60 BİN ÇOCUK GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ 2018-05-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen Türkiye’nin en büyük çocuk şenliğinde 60 bin çocuk gönüllerince eğlendi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocukları sanal dünyadan uzaklaştırarak geleneksel oyunlar ve gerçek arkadaşlarla buluşturduklarını söyledi.
8. Taş Heykel Kolonisi başladı 2018-05-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Kömürcüoğlu Mermer tarafından bu yıl 8'ncisi düzenlenen, Kömürcüoğlu Uluslararası Taş Heykel Kolonisi başladı. 5 farklı ülkeden 6 heykeltraşın yer aldığı koloni 21 Haziran'da sona erecek.
Akkonak'ta iftar bereketi 2018-05-20
Denizli Büyükşehir Belediyesinin iftar sofrası geleneği Akkonak Mahallesi'nde kuruldu. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katıldığı iftarda binlerce Denizlili aynı sofrada buluştu.
Selçukbey'de Su Kesintisi 2018-05-20
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün içme suyu hat bağlantısı nedeniyle 22 Mayıs'ta Selçukbey Mahallesi 739 ve 732 sokaklarda planlı su kesintisi yapılacaktır.
Gönül Sofrası Aktepe’de kuruldu 2018-05-19
Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı boyunca her gün bir mahallede düzenlediği iftar sofrası Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla Aktepe Mahallesi'nde kuruldu.
Yılların trafik çilesi Büyükşehir ile sona erdi 2018-05-19
Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentin kanayan yarası haline gelen Dumlupınar ve Lise caddelerinin kesişimindeki trafik sorununu kavşak düzenlemesiyle çözdü. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, trafiğin en sorunlu noktalarından birinde gerçekleştirilen çalışmayla kronikleşmiş bir sorunu daha çözdüklerini söyledi.
İftar bereketi Merkezefendi'de 2018-05-18
Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı boyunca her gün bir mahallede düzenlediği iftar sofrası Merkezefendi Mahallesi'nde kuruldu. Mahalle sakinlerine içerisinde UMKE, 112 ve ASM'nin olduğu sağlık tesisinin tamamlandığını, kısa sürede açılışını yapacaklarını müjdeleyen Başkan Osman Zolan, “Sizlere ne söz verdiysek, ne yapacağız dediysek yapmaya devam ediyoruz” dedi.
TAVAS, BÜYÜKŞEHİR İLE DAHA DA GÜZEL 2018-05-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas ilçesinde Büyükşehir Belediyesinin projelerini inceleyerek vatandaşlarla kucaklaştı. TOKİ’nin kura töreninde vatandaşların sevincine ortak olan Başkan Osman Zolan, Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile Tavas Kent Ormanı'nda incelemede bulunarak, söz konusu yatırımları kısa süre sonra hizmete alacaklarını müjdeledi.
Başkan Osman Zolan’dan 19 Mayıs mesajı 2018-05-18
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Aziz milletimizin yedi düvele karşı verdiği savaşta Denizlimiz de Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin 15 Mayıs 1919’da verdiği fetva ile en ön saflarda yerini almıştır" dedi.