Ahilik Kültürü Yaşatılıyor 2019-09-17
Selçuklu döneminden günümüze kadar uzanan Ahilik geleneği ve Ahilik Teşkilatı'nın yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla düzenlenen programlara Bayramyeri Meydanı'nda devam edildi.
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları 2019-09-16
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları
Ahilik Kültürü Haftası kutlamaları başladı 2019-09-16
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği işbirliğinde "Denizli'de Ticaretin Derin Kökleri: Ahilik Paneli ve Son Ahiler Fotoğraf Sergisinin açılışı yapıldı.
Sümer ve Eskihisar'da Su Kesintisi 2019-09-15
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğünün içme suyu iletim hatları üzerinde yapacağı çalışmalar nedeniyle 17 Eylül'de Sümer ve Eskihisar'da su kesintisi yapılacaktır.
Binlerce Denizlili Büyükşehir'in aşure hayrında buluştu 2019-09-13
Denizli Büyükşehir Belediyesi, her yıl geleneksel olarak Muharrem ayında düzenlediği aşure hayrı geleneğini değiştirmedi. Aşurenin çok farklı şeylerin bir araya geldiğinde güzelliklerin ortaya çıkabileceğini gösteren bir lezzet olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, "Aşure, kardeşliktir, sevgidir, birlik ve beraberliktir" dedi.
İşyeri Kiralama İhale İlanı 2019-09-13
Mülkiyeti Belediyemize ait olan işyerleri, Denizli Büyükşehir Belediye Encümeni tarafından açık artırma suretiyle yapılacak ihale ile kiraya verilecektir.
Büyükşehir’den Yörük Toyu 2019-09-12
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Yörük kültürünün gelecek nesillere aktarılarak yaşatılmasına katkı koymak amacıyla 22 Eylül Pazar günü Yörük Toyu düzenliyor. Temsili olarak Yörük göçü ve Yörük düğününün canlandırılacağı programa tüm vatandaşların davetli olduğu belirtildi.
Büyükşehir DESKİ, 4 mahallenin daha su sıkıntısını çözdü 2019-09-12
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Bekilli İlçesinin Kutlubey, Deşdemir, Çamköy, Köselli Mahallelerinde başlattığı alt yapı çalışmasını tamamladı. Proje ile kuraklıktan dolayı 4 mahallede yaşanan su sıkıntısına son verildi.