Şampiyondan Başkan Osman Zolan’a ziyaret 2018-07-27
71. Balkan Büyükler Atletizm Şampiyonasında Balkan Şampiyonu olan Denizlili milli atlet Alperen Acet, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Denizli Yaz Konserleri ile müziğe doyacak 2018-07-26
Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Yaz Konserleri programlarında İncilipınar ve Adalet Parkı’nda birbirinden değerli müzisyen ve sanatçılarla, Denizlililer buluşmaya devam ediyor.
Çivril, kapalı yüzme havuzu hizmete girdi 2018-07-25
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede hayata geçirdiği 7 kapalı yüzme havuzundan biri olan Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, hizmet vermeye başladı.
Karahasanlı, Yenişafak ve Hacıeyüplü’de su kesintisi 2018-07-25
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün içme suyu hat bağlantı çalışması nedeniyle 26 Temmuz'da Karahasanlı, Yenişafak ve Hacıeyüplü mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacaktır.
Büyükşehir, Asri Mezarlık Kompleksi’ni tamamladı 2018-07-24
Vatandaşların en acılı günlerinde de yanlarında olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce başladığı Asri Mezarlık Kompleksi'ni tamamladı. 2 bin metrekare alan içerisinde kurulan modern kompleks Denizlililere hizmet vermeye başladı.
Yaz Konserleri'ne Barış Manço şarkıları damga vurdu 2018-07-23
Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Yaz Konserleri programında solist Mehmet Bacaklı ve Grup Anadolu, unutulmaz sanatçı Barış Manço'nun birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Manço'nun unutulmaz bir sanatçı olduğunu vurguladı.
Başkan Osman Zolan'dan 24 Temmuz Basın Bayramı mesajı 2018-07-23
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk basınında sansürün kaldırılmasının 110. yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Osman Zolan, “Mesai kavramı gözetmeden, gece gündüz halkın doğru haber alma özgürlüğü için çalışan basın, demokrasimizin en önemli güvencelerindendir” dedi.
BASİAD’dan Başkan Osman Zolan’a ziyaret 2018-07-21
Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Arpacı ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.