BÜYÜKŞEHİR’DEN ULAŞIMDA DEV BİR HAMLE DAHA 2018-04-04
Denizli'de ulaşım sorununu tarihe gömecek yatırımlarını tek tek hizmete sokan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Sanayi Bağlantı Köprüsü'nü tamamlayarak trafiğe açtı.
Yazarlara yoğun ilgi 2018-04-04
Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Ege’nin en büyük kitap fuarı birbirinden değerli yazarların katılımıyla devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Fuarı 5. gününde tarihçi, akademisyen ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı ile ünlü sunucu ve yazar Saba Tümer’i ağırladı.
Mobilya Malzemeleri, Kedi Kafesleri ve Kedi Evleri İç Mekan Malzemeleri ve Dolaplı Tezgah Satın Alınacaktır 2018-04-04
Mobilya Malzemeleri, Kedi Kafesleri ve Kedi Evleri İç Mekan Malzemeleri ve Dolaplı Tezgah Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
BÜYÜKŞEHİR’DEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DEV DESTEK 2018-04-04
Amatör sporlara verdiği destekle geleceğin yeteneklerinin gelişmesine büyük katkı koyan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na bağlı Denizli genelindeki 107 spor kulübüne 1 milyon 100 bin TL maddi destek verdi. "Güçlü bir Türkiye için daha sağlıklı nesiller için bu bedeli seve seve, gözümüz arkada kalmadan vereceğiz" diyen Başkan Osman Zolan, "Bizim sevdamız gençliğimiz" diyerek gelecek nesillere verdiği önemi bir kez daha gösterdi.
Çocuklar kitapla buluşuyor 2018-04-03
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl ikincisini düzenlediği Ege’nin en büyük kitap fuarı her gün binlerce öğrenciyi ağırlıyor. Kitap fuarına gelen öğrencilerle bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, burada çocukları ve gençleri görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.
Pamukkale'ye Büyükşehir eli değdi 2018-04-03
Denizli Büyükşehir Belediyesi, turizm cenneti Pamukkale'ye yakışmayan Kadı Deresi'ni ıslah ederek yenilenen yüzüyle hizmete sundu. Kadı Deresi Islahı ve Çevre Düzenlemesi projesini tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 21.100 metrekare alanda yapısal ve bitkisel düzenleme yaptı.
3 GÜNDE 65.000 ZİYARETÇİ 2018-04-02
Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Ege’nin en büyük kitap fuarı ilk 3 günde 65 bin ziyaretçisini ağırladı. Özellikle hafta sonu onbinlerce vatandaşı konuk eden Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Fuarı'na katılan Türkiye'nin en ünlü yazarları dev organizasyon için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti.
Tarihe yolculukta hedef 18.000 kişi 2018-04-02
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 50-75 yaş arası vatandaşlar için düzenlediği Bursa-Çanakkale gezisinde ilk kafile 10 otobüsle yola çıktı. Bu yıl Denizli genelinde 18.000 kişinin yararlanacağı kültür turuna katılan ilk kafileyi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, uğurladı.