Başkan Osman Zolan’a ASKON’dan ziyaret 2018-11-09
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Denizli Şube Başkanı Uğur Küçük ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Başkan Osman Zolan’dan 10 Kasım mesajı 2018-11-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Osman Zolan mesajında “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet, hasret ve saygıyla anıyoruz” dedi.
Büyükşehir’den Atatürk'ü Anma Programı 2018-11-08
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümü dolayısıyla Denizli Büyükşehir Belediyesi, anma programı düzenleyecek. PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek anma programında Türk Sanat Müziği Korosu, Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirecek.
Turizmcilerden Başkan Zolan’a teşekkür 2018-11-08
Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde Denizli tarihindeki en büyük reklam kampanyası ‘Denizli Seni Çağırıyor’a imza atan Başkan Osman Zolan’a teşekkür eden DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, “Çalışmalarınızla Denizli’yi her alanda tanıtıyorsunuz, her fırsatta bizlere destek olduğunuz için çok teşekkür ederiz” dedi.
Büyükşehir’den Serinhisar’a örnek tesis 2018-11-07
Serinhisar ilçesinin modern bir sosyal ve kültürel tesise kavuşması amacıyla Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi tamamlandı. 1150 metrekare oturma alanı bulunan tesiste kafeterya, atölyeler, işyerleri, ofisler, spor salonları ve çok amaçlı salon yer alıyor.
Büyükşehir kömür denetimlerine başladı 2018-11-07
Daha temiz ve yaşanılabilir bir kent için çalışmalarını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, kış mevsiminin gelmesi ile birlikte ısınmadan kaynaklanan soba ve kaloriferlerin neden olduğu hava kirliliğini önlemek için kömür satış noktalarında denetimlere başladı.
Gençlik Meclisi’nden AB fırsatları eğitimi 2018-11-06
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen etkinlik ile gençlere ücretsiz Avrupa Birliği (AB) fırsatları ve Avrupa gönüllülük hizmetleri kapsamında bilgiler verildi.
Büyükşehir Tiyatrosu bir tık uzağınızda 2018-11-06
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, oyunlarını ve programlarını takip etmek isteyen sanatseverler için yeni bir internet sitesi ile merhaba dedi. Sanatseverler sahnelenecek oyunlar hakkında detaylı bilgiye ulaşabileceği gibi, diledikleri oyunu seçerek rezervasyon işlemlerini uzaktan internet erişimi ile gerçekleştirebilecek.
Başkan Osman Zolan’la Halk Günü'ne yoğun ilgi 2018-11-06
Ağustos 2015’den bu yana her ayın ilk salı günü Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın vatandaşlarla bir araya geldiği Halk Günü Kasım ayı buluşması Denizlililerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.
Büyükşehir'den minibüs şoförlerine trafik eğitimi 2018-11-05
Denizli Büyükşehir Belediyesinin şehir içi minibüs hattı şoförlerine yönelik verdiği trafik eğitimleri devam ediyor.