Büyükşehir İtfaiyeden hayati uyarılar 2019-06-13
Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi, yaz mevsimine girilmesiyle birlikte yaşanabilecek anız yangınları ile serinlemek için girilen gölet, baraj, sulama ve yangın söndürme havuzlarındaki boğulma vakaları konusunda vatandaşları uyardı.
Büyükşehir otobüsleri üniversite sınavına gireceklere ücretsiz 2019-06-13
Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri 15-16 Haziran tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) gireceklere ve sınav görevlilerine ücretsiz olacak.
İklim Hareketi için Değişime Güç Ver Projesi tamamlandı 2019-06-13
Denizli Büyükşehir Belediyesinin, çevresel sorunların başında gelen iklim değişikliğine karşı 2 yıl önce başlattığı "İklim Hareketi İçin Değişime Güç Ver" projesi tamamlandı. Tamamlanan iklim eylem planı ile 2030 yılı itibari ile Denizli’deki sera gazı salımlarında yüzde 21 azaltım hedefleniyor.
Kent Konseyi’nde seçim heyecanı 2019-06-12
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, 20 Haziran 2019 Perşembe günü gerçekleştireceği Genel Kurul ile yeni dönem Kent Konseyi Yürütme Kurulu ve Başkanını seçecek.
1470 kursiyerden 3735 eser 2019-06-12
Denizli Büyükşehir Belediyesinin açtığı ücretsiz kurslarda eğitim gören 1470 kursiyerin el emeği göz nuru 3735 eseri büyük bir sergi ile beğeniye sunulacak. Tüm Denizlilerin davetli olduğu karma sergi 13 Haziran Perşembe günü saat 15.00’te Valilik karşısındaki eski Sümerbank binasında açılacak.
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları 2019-06-12
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları
Büyükşehir Tiyatrosuna 2 ödül 2019-06-11
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü, 2. Özdemir Nutku Tiyatro Ödülleri kapsamında 2 ödül alarak Denizli'yi gururlandırdı.
Büyükşehir İtfaiye'den bayram mesaisi 2019-06-10
Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri 9 günlük Ramazan Bayramı tatili boyunca yoğun bir mesai geçirdi. Denizli'nin 52 ayrı noktasında 24 saat nöbet tutan itfaiye ekipleri 9 günde 383 olaya müdahale etti.
Dünya Çevre Haftası kutlanıyor 2019-06-10
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Dünya Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında binlerce fesleğen dağıttı. Öğrencilerin çevre konusunda hazırladığı gösteriler tam puan alırken Büyükşehirin “Dünyamızın Pili Bitmesin” sloganıyla başlattığı kampanyaya destek olan okullara ödülleri verildi.