En renkli Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası 2018-05-11
Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası nedeniyle düzenlenen programda Denizli Büyükşehir Belediyesinin standına gelerek alkol simülatör gözlüğü ile penaltı atışı yapanlar ve düz çizgide yürümeye çalışanlar renkli görüntülere sahne oldu.
Başkan Zolan’dan Anneler Günü mesajı 2018-05-11
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tüm annelerin Anneler Gününü kutlayan Başkan Osman Zolan, “Cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan bir dine mensup olarak, bizleri dünyaya getiren annelerimiz için ne yapsak azdır " dedi.
Tiyatronun kalbi Denizli'de atıyor 2018-05-10
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl 32'ncisini düzenlediği Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali, tüm hızıyla sürüyor. 24 tiyatro grubunun katıldığı festival tüm hızıyla devam ederken, birbirinden değerli oyuncuların katılımıyla gerçekleşen atölye çalışmalarına tiyatro severler yoğun ilgi gösteriyor.
Büyükşehirden yeni bir yaşam merkezi daha 2018-05-10
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kentin sosyal ve kültürel hayatına yeni bir nefes getirdiği, içerisinde sosyal, kültürel ve spor faaliyetlerinin yapıldığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla hizmete açıldı.
Acıpayam, kapalı yüzme havuzuna kavuştu 2018-05-10
Denizli Büyükşehir Belediyesinin il merkezi ve 4 ilçeye kazandıracağı toplam 7 kapalı yüzme havuzu projesinden biri olan Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete açıldı.