Honaz'da su kesintisi 2017-09-10
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün alt yapı çalışmaları dolayısıyla, 11 Eylül 2017'de Honaz ilçesinin Cumhuriyet, Hürriyet ve Afşinbey mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacaktır.
Kiralama İhale İlanı 2017-09-08
Denizli İli, Pamukkale İlçesi Topraklık Mahallesi İzmir Bulvarı No:41 adresinde bulunan ve mülkiyeti Belediyemize ait olan Saraylar Mahallesi 3409 ada 112 no.lu parsel üzerindeki Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali Tesisi (Peronların İşletmesi ve giriş-çıkışlar hariçtir) 3 yıl süreli olarak kiraya verilecektir.
Yıkım İşi İhale İlanı 2017-09-08
İlimiz Pamukkale İlçesi Deliktaş Mahallesinde 4360 Ada 1 parsel, 4361 ada 2 parsel, 4362 ada 1 parsel ve 4363 ada 1 parsellerde bulunan 653 adet bağımsız bölümden oluşan toplam 51.868,11 m2 alanlı Üçgen Çarşısı binalarının enkazından çıkacak hurda karşılığı yıkımı işi ihale edilecektir.
Kiralama İhale İlanı 2017-09-08
Mülkiyeti Belediyemize ait olan işyerleri, Denizli Büyükşehir Belediye Encümeni tarafından 2886 sayılı Yasanın 45.maddesi uyarınca açık artırma suretiyle yapılacak ihale ile kiraya verilecektir.
Büyükşehir çalışıyor Honaz kazanıyor 2017-09-08
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Honaz ilçesinde Büyükşehir Belediyesinin tamamladığı ve yapımını sürdürdüğü projeleri inceledi. Alt yapıdan, kilit parke taşına, sıcak asfalttan otogar ve kapalı yüzme havuzuna kadar şantiye alanını andıran Honaz'a yapılan yatırımlar için teşekkür eden Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, ilçede saymakla bitiremeyecekleri bir çok projenin hayata geçtiğini söyledi.
Büyükşehir’den bir otobüs terminali de Çal’a 2017-09-07
Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilçelere kazandırdığı modern terminal binası yatırımlarına devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi, Honaz ve Çameli'nin ardından Çal ilçesine de otogar kazandırmak için çalışma başlattı.
Zabıta Teşkilatı 191 yaşında 2017-09-07
Zabıta teşkilatının 191. kuruluş yıldönümü nedeniyle Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı personeli, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Zabıta teşkilatındaki personelin gece gündüz demeden çalıştığını belirten Başkan Zolan, “Sizler bizim gözümüz kulağımızsınız” dedi.
BÜYÜKŞEHİR YETENEK AVINDA 2017-09-06
Büyükşehir Konservatuar kayıtları başladı... Denizli Büyükşehir Belediyesi, kış dönemi konservatuar ön kayıtları başladı. 5-30 Eylül tarihleri arasında yapılacak Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı'nda bu dönem 17 farklı dalda yüzlerce kişiye ücretsiz eğitim verilecek.
Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuz'nda sona gelindi 2017-09-06
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kent merkezi ve 4 ilçede yapılacağını açıkladığı 7 yüzme havuzundan birisi olan Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuzu'nda sona gelindi. Kaba inşaatı tamamlanıp tesisat işlerine başlanan 3835 metrekare kapalı alana sahip tesis kısa sürede Denizli'ye kazandırılacak.
BÜYÜKŞEHİR İLE TARİHE YOLCULUK BAŞLIYOR 2017-09-06
Büyükşehir, Çanakkale ve Bursa’ya götürüyor...Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki 50-75 yaş arası vatandaşları Çanakkale ve Bursa’ya götürüyor. Ücretsiz olarak düzenlenecek tarihi ve kültürel gezi için başvurular www.denizli.bel.tr ile sosyal etkinlik merkezlerinden yapılabilecek.