarkent'te Su Kesintisi 2018-06-30
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün içme suyu hat bağlantısı çalışmaları dolayısıyla 3 Temmuz 2018 Salı günü Bahçelievler, Mehmet Akif Ersoy ve Pınarkent mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacaktır.
Büyükşehir’den muhteşem yaz konseri 2018-06-30
Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu, Adalet Parkı’nda muhteşem bir konser düzenledi. Anadolu’ya has ezgilerin söylendiği gecede Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı THM Korosu, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.
İşyeri Kiralama İhale İlanı 2018-06-29
Encümen'in 20/06/2018 tarih 750 sayılı kararı gereğince; ekli listede adresleri ve bilgileri verilen işyerleri, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre açık artırma suretiyle kiralaması yapılacaktır.
Şampiyonlardan Başkan Osman Zolan’a ziyaret 2018-06-29
Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atan Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları Başkan Osman Zolan’a verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Şampiyonada dereceye giren 7 sporcu Balkan ve Avrupa şampiyonalarında Denizli ve Türkiye'yi temsil edecek.
Büyükşehir otobüsleri YKS’ ye gireceklere ücretsiz 2018-06-27
Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri 30 Haziran ve 1 Temmuz tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) gireceklere ve sınav görevlilerine ücretsiz olacak.