Denizli'de bayramlaşma geleneği değişmedi 2017-08-31
Denizlililer, her bayram olduğu gibi gelenekselleşen bayramlaşma programında yine 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda buluştu.
Ulus Bulvarı tamamlanıyor 2017-08-31
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kurban Bayramı'na kadar çift yönlü trafiğe açılması planlanan Ulus Bulvarı'nda incelemede bulundu.
Başkan Zolan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı 2017-08-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ağustos'un kadim Türk milletinin zafer ayı olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, Türk milletinin 95 yıl önce Dumlupınar'da gösterdiği destansı mücadele ve bağımsızlık ruhunu asla kaybetmeyeceğini söyledi.
Kurban Bayramı'nda otobüsler ilk 2 gün ücretsiz 2017-08-28
Kurban Bayramı tedbirlerini alan Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların mezarlık, akraba ve dost ziyaretlerinde zorluk çekmemesi için bayramın ilk 2 günü belediye otobüslerini ücretsiz yaptı.
Genç mimarların projeleri görücüye çıktı 2017-08-28
Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğini yaptığı ve bu yıl 11'incisi düzenlenen Peyzaj Mimarları Odası Genç Kampı'nda ortaya çıkan projeler sergilendi. Sergilenen projeleri tek tek inceleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı OSman Zolan, genç peyzaj mimarlarına başarılar diledi.
Demokrasi şehitleri için ringe çıktılar 2017-08-27
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin, 15 Temmuz hain darbe kalkışması sırasında şehit olan kahramanlar anısına düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anma Taekwondo Turnuvası yapıldı. Genel klasmanda Denizli'nin lider olduğu turnuvaya 9 ilden yaklaşık 250 sporcu katıldı.
Başkan Osman Zolan'dan geleneksel bayramlaşmaya davet 2017-08-27
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm Denizlilileri arife günü (31 Ağustos Perşembe) 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda saat 13.00'de düzenlenecek geleneksel bayramlaşma programına davet etti.
Projelerini Başkan Osman Zolan'a sundular 2017-08-25
Genç mimarlardan Denizli'ye özel projeler... Denizli Büyükşehir Belediyesi, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası tarafından hayata geçirilen ve bu yıl 11'incisi düzenlenen "Peyzaj Mimarları Odası Genç Kampı" projesine ev sahipliği yapıyor. Kamp kapsamında 16 üniversiteden 40 öğrenci, Bayramyeri, Lise Caddesi aksında yaptıkları peyzaj projelerini Başkan Osman Zolan’a sundu.
Büyükşehir DESKİ'den vezne duyurusu 2017-08-25
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün merkez otogar ile ilçe vezneleri 28-29 Ağustos'ta tam gün 31 Ağustos'ta ise yarım gün hizmet verecek.
Gençlik Kampı sona erdi 2017-08-25
Başkan Osman Zolan'dan Gençlik Kampı'na ziyaret...Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Gençlik Kampı sona erdi. Gençlik Kampı'nın finaline katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 13 etapta tamamlanan kampa yüzlerce öğrencinin katıldığını, gençlerin aldıkları eğitim ve sosyal aktivitelerle yaz tatilini daha verimli geçirdiğini söyledi.