Başkan Osman Zolan’dan 19 Mayıs mesajı 2018-05-18
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Aziz milletimizin yedi düvele karşı verdiği savaşta Denizlimiz de Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin 15 Mayıs 1919’da verdiği fetva ile en ön saflarda yerini almıştır" dedi.
Çamlık Bulvarı trafiğe açıldı 2018-05-18
Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce alt yapısını tamamladığı Çamlık Bulvarı'nı asfaltlayarak trafiğe açtı.
İş İstasyonu Masaüstü Bilgisayar, Monitör ve Çizici Alımı 2018-05-18
İş İstasyonu Masaüstü Bilgisayar, Monitör ve Çizici Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Büyükşehir iftar çadırı ilk gün binleri ağırladı 2018-05-17
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 11 ayın sultanı ramazan ayında kurduğu iftar çadırı geleneği bu yıl da devam ediyor. Her yıl ramazanın ilk günü iftar çadırında vatandaşlarla birlikte olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, binlerce vatandaş ile aynı sofrayı paylaştı.
Büyükşehir’den sınav kaygısı semineri 2018-05-17
Denizli Büyükşehir Belediyesi, "Sınav Kaygısı ve Ailenin Rolü" konulu seminer düzenlendi. Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Uzmanı Dr. Figen Şen Kösem tarafından verilen seminerde, sınav kaygısını aşmanın yolları anlatıldı.
Büyükşehir'de masa tenisi turnuvası heyecanı 2018-05-17
Denizli Büyükşehir Belediyesi, geleneksel hale getirdiği masa tenisi turnuvasının bu yıl 4'üncüsünü düzenledi. Turnuvaya 26 daire başkanlığından 104 personel katıldı.
15 Mayıs ruhu 99 yıl sonra yeniden yaşandı 2018-05-16
15 Mayıs 1919'da Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin Denizli'de milli mücadele ateşini yaktığı gün, 99 yıl sonra yeniden canlandırıldı. Binlerce Denizlili ellerinde Türk bayrakları ile 99 yıl önce olduğu gibi Bayramyeri Meydanı'na kadar yürüyerek, bu vatan için can verenleri yad etti.
BÜYÜKŞEHİR'DEN YÜZ YILIN ULAŞIM PROJESİ 2018-05-16
Denizli'de hayata geçirdiği ulaşım projeleri ile kent trafiğini büyük ölçüde rahatlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, geleceğe damga vuracak yeni çevre yolu projesini açıkladı. İzmir Karayolu'nu Antalya Karayolu'na bağlayacak yaklaşık 25 kilometrelik projede, yeni bir askeri yol ile Çamlık Mevkii'nde ağaçların zarar görmemesi için yapılacak 1 km'lik tünel bulunuyor. Yaptıkları projelerle kent trafiğini rahatlattıklarını ancak şehri geleceğe hazırlamak için yeni çevre yolu yapılması gerektiğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Denizlimizin geleceğini planlıyoruz" dedi.
DENİZLİ'DEN ÇİN'E ALT YAPI HATTI 2018-05-15
2014 yılından itibaren Denizli'de yaptıkları içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının toplam uzunluğunun Çin'e kadar uzandığını açıklayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli merkezde alt yapı hamlesini yapmasalardı kentin bugün susuzluktan kırılacağını vurgulayarak, alt yapıda geldikleri noktayı rakamlarla açıkladı.