Büyükşehir'den ulaşımda dev bir yatırım daha 2018-02-25
Yeni Cadde ile trafik daha akıcı hale gelecek... Denizli'de ulaşım sorununu tarihe gömecek yatırımları tek tek hizmete sokan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce çalışmalarına başladığı "Yeni Cadde" projesiyle İzmir Bulvarı ile 29 Ekim Bulvarı arasında bağlantıyı sağlayarak, Örnek Caddesi, Ahi Sinan Caddesi ve Merkezefendi Caddesi trafiğinin daha da akıcı olmasını sağlayacak.
Büyükşehir, Hocalı Soykırımı'nı unutturmayacak 2018-02-23
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Hocalı Soykırımı'nın 26. yıldönümünde de anma programı düzenleyecek. Tüm vatandaşları Azerbaycan-Karabağ Parkı’ndaki Hocalı Soykırımı Anıtı önünde düzenlenecek anma programına davet eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Hocalı Katliamı, insanlık adına tarihe geçen kara bir lekedir" dedi.
Elektronik Denetleme Sistemi Malzemesi Satın Alınacaktır 2018-02-23
Elektronik Denetleme Sistemi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Ticari taksilerde örnek uygulama 2018-02-22
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'ye örnek olacak bir projeye daha imza atarak 371 adet ticari taksinin çalışma sistemlerini yeniden düzenledi. Korsan taksi gibi taksi esnafının da birçok sorununa çözüm olacak yeni düzenleme ile Denizlililerin ticari taksilere ulaşımı da kolaylaşacak.
Büyükşehir Barış Manço’yu unutmadı 2018-02-22
Denizli Büyükşehir Belediyesi, milyonların gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Barış Manço'yu ölümünün 19. yılında da unutmadı. 19. Yıl Anma Programına yoğun ilgi gösteren Denizlililer, usta sanatçıyı özlem ve sevgiyle andı.
Pardalık Tahta Satın Alınacaktır 2018-02-22
Pardalık Tahta Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Cenaze Defin Malzemeleri Satın Alınacaktır 2018-02-22
CENAZE DEFİN MALZEMELERİ alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
"Güney hak ettiği hizmetleri alıyor" 2018-02-21
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Güney İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Güney’in en büyük sorunu olan altyapısını tamamlayarak üst yapısına başladıklarını vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Güney hak ettiği hizmetleri alıyor, almaya da devam edecek" dedi.
Düşey İşaretleme Malzemeleri Satın Alınacaktır 2018-02-21
Düşey İşaretleme Malzemeleri Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.