Taşınmaz Satış İhale İlanı 2017-11-09
Mülkiyeti Denizli Büyükşehir Belediyesine ait, Denizli İlinde bulunan, aşağıda tapu kaydı yazılı 5 adet taşınmaz ayrı ayrı olmak üzere 2886 Sayılı yasanın 35/a maddesi uyarınca kapalı teklif ihale edilmek suretiyle satılacaktır.
Büyükşehir’den 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı 2017-11-08
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 79. yıldönümü dolayısıyla anma programı düzenleyecek. PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek programda Atatürk'ün sevdiği şarkıların okunacağı Türk Sanat Müziği Korosu Konseri verilecek.
Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'na rekor ziyaretçi 2017-11-08
1,5 milyon kişi Teleferik ve Bağbaşı Yaylası ile buluştu...Denizlililerin sosyal yaşantılarını daha da zenginleştirip, doğa ile iç içe ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak amacı ile Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, 2 yılda rekor ziyaretçi sayısına ulaştı. Ekim 2015'te hizmete giren tesisi bugüne kadar 1,5 milyondan fazla kişi ziyaret etti.
Büyükşehir'den hayat kurtaracak bir proje daha 2017-11-07
Bu yıl seferberlik başlattığı ulaşım yatırımlarıyla Denizli halkına rahat, konforlu ve güvenli bir ulaşım sunma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, hayat kurtaracak bir projesini daha başlattı. Denizli Büyükşehir Belediyesi araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu Denizli-Antalya Karayolu'na Üniversite Yaya Üst Geçidi inşa ediyor.
Başkan Osman Zolan’dan sürpriz ziyaret 2017-11-07
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Bursa-Çanakkale kültür turuna katılan 14. kafileye Bursa'da sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Hemşehrileriyle Osmanlı'nın başkenti Bursa'da bir süre gezen Başkan Zolan, hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kasım Ayı Meclis Gündemi 2017-11-06
Büyükşehir Belediye Meclisimizin Kasım ayı toplantısı 10 Kasım 2017 Cuma günü saat: 16.00’da Belediye Meclis Salonunda yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
DESKİ Genel Kurulu Kasım Ayı Gündemi 2017-11-06
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Kurulu olarak 10 Kasım 2017 Cuma günü saat 17.00’de Altıntop Mahallesi, Lise Caddesi, No:2’de bulunan Belediye Meclis salonunda toplanacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı’ndan Başkan Zolan’a ziyaret 2017-11-03
KKTC Bayındırlı ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
HEDEF: KESİNTİSİZ ULAŞIM 2017-11-02
Sanayi Bağlantı Köprüsü'nde sona gelindi... Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın müjdesini verdiği kentin ilk ard germe köprüsü olacak Sanayi Bağlantı Köprüsü projesi hızla yükseliyor. İzmir Bulvarı üzerinde 1. ve 2. Sanayi ile 3. Sanayi bölgelerini birbirine bağlayacak Sanayi Bağlantı Köprüsü tamamlandığında kesintisiz ulaşımın yanında zamandan ve yakıttan büyük tasarruf sağlayacak.
Bursa ve Çanakkale’ye ilçelerden de yoğun ilgi 2017-11-02
BAŞKAN ZOLAN HEMŞEHRİLERİNİ YALNIZ BIRAKMADI...Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent genelindeki 50-75 yaş arası vatandaşlar için kahramanlık destanlarının yazıldığı Çanakkale ile Osmanlı İmparatorluğu’nun izlerini taşıyan Bursa'ya düzenlediği kültür gezisine ilçeler de yoğun ilgi gösteriyor. Geziye ilçelerden katılan vatandaşları Bekilli, Çal, Baklan ve Çivril'den tek tek uğurlayan Başkan Zolan, hemşehrilerini yalnız bırakmadı.