TBMM Başkanı Şentop, Başkan Zolan’ı ziyaret etti. 2019-06-09
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Eğitim için El Ele 11'nci dönemini tamamladı 2019-06-01
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından 11 yıl önce hayata geçirilen ve binlerce öğrencinin eğitim almasını sağlayan Eğitim İçin El Ele Projesi 11. dönem kapanışı düzenlenen iftar programında gerçekleşti.
Geleneksel bayramlaşmaya davet 2019-06-01
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm hemşehrilerini bayramın birinci günü (04 Haziran 2019) saat 14.30'da düzenlenecek geleneksel bayramlaşma programına davet etti.
Denizli çiçek açıyor 2019-05-31
Park, meydan, kavşak ve yol kenarları başta olmak üzere kenti mevsimlik çiçeklerle donatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların hijyenik ve rahat bir ortamda dinlenmeleri için yeşil alanların bakım ve temizliklerini de yapıyor.
Büyükşehir ailesi bayramlaştı 2019-05-31
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı öncesi belediye personeli ile bayramlaştı. Tüm personelin Kadir Gecesi'ni ve Ramazan Bayramı'nı tebrik eden Başkan Osman Zolan, "Tüm sevdiklerimizle beraber güzel bir bayram geçirelim" temennisinde bulundu.
İşyeri Kiralama İhale İlanı 2019-05-31
Mülkiyeti Belediyemize ait olan işyerleri açık artırma suretiyle yapılacak ihale ile kiraya verilecektir.
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları 2019-05-31
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları 2019-05-31
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları
Başkan Osman Zolan’dan Kadir Gecesi mesajı 2019-05-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, "Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi gönül dünyamızın huzur bulması için bir fırsattır" dedi
Yazılım ve Destek Hizmeti Alınacaktır 2019-05-29
Yazılım Lisansı Kiralanması hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.