Akıllı kavşaklarla trafik daha hızlı ve güvenli 2019-08-16
Denizli Büyükşehir Belediyesi, akıllı kavşaklarla trafiği daha hızlı ve güvenli hale getirmeye devam ediyor. Ali Dartanel Caddesi üzerinde 2 kavşakta düzenleme yapan Büyükşehir Belediyesi bölgede yaşanan trafik sorununu çözdü.
Büyükşehir Tiyatrosu'na 3 ödül daha 2019-08-15
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, her yıl düzenlenen Ege Direklerarası Seyirci Ödülleri kapsamında en iyi prodüksiyon, en iyi yönetmen ve en iyi kadın oyuncu dallarında 3 ödül alarak Denizli'yi gururlandırdı.
Başkan Osman Zolan’dan AK Parti kuruluş yıldönümü mesajı 2019-08-13
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan AK Parti’nin 18’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Osman Zolan, "14 Ağustos 2001'de çıkılan bu kutlu yolculukta, sayısız hizmet ve yenilikle ülkemize çağ atlatan partimizin 18. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun" dedi.
Büyükşehir, can güvenliği riski taşıyan binalara müdahale ediyor 2019-08-10
Bozkurt'ta yaşanan depremin ilk dakikalarından itibaren tüm ekiplerini bölgeye sevk eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un talimatı üzerine ağır hasar alan Tutluca Merkez Cami’ni yıkarak vatandaşların can güvenliğini sağladı. Tutluca Asfalt Cami'nin minare külahı ise düşme riskine karşı vinçle indirildi.
Denizli'de bayramlaşma geleneği değişmedi 2019-08-10
Denizlililer, her bayram olduğu gibi gelenekselleşen bayramlaşma programında yine 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda buluştu.
Büyükşehir'den deprem seferberliği 2019-08-09
Bozkurt'ta yaşanan depremin ilk dakikalarından itibaren tüm ekiplerini bölgeye sevk eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları yalnız bırakmadı. Bölgede arama kurtarma faaliyetlerini tamamlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri deprem bölgesinde geçici barınma için çadır kurulumu, aydınlatma, gıda, temiz su ve çeşitli ikramlar için seferber oldu.
Büyükşehir bayramda 24 saat nöbette 2019-08-09
Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların rahat ve huzur içinde bayram tatilini geçirebilmeleri için tüm bayram tedbirlerini aldı. Büyükşehir ekipleri başta İtfaiye ve Zabıta Dairesi Başkanlığı olmak üzere, birçok birimde vatandaşların huzuru için 24 saat nöbette olacak.
Başkan Osman Zolan’dan Kurban Bayramı mesajı 2019-08-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Bayramların, sevginin, vefanın, fedakarlığın ve merhamet duygularının pekiştiği özel günler olduğunu belirten Başkan Osman Zolan, “Bayram aynı zamanda gönülleri kazanma ibadetidir” dedi