Anafartalar'a alt yapı müjdesi 2018-02-16
Benim Mahallem projesine kapsamında Anafartalar ve Fatih mahallelerinde ikamet eden kadınlarla bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, alt yapısı biten Fatih Mahallesi'nde üst yapı çalışmalarının devam ettiğini, Anafartalar Mahallesi’nde ise bu yıl altyapı çalışmalarına başlanacağının müjdesini verdi.
Büyükşehir’den tarıma can suyu 2018-02-16
Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra turizm, eğitim, spor, sağlık ve tarım alanlarında yaptığı yatırımlarla kentin sosyo-ekonomik yapısına büyük katkı sağlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi; Kocadere, Eldenizli, Küçükdere, Irlıganlı, Yeniköy, Pınarkent, Akkale, Korucuk, Dereçiftlik, Kocabaş ve Gürlek mahallelerini kapsayan 5551 hektarlık alanda hayata geçirilecek basınçlı sulama sistemi projesi için üreticiye 4 milyon lira destek verecek.
AK Parti Merkezefendi Teşkilatı’ndan Başkan Zolan’a ziyaret 2018-02-15
AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve yeni yönetimi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türk milletinden aldığı gücü ortaya koyduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Bu kutlu yürüyüş sadece AK Parti’nin değil; milletimizin, ülkemizin yürüyüşüdür” dedi.
Ege'nin en modern Sanat Merkezi 2018-02-15
Talihsiz bir yangın sonucu kullanılamaz hale geldikten sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanıp 2016 yılında hizmete açılan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi, 2 yılda 400.000 kişiyi ağırladı.
Büyükşehir DESKİ'den alt yapıda rekor yatırım 2018-02-14
Denizli'nin "Büyükşehir" statüsü kazanmasının ardından kent genelinde hizmet vermeye başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), 2014 yılından bugüne kadar 3.605 kilometre alt yapı hattı döşedi. Devam eden projelerle birlikte bu rakam 4.625 kilometreyi bulurken alt yapıda toplam yatırım miktarı ise 1 milyar 110 milyon lirayı geçti.
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları 2018-02-14
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları
"Tek derdimiz hizmet" 2018-02-13
AK Parti Honaz İlçe Teşkilatı’ndan Başkan Zolan’a ziyaret...?AK Parti Honaz İlçe Başkanı Mesut Türkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Tek dertlerinin millete hizmet etmek olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Honazımızın güzelliğinin üzerine bir güzellik daha katabilir miyiz? Onun uğraşı içerisindeyiz" dedi.