Ağustos Ayı Meclis Gündemi 2019-08-09
Büyükşehir Belediye Meclisimizin Ağustos ayı toplantısı 16 Ağustos 2019 Cuma günü saat: 16.00’da Belediye Meclis Salonunda yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
Otobüsler bayramda 2 gün ücretsiz 2019-08-08
Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların mezarlık, akraba ve dost ziyaretlerinde zorluk çekmemesi için Kurban Bayramı'nın ilk 2 günü belediye otobüslerini ücretsiz yaptı.
Geleneksel bayramlaşmaya davet 2019-08-08
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm hemşehrilerini Arefe Günü (10 Ağustos 2019 Cumartesi) saat 14.00'da düzenlenecek geleneksel bayramlaşma programına davet etti.
Başkan Osman Zolan Bozkurt'ta, Büyükşehir ekipleri deprem bölgesinde 2019-08-08
Bozkurt'ta meydana gelen depremin ilk dakikalarından itibaren Denizli Büyükşehir Belediyesinin ilgili tüm ekipleri ilçeye sevk edildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçeye giderek incelemelerde bulundu, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
"Yeni zafer ve başarılara imza atacağız" 2019-08-07
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Spor Toto Süper Lig'de Yukatel Denizlispor'un maçlarına ev sahipliği yapacak Denizli Atatürk Stadyumu’nu inceledi. Denizlispor'un yeni sezonda da yeni zafer ve başarılara imza atacağına inandığını kaydeden Başkan Osman Zolan, yeşil-siyahlı ekibe başarılar diledi.
Denizli İklim Değişikliği Eylem Planı yayınlandı 2019-08-06
Denizli Büyükşehir Belediyesinin, çevresel sorunların başında gelen iklim değişikliğine karşı hayata geçirdiği İklim Değişikliği Eylem Planı Türkçe ve İngilizce olarak yayınlandı. Planın Denizli’nin iklim değişikliği ile mücadelesinde bir mihenk taşı olacağı vurgulandı.
Yaz Konserlerinde muhteşem final 2019-08-05
Denizli Büyükşehir Belediyesinin yaz boyunca İncilipınar ve Adalet Parkı’nda düzenlediği yaz konserlerinin finali Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarının düzenlediği muhteşem konserler ile son buldu.
BAŞKAN OSMAN ZOLAN: HİZMET DESTANLARI YAZMAYA DEVAM EDECEĞİZ 2019-08-03
Büyükşehir ile birlikte Çameli ilçesinde kadim sorunların çözüldüğüne dikkati çeken Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Çamelimizde hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz" dedi.
Büyükşehir'in kültür ve sanata desteği sürüyor 2019-08-02
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Nihat Kömürcüoğlu Kültür Sanat Turizm ve Tanıtım Vakfı işbirliği ile bu yıl 9.’ncusu düzenlenen Taş Heykel Kolonisi sona erdi. Birbirinden güzel eserlerin görücüye çıktığı koloni, sanatseverler tarafından tam not aldı.
Büyükşehir DESKİ’ye 2 önemli sistem belgesi 2019-08-02
Türkiye'de 6 sistem belgesine sahip ilk ve tek belediye unvanı alarak bir ilke imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi, hizmetteki kalite tescilini Büyükşehir DESKİ Genel Müdürlüğü’nde de gösteriyor. Büyükşehir DESKİ, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgesi almaya hak kazandı.