4. Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçları açıklandı 2018-11-16
Denizli il sınırları içindeki parklar, göller, antik kentler ile kentin eski meslekleri ve kent merkezindeki yaşamı anlatan binlerce karenin yarıştığı Denizli Büyükşehir Belediyesi 4. Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçları açıklandı.
EVDE SAĞLIK, 1 YAŞINDA 2018-11-16
“Denizli'de kimse sahipsiz kalmayacak” sloganıyla faaliyete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'nin sağlık ve hasta nakil birimi 1 yaşına bastı. Merkezin sağlık birimi 1 yılda 5 binden fazla vatandaşın imdadına koşarken, hasta nakil ve sağlık alanında bugüne kadar 104 bin 201 kez hizmet verdi.
Gümüşsu Şelalesi’nde sona doğru 2018-11-15
Denizli Büyükşehir Belediyesi, doğa harikası Gümüşsu Şelalesi’nde düzenleme çalışmalarında sona yaklaştı. Çivril ve Denizli'nin önemli değerlerinden biri olan Gümüşsu Şelalesi’ni Denizli turizmine kazandıracaklarını ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizlimiz 4 mevsim turizmin merkezi olacak” dedi.
Denizli Tabib Odası’ndan Başkan Osman Zolan’a ziyaret 2018-11-15
Denizli Tabib Odası Başkanı Dr. Meral Alten ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Evi, oğlu tarafından yakılan Feride Ağan'a Büyükşehir Sevgi Eli sahip çıktı 2018-11-14
Evi oğlu tarafından yakıldıktan sonra sokakta kalarak komşularına sığınmak zorunda kalan 65 yaşındaki kanser hastası Feride Ağan'a Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli sahip çıktı. Kendisi için kiralanan evde yeni eşyalarına kavuşmanın heyecanıyla gözyaşlarına boğulan Feride Ağan, “Şu an çok mutlu ve heyecanlıyım. Osman Zolan Başkanımızdan ve Sevgi Eli’nden Allah razı olsun” diye konuştu.
Büyükşehir Belediyesi Sulama Ücretlerinin Tahsilatı 2018-11-14
Büyükşehir Belediyesi sulama ücretlerinin tahsilatı, gezici veznemiz tarafından yapılacaktır.
Büyükşehir, öğrenim yardımı başvuru sonuçlarını açıkladı 2018-11-14
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2018-2019 eğitim-öğretim yılında lise ve düzeyindeki öğrencilere yapacağı öğrenim yardımı sonuçları açıklandı.