"15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız" 2018-07-16
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıldönümünde yine meydanlara akın eden Denizlililer, aynı ruh ve heyecanla 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda toplandı. Milli iradeye olan bağlılıklarını haykıran binlerce vatandaş "15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız" sloganları ile o karanlık gecenin 2. yıldönümünde de nöbet tuttu.
15 Temmuz'da yaşadıklarını kaleme aldılar 2018-07-16
İhanet çetesi FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’da gerçekleştirdiği hain darbe girişiminin 2. yıldönümünde de meydanları dolduran vatandaşlar, Denizli Büyükşehir Belediyesinin hazırladığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Hatıra Defteri'ne bir kez daha o karanlık gecede yaşadıklarını anlattı.
15 Temmuz destanı fotoğraflarla anlatıldı 2018-07-15
Denizli Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz destanının fotoğraflarla anlatıldığı “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergisi” düzenledi.
Pınarkent’te Su Kesintisi 2018-07-15
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün içme suyu hat bağlantı çalışması nedeniyle 16-17 Temmuz'da Pınarkent Mahallesi’nde planlı su kesintisi yapılacaktır.
Büyükşehir otobüsleri 15 Temmuz’a özel ücretsiz 2018-07-14
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında 15 Temmuz 2018 Pazar günü belediye otobüslerini ücretsiz yaptı.
"Türk milletinde kahramanlar tükenmez" 2018-07-13
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla anma mesajı yayımladı. 15 Temmuz şehitlerini saygı, minnet ve şükranla anan Başkan Osman Zolan, “Türk milletinde kahramanlar tükenmez, varoluşumuzdan bu yana bağımsızlığımıza kim göz koyduysa gereken cevabı almıştır” dedi.
Büyükşehir, Denizli'nin gürültü haritasını çıkarıyor 2018-07-13
Denizli’nin daha sağlıklı ve yaşanabilir bir kent olması için çalışmalarını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi kentin stratejik gürültü haritalarının hazırlanması çalışmalarına başladı.