Milyonlar Denizli'yi izledi 2019-10-07
Dünyaca ünlü müzisyen ve program yapımcısı Ayhan Sicimoğlu’nun Denizli’de yaptığı “Ayhan Sicimoğlu ile Renkler” programı milyonları ekran başına topladı. Denizli’nin eşsiz güzellikleri, Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı yatırımlar ve yöreye özgü tatların tanıtıldığı programda efe kıyafeti giyip zeybek oynayan Sicimoğlu, "Bu nasıl cennet, bu nasıl memleket" diyerek Denizli'ye olan hayranlığını dile getirdi.
Büyükşehir Konservatuarı'nda yeni dönem, rekorla başladı 2019-10-05
Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı 2019-2020 eğitim dönemine 1.750 kursiyer ile "Merhaba" dedi. Yeni döneme rekor kursiyer sayısı ile başlayan konservatuarın açılış programına katılan Başkan Osman Zolan, bağlamadan kemana, piyanodan uda kadar 12 enstrüman dalında eğitim vereceklerini belirterek, 4 ayrı da koronun bulunduğunu söyledi.
Büyükşehirle Tiyatro sezona hızlı başlıyor 2019-10-04
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Ekim ayı oyun programını açıkladı. Aldığı ödüllerle ve birbirinden güzel oyunlarıyla ses getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Genç Denizli Tiyatro Kulübü, ekim ayı içerisinde 8 farklı oyunu sanatseverler ile buluşturacak.
Büyükşehir sağlık çalışanlarından örnek davranış 2019-10-03
Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'ne bağlı hizmet veren hasta nakil ambulansının sağlık çalışanları, göreve gittiği sırada meydana gelen kazada yaralanan gence ilk müdahalesini yaptı.
Büyükşehir'den öğrenim yardımı almak isteyenlere son gün uyarısı 2019-10-02
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2019-2020 eğitim-öğretim yılında lise ve dengi okullar düzeyinde eğitim gören öğrencilere yönelik yapacağı öğrenim yardımı müracaatları 4 Ekim 2019 Cuma günü sona eriyor.
Online dolum ile daha kolay ulaşım 2019-10-02
2 ayda 30 bin yolcu online yükleme yaptı Denizli Büyükşehir Belediyesinin, yaklaşık 2 ay önce başlattığı "Denizli Kart"ların kredi kartı veya banka kartı kullanılarak online yüklemesini 30 bine yakın vatandaş kullandı. Uygulama ile vatandaşlar ulaşımda büyük kolaylık sağladı.
Büyükşehir Tiyatrosu perdelerini açtı 2019-09-30
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu 2019-2020 sezonunu yoğun bir katılım ile açtı. Usta oyuncu Pervin Ünalp’in yazıp yönettiği Geç Kalanlar adlı oyun, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Fatma Yıldız Salonu’nda tiyatroseverler ile buluştu.
Büyükşehir'den hareketli yaşama destek 2019-09-29
Açık Sokaklar Günü yoğun bir katılım ile gerçekleşti Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Valiliği ve DİDER’in düzenlediği, Açık Sokaklar Günü etkinliği yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, amaçlarının geçmişte olduğu gibi teknolojik anlamdaki bağımlılıkları azaltarak sağlıklı kalabilmek adına hareketli yaşamı teşvik etmek olduğunu ifade etti.
Evde Bakım ve Sağlık Merkezi yüzleri güldürmeye devam ediyor 2019-09-28
“Denizli'de kimse sahipsiz kalmayacak” anlayışıyla 2017’den bu yana kentin 19 ilçesi, 622 mahallesinde hizmet veren Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi, bugüne kadar yalnız yaşayan, yaşlı, engelli ve yatalak 21 bin kişiye ulaşarak evde bakım ve sağlık hizmeti verdi. Binlerce ihtiyaç sahibini rutin aralıklarla 383 bin kez ziyaret ederek dertlerine derman olan Büyükşehir Belediyesi kimsesizlerin kimsesi olmaya devam ediyor.