Denizli'nin iklim eylem planına farkındalık eğitimi 2018-05-21
Gelecek nesillere daha temiz ve sağlıklı bir dünya bırakabilmek için bir süre önce İklim Hareketi İçin Değişime Güç Ver projesi başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda çalışanlarına “İklim Değişikliği ile Mücadele Konusunda Küresel ve Ulusal Politikalar” konulu farkındalık eğitimi düzenledi.
İftar buluşmaları Kayıhan’da 2018-05-21
Denizli Büyükşehir Belediyesinin iftar sofrası geleneği Kayıhan Mahallesi'nde kuruldu.
60 BİN ÇOCUK GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ 2018-05-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen Türkiye’nin en büyük çocuk şenliğinde 60 bin çocuk gönüllerince eğlendi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocukları sanal dünyadan uzaklaştırarak geleneksel oyunlar ve gerçek arkadaşlarla buluşturduklarını söyledi.
8. Taş Heykel Kolonisi başladı 2018-05-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Kömürcüoğlu Mermer tarafından bu yıl 8'ncisi düzenlenen, Kömürcüoğlu Uluslararası Taş Heykel Kolonisi başladı. 5 farklı ülkeden 6 heykeltraşın yer aldığı koloni 21 Haziran'da sona erecek.
Akkonak'ta iftar bereketi 2018-05-20
Denizli Büyükşehir Belediyesinin iftar sofrası geleneği Akkonak Mahallesi'nde kuruldu. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katıldığı iftarda binlerce Denizlili aynı sofrada buluştu.
Selçukbey'de Su Kesintisi 2018-05-20
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün içme suyu hat bağlantısı nedeniyle 22 Mayıs'ta Selçukbey Mahallesi 739 ve 732 sokaklarda planlı su kesintisi yapılacaktır.
Gönül Sofrası Aktepe’de kuruldu 2018-05-19
Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı boyunca her gün bir mahallede düzenlediği iftar sofrası Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla Aktepe Mahallesi'nde kuruldu.
Yılların trafik çilesi Büyükşehir ile sona erdi 2018-05-19
Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentin kanayan yarası haline gelen Dumlupınar ve Lise caddelerinin kesişimindeki trafik sorununu kavşak düzenlemesiyle çözdü. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, trafiğin en sorunlu noktalarından birinde gerçekleştirilen çalışmayla kronikleşmiş bir sorunu daha çözdüklerini söyledi.